Margriet abonnementen

Kies voor een Margriet abonnement met tot 73% korting op de winkelprijs. Dit magazine helpt je fijner, gezonder en gelukkiger te leven. Met alles wat vrouwen aangaat. Van de laatste mode tot lekker en gezond eten. En met persoonlijke verhalen, inspirerende interviews en fijne vaste columns.


€6,00 22,12
4 nummers Stopt automatisch
73% korting

€2,95 5,53per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
47% korting

Laatste reviews

 • Neeltje

Ik nam de Margriet de laatste jaren alleen nog in de december maand. Voor het hele jaar kan ik niet betalen en dat was mijn kerst kado, heerlijk! Maar ik kan nu die aanbieding niet meer vinden.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Nicole

Margriet lag bij mijn moeder op tafel. En dat zullen mijn kinderen ook zeggen. Het blad gaat dus met haar tijd mee. Mijn moeder zal immers andere artikelen hebben willen lezen dan ik nu. (Maar misschien vergis ik me daar wel in. Wat weet je eigenlijk als kind van wat je na je 45ste bezighoudt?)

Sterke punten
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Jolanda Oome

Ik heb zojuist 'n proefabonnement op de Margriet afgesloten, omdat ik dat tijdschrift graag lees. Het voordeel van 'n proefabonnement is dat, als 't me toch niet bevalt, ik er niet voor lange tijd aan vast zit.

Over Margriet

Met een abonnement op Margriet krijgt u wekelijks het leukste vrouwentijdschrift van Nederland op de mat. Lekker vlak voor het weekend.

Iedere week doet de redactie haar uiterste best het nieuwe nummer te vullen met herkenbare verhalen en inspiratie en tips voor een leuk en gezond leven. Interviews, recepten, de modetrends, persoonlijke verhalen, reisreportages, gezondheidsadviezen, wooninspiratie en columns van o.a. Anita Witzier en Annette Heffels. U vindt het allemaal in Margriet.

Naast het weekblad wordt ook Margriet Extra uitgebracht: een special rondom één onderwerp, zoals bijvoorbeeld vakantie, gezond eten, of bewust leven. Tot slot is er Margriet Puzzelen: het goedkoopste en leukste puzzelboekje van Nederland!

Voor wie wil kennismaken met Margriet is er al een aanbieding vanaf €3,87. Met tot 30% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor Margriet. En kies het abonnement dat bij u past.

Margriet digitaal lezen

Abonnees van Margriet ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Margriet ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade edities in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze weer verwijderd.

Vrijblijvend kennismaken met Margriet

Wilt u Margriet eerst proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Margriet proefabonnement voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 30% korting op de losse verkoopprijs
 • 52x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
 • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Margriet op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.