Libelle Bookazine

Kies voor een Libelle Bookazine abonnement. Ontvang telkens een nieuwe bestseller in de vorm van een tijdschrift. Gemakkelijk mee te nemen en te lezen op vakantie en onderweg. De boeken worden geselecteerd de redactie van Libelle in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff Boekerij en Luitingh-Sijthoff.

Aanbiedingen

Libelle Bookazine abonnement

Houdt u van boeken en lezen? Kunt u zich ook verliezen in een mooi verhaal mooi verteld? Dan is er tijdschrift voor u: Libelle Bookazine . Gemaakt voor liefhebbers door liefhebbers.

De redactie van Libelle selecteert en presenteert voor u in ieder tijdschrift een boek en verpakt deze in een mooi en handzaam tijdschrift. Van bestsellers tot onvolprezen juweeltjes. Van romans tot thrillers. En van literair tot lekker luchtig. Alle boeken hebben één ding gemeen: ze zijn favoriet op de Libelle redactie.

Voor wie Libelle Bookazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €4,00. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Libelle Bookazine. En kies uw abonnement.

Libelle Bookazine digitaal lezen

Als abonnee van Libelle Bookazine leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Libelle Bookazine ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna doorloopt u de stappen activeert u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de alle nummers via Tijdschrift.nl. Nummers, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft bekeken, zijn zonder internetverbinding in te zien.

  • Ontvang de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Libelle Bookazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Libelle Bookazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Libelle Bookazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Libelle Bookazine betaalt u €4,00 per maand. Voor dit bedrag ontvangt u Libelle Bookazine 12 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Libelle Bookazine. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als abonnee van Libelle Bookazine heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Libelle Bookazine komt 12 keer per jaar uit.

Als u Libelle Bookazine voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Libelle Bookazine. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Libelle Bookazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Libelle Bookazine, neemt u contact op met de klantenservice van Libelle Bookazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.