Libelle Bookazine abonnementen

Ontvang telkens een nieuwe bestseller in de vorm van een tijdschrift. Gemakkelijk mee te nemen en te lezen op vakantie en onderweg. De boeken worden geselecteerd de redactie van Libelle in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff Boekerij en Luitingh-Sijthoff.


€4,00 3,99per maand
1 jaar
 

€4,00 3,99per maand
2 jaar
 

€4,00 3,99per maand
3 jaar
 

Laatste reviews

Over Libelle Bookazine

Houdt u van boeken en lezen? Kunt u zich ook verliezen in een mooi verhaal mooi verteld? Dan is er tijdschrift voor u: Libelle Bookazine . Gemaakt voor liefhebbers door liefhebbers.

De redactie van Libelle selecteert en presenteert voor u in ieder tijdschrift een boek en verpakt deze in een mooi en handzaam tijdschrift. Van bestsellers tot onvolprezen juweeltjes. Van romans tot thrillers. En van literair tot lekker luchtig. Alle boeken hebben één ding gemeen: ze zijn favoriet op de Libelle redactie.

Voor wie Libelle Bookazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €4,00. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Libelle Bookazine. En kies uw abonnement.

Libelle Bookazine digitaal lezen

Als abonnee van Libelle Bookazine leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Libelle Bookazine ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna doorloopt u de stappen activeert u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de alle nummers via Tijdschrift.nl. Nummers, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft bekeken, zijn zonder internetverbinding in te zien.

  • Ontvang de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Libelle Bookazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.