Libelle Bookazine abonnementen

Kies voor een Libelle Bookazine abonnement met tot 12% korting op de winkelprijs. En ontvang 13x per jaar een bestseller in de vorm van een tijdschrift. Gemakkelijk mee te nemen en te lezen op vakantie en onderweg. De boeken worden geselecteerd de redactie van Libelle in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff Boekerij en Luitingh-Sijthoff. U kunt ook een Libelle Bookazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€11,50 13,00
4 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
12% korting

€20,00 22,75
6 maanden (7 nrs.) Stopt automatisch
12% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Libelle Bookazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,50 13,00
4 maanden (4 nrs.)
12% korting

€20,00 22,75
6 maanden (7 nrs.)
12% korting

Laatste reviews

Over Libelle Bookazine

Houdt u van boeken en lezen? Kunt u zich ook verliezen in een mooi verhaal mooi verteld? Dan is er tijdschrift voor u: Libelle Bookazine . Gemaakt voor liefhebbers door liefhebbers.

De redactie van Libelle selecteert en presenteert voor u in ieder tijdschrift een boek en verpakt deze in een mooi en handzaam tijdschrift. Van bestsellers tot onvolprezen juweeltjes. Van romans tot thrillers. En van literair tot lekker luchtig. Alle boeken hebben één ding gemeen: ze zijn favoriet op de Libelle redactie.

Libelle Bookazine digitaal lezen

Met een Libelle Bookazine abonnement leest u het magazine (cq. boek) op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Libelle Bookazine abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als u edities heeft aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. En hierna kunt u deze ook zonder internetverbinding lezen; ideaal voor onderweg.

Libelle Bookazine digitaal

Proefabonnement Libelle Bookazine

Met een Libelle Bookazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met deze unieke manier van boeken lezen. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Libelle Bookazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze maandenlang plezier aan beleeft? Geef een Libelle Bookazine abonnement cadeau.

Voordelen Libelle Bookazine proefabonnement

  • Libelle Bookazine altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Libelle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Libelle Bookazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Libelle Bookazine klantenservice