Mijn Geheim abonnementen

Kies voor een Mijn Geheim abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. Al meer dan 25 jaar hét vrouwenweekblad voor mensen die belangrijke gebeurtenissen in hun leven met anderen willen delen. Elke week brengt Mijn Geheim levensverhalen en vijf, waarin vrouwen vertellen hoe ze een probleem in hun leven hebben overwonnen of geaccepteerd. U kunt ook een Mijn Geheim abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 29,88
12 nummers
16% korting

€40,00 49,80
20 nummers
20% korting

€50,00 64,74
26 nummers
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Geheim cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,88
12 nummers
16% korting

€40,00 49,80
20 nummers
20% korting

€50,00 64,74
26 nummers
23% korting

Laatste reviews

 • Gerlinde
Dezelfde verhalen in een ander blad

Ik vind dat de verhalen die in Mijn Geheim staan soms ook in het blad Vriendin komen. Is al een paar keer voorgekomen. Precies dezelfde verhalen, dat vind ik jammer.

Sterke punten
 • Informatief
 • Bertha
Goed informatief blad

Prima artikelen. Fijn om iedere twee weken te lezen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Afwisselend
 • Shirley
Fijn tijdschrift

Leuke onderwerpen. Heel divers/gevarieerd. Ik lees het blad met veel plezier. Echter is de uitstraling soms wat ouderwets.

Sterke punten
 • Afwisselend
 • Carin L

De verhalen van mensen verwonderen mij steeds weer. Wat kunnen mensen verschillende dingen overkomen zeg! Dan is het bij mij maar saai ( gelukkig).

 • Kayleigh

Erg leuk tijdschrift! Jammer dat er geen jaarabbonement is. Zou een leuke cadeaubon zijn!

Over Mijn Geheim

Mijn Geheim is als een vriendin die u haar hartsgeheimen vertelt. Over wat haar is overkomen en hoe het nu met haar gaat. Dit persoonlijke tijdschrift draait om erkenning en herkenning. Vrouwen (en mannen) uit alle lagen van de bevolking en door het hele land vinden troost en steun bij elkaar.

Mijn Geheim gelooft in delen, verbinden en versterken. In lotgenoten met elkaar in contact brengen, die troost en steun bij elkaar vinden. En in de inspirerende kracht die uit de verhalen spreekt van alle vrouwen die tegenslag hebben ervaren en overleefd.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €25,00. Met tot 23% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Mijn Geheim. En kies uw abonnement.

Mijn Geheim digitaal lezen

Abonnees van Mijn Geheim ontvangen alle nummers op papier én digitaal. Mijn Geheim biedt u een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers waar en wanneer u maar wil in de app. In de app gelezen edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere plekken waar internet minder betrouwbaar of duur is.

Mijn Geheim cadeau geven

Het is mogelijk om Mijn Geheim cadeau te geven. Voor €25,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Mijn Geheim cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 26x per jaar Mijn Geheim thuis bezorgd
 • Ontvang de digitale nummers op uw smartphone en tablet
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €25,00)
 • Profiteer van tot 23% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Mijn Geheim op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.