Mijn Geheim

Kies voor een Mijn Geheim abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Al meer dan 25 jaar hét vrouwenweekblad voor mensen die belangrijke gebeurtenissen in hun leven met anderen willen delen. Elke week brengt Mijn Geheim levensverhalen en vijf, waarin vrouwen vertellen hoe ze een probleem in hun leven hebben overwonnen of geaccepteerd.

Mijn Geheim abonnement

Mijn Geheim is als een vriendin die u haar hartsgeheimen vertelt. Over wat haar is overkomen en hoe het nu met haar gaat. Dit persoonlijke tijdschrift draait om erkenning en herkenning. Vrouwen (en mannen) uit alle lagen van de bevolking en door het hele land vinden troost en steun bij elkaar.

Mijn Geheim gelooft in delen, verbinden en versterken. In lotgenoten met elkaar in contact brengen, die troost en steun bij elkaar vinden. En in de inspirerende kracht die uit de verhalen spreekt van alle vrouwen die tegenslag hebben ervaren en overleefd.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €15,00. Met tot 26% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Mijn Geheim. En kies uw abonnement.

Mijn Geheim digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Mijn Geheim? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Mijn Geheim ook digitaal lezen. Mijn Geheim biedt u een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft 24/7 toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te openen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Mijn Geheim cadeau geven

U kunt een Mijn Geheim abonnement ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een abonnement op Mijn Geheim cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 26% korting op de winkelprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €15,00
  • 26x per jaar Mijn Geheim vanzelf thuis bezorgd
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Mijn Geheim op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Mijn Geheim is verkrijgbaar vanaf €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Mijn Geheim abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Mijn Geheim abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Mijn Geheim te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Mijn Geheim cadeauabonnement voor €15,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Als Mijn Geheim abonnee heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Mijn Geheim komt 26 keer per jaar uit.

Als u Mijn Geheim voor een adres in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Mijn Geheim. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Mijn Geheim. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Mijn Geheim, neemt u contact op met de klantenservice van Mijn Geheim. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Mijn Geheim

" Ik vind dat de verhalen die in Mijn Geheim staan soms ook in het blad Vriendin komen. Is al een paar keer voorgekomen. Precies dezelfde verhalen, dat vind ik jammer. "

" Prima artikelen. Fijn om iedere twee weken te lezen. "

" Leuke onderwerpen. Heel divers/gevarieerd. Ik lees het blad met veel plezier. Echter is de uitstraling soms wat ouderwets. "

" De verhalen van mensen verwonderen mij steeds weer. Wat kunnen mensen verschillende dingen overkomen zeg! Dan is het bij mij maar saai ( gelukkig). "

" Erg leuk tijdschrift! Jammer dat er geen jaarabbonement is. Zou een leuke cadeaubon zijn! "