Margriet

Kies voor een Margriet abonnement met tot 75% korting op de winkelprijs. Dit magazine helpt je fijner, gezonder en gelukkiger te leven. Met alles wat vrouwen aangaat. Van de laatste mode tot lekker en gezond eten. En met persoonlijke verhalen, inspirerende interviews en fijne vaste columns.

Aanbiedingen

Margriet abonnement

Met een abonnement op Margriet krijgt u wekelijks het leukste vrouwentijdschrift van Nederland op de mat. Lekker vlak voor het weekend.

Iedere week doet de redactie haar uiterste best het nieuwe nummer te vullen met herkenbare verhalen en inspiratie en tips voor een leuk en gezond leven. Interviews, recepten, de modetrends, persoonlijke verhalen, reisreportages, gezondheidsadviezen, wooninspiratie en columns van o.a. Anita Witzier en Annette Heffels. U vindt het allemaal in Margriet.

Naast het weekblad wordt ook Margriet Extra uitgebracht: een special rondom één onderwerp, zoals bijvoorbeeld vakantie, gezond eten, of bewust leven. Tot slot is er Margriet Puzzelen: het goedkoopste en leukste puzzelboekje van Nederland!

Een Margriet abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Margriet wil proberen is er al een abonnement vanaf €7,50 per maand. Met tot 75% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Margriet. En kies het abonnement dat bij u past.

Margriet digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Margriet? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Margriet ook digitaal lezen.

U kunt Margriet ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u vanaf dat moment alle nummers van Margriet ook altijd via Tijdschrift.nl. Edities, die u met de app heeft bewaard, zijn daarna zonder internetverbinding in te zien.

Vrijblijvend kennismaken met Margriet

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Margriet proefabonnement. En beoordeel dit unieke tijdschrift zelf. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Proefabonnementen onderscheidt u door de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Er is al een Margriet proefabonnement voor €12,00.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 75% op de winkelprijs
  • 52x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Margriet op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op Margriet kunt u vrijblijvend kennismaken met Margriet. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €12,00.

Een Margriet abonnement is verkrijgbaar vanaf €7,50 per maand. Een proefabonnement voor €12,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Margriet abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Als Margriet abonnee heeft u ook toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Margriet komt 52 keer per jaar uit.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Margriet. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Margriet, neemt u contact op met de klantenservice van Margriet. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Margriet

" Ik begrijp niet dat ik per week 5,55 moet betalen terwijl ik zeker al 20 jaar geabonneerd ben en nieuwe leden betalen maar 3,55! "

" Ik nam de Margriet de laatste jaren alleen nog in de december maand. Voor het hele jaar kan ik niet betalen en dat was mijn kerst kado, heerlijk! Maar ik kan nu die ... "

" Margriet lag bij mijn moeder op tafel. En dat zullen mijn kinderen ook zeggen. Het blad gaat dus met haar tijd mee. Mijn moeder zal immers andere artikelen hebben willen ... "

" Ik heb zojuist 'n proefabonnement op de Margriet afgesloten, omdat ik dat tijdschrift graag lees. Het voordeel van 'n proefabonnement is dat, als 't me toch niet bevalt, ... "

Gerelateerde artikelen