JAN Magazine abonnementen

Kies voor een JAN Magazine abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift wordt gemaakt voor alle vrouwen die midden in het leven staan. Met inspirerende interviews, prachtige fotoreportages en alles over de trends op het gebied van mode, wonen, culinair en reizen. Alles verpakt in een heerlijk glossy magazine. U kunt ook een JAN Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,99 54,25
7 nummers
26% korting

€64,99 93,00
12 nummers
30% korting

€99,99 201,50
26 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,25
3 nummers
14% korting

€50,00 69,75
9 nummers
28% korting

€75,00 116,25
15 nummers
35% korting

Laatste reviews

 • Paula

Een lekker momentje voor mezelf op de bank of aan de keukentafel. Als ik veel tijd heb, koop ik het samen met de Linda.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Linda K

mooi

 • MS

Jan Magazine is mijn favoriete tijdschrift. altijd goed.

 • brigite

een fijn tijdschrift. ik heb zelf een abonnement en pas weer een vriendin een cadeauabonnement gegeven. het is altijd een succes.

 • Esther

Jan steekt (samen met Linda) met kop en schouders boven alle andere vrouwenbladen uit.

 • HK

JAN is ook mijn vaste verjaardagscadeau. Om te krijgen en om geven. Ik geloof dat ik al 5 abonnementen cadeau heb gedaan. Hoef ik er ook niet lang over na te denken. :)

 • fleur

Waarom staan hier zo weinig positieve reviews?! Ik ken niet niemand die Jan geen mooi blad vindt. Ik en 2 vriendinnen hebben een abonnement en die gaan van hand tot hand.

 • Juliette

Een abonnement op de JAN genomen omdat het er goed uit ziet. mooie lay-out, goede combinatie van interviews, artikelen en mode! Alles is goed verlopen, geen problemen. Heel tevreden.

 • Marjan

Nam de JAN vaak mee van de bieb, maar dan moet je het weer terug geven. leuk om in huis te hebben vanwege de mooie foto's en prettige reportages

 • Patricia Wehren

Een heerlijke no-nonsense glossy, zonder irritante zgn. celebrity-verhalen

 • Esther

Het is een mooi tijdschrift. Fijn om in te bladeren. Het is een beetje een kruising tussen Libelle en Linda. De verhalen van de eerste en de uitvoering van de tweede. Het is dus niet altijd verheffend maar wel leuk om te lezen. En ik vind het fijn om door een mooi tijdschrift te bladeren in plaats van door een dunnig blaadje.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Oppervlakkig

Over JAN Magazine

JAN Magazine is een van de meest succesvolle titels van de laatste jaren. En niet voor niets. Als weinig andere tijdschriften weet JAN de grote groep vrouwen van 30 jaar en ouder te boeien met mooie artikelen en schitterende fotografie. Het is een feestje om de glossy vast te houden en door te bladeren.

Alle belangrijke onderwerpen voor vrouwen die midden in het leven staan komen aan de orde. Liefde, relaties, vriendschappen, kinderen, familie, mode en beauty. Voor iedere vrouw, met en zonder kinderen en met en zonder een vaste partner, is JAN een tijdschrift voor een heerlijk ontspannen moment.

Een JAN Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie JAN Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €39,99. U profiteert van tot 50% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor JAN Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

JAN Magazine digitaal lezen

Heeft u een abonnement op JAN Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u JAN Magazine ook digitaal lezen.

U kunt JAN Magazine ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hierna doorloopt u de stappen activeert u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van JAN Magazine ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Nummers, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft bewaard, zijn daarna offline te lezen.

JAN Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op JAN Magazine ook cadeau geven. Voor €20,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef een JAN Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €20,00
 • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat
 • Bespaar tot 50% op de winkelprijs
 • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.