Mijn Geheim abonnementen

Kies voor een Mijn Geheim abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Al meer dan 25 jaar hét vrouwenweekblad voor mensen die belangrijke gebeurtenissen in hun leven met anderen willen delen. Elke week brengt Mijn Geheim levensverhalen en vijf, waarin vrouwen vertellen hoe ze een probleem in hun leven hebben overwonnen of geaccepteerd. U kunt ook een Mijn Geheim abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,95 11,95
5 nummers
17% korting

€15,00 19,12
8 nummers
22% korting

€25,00 33,46
14 nummers
25% korting

€35,00 47,80
20 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Geheim cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,95 11,95
5 nummers
17% korting

€15,00 19,12
8 nummers
22% korting

€25,00 33,46
14 nummers
25% korting

€35,00 47,80
20 nummers
27% korting

Laatste reviews

 • Bertha
Goed informatief blad

Prima artikelen. Fijn om iedere twee weken te lezen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Afwisselend
 • Shirley
Fijn tijdschrift

Leuke onderwerpen. Heel divers/gevarieerd. Ik lees het blad met veel plezier. Echter is de uitstraling soms wat ouderwets.

Sterke punten
 • Afwisselend
 • Carin L

De verhalen van mensen verwonderen mij steeds weer. Wat kunnen mensen verschillende dingen overkomen zeg! Dan is het bij mij maar saai ( gelukkig).

 • Kayleigh

Erg leuk tijdschrift! Jammer dat er geen jaarabbonement is. Zou een leuke cadeaubon zijn!

Over Mijn Geheim

Mijn Geheim is als een vriendin die u haar hartsgeheimen vertelt. Over wat haar is overkomen en hoe het nu met haar gaat. Dit persoonlijke tijdschrift draait om erkenning en herkenning. Vrouwen (en mannen) uit alle lagen van de bevolking en door het hele land vinden troost en steun bij elkaar.

Mijn Geheim gelooft in delen, verbinden en versterken. In lotgenoten met elkaar in contact brengen, die troost en steun bij elkaar vinden. En in de inspirerende kracht die uit de verhalen spreekt van alle vrouwen die tegenslag hebben ervaren en overleefd.

Proefabonnement Mijn Geheim

Een Mijn Geheim proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit inspirerende tweewekelijkse magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft dus niet op te zeggen; het abonnement wordt door de uitgever stopgezet zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Mijn Geheim cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus wilt u een vriendin een inspirerend cadeau geven? Geef dan een Mijn Geheim abonnement cadeau.

Voordelen Mijn Geheim abonnement

 • Tweewekelijks Mijn Geheim als eerste op de mat
 • Exclusieve kortingsacties en specials
 • Korting ten opzichte van de winkelprijs

Mijn Geheim Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Mijn Geheim. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Mijn Geheim klantenservice