JAN Magazine

Kies voor een JAN Magazine abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift wordt gemaakt voor alle vrouwen die midden in het leven staan. Met inspirerende interviews, prachtige fotoreportages en alles over de trends op het gebied van mode, wonen, culinair en reizen. Alles verpakt in een heerlijk glossy magazine.

Aanbiedingen

JAN Magazine abonnement

JAN Magazine is een van de meest succesvolle titels van de laatste jaren. En niet voor niets. Als weinig andere tijdschriften weet JAN de grote groep vrouwen van 30 jaar en ouder te boeien met mooie artikelen en schitterende fotografie. Het is een feestje om de glossy vast te houden en door te bladeren.

Alle belangrijke onderwerpen voor vrouwen die midden in het leven staan komen aan de orde. Liefde, relaties, vriendschappen, kinderen, familie, mode en beauty. Voor iedere vrouw, met en zonder kinderen en met en zonder een vaste partner, is JAN een tijdschrift voor een heerlijk ontspannen moment.

Een JAN Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie JAN Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €19,99. Met tot 45% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor JAN Magazine. En pak dit voordeel.

JAN Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op JAN Magazine ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt JAN Magazine tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hierna volgt u de stappen en activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de laatste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade nummers opnieuw te bekijken heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze weer verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 45% op de winkelprijs
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een JAN Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op JAN Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Een jaarabonnement op JAN Magazine kost €64,99. Voor dit bedrag ontvangt u 12 keer JAN Magazine.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van JAN Magazine heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

JAN Magazine verschijnt 12 keer per jaar.

JAN Magazine komt uit op 01-02, 07-03-3034, 11-04, 08-05, 13-06, 11-07, 08-08, 12-09, 10-10, 07-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het tijdschrift iets later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van JAN Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op JAN Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van JAN Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van JAN Magazine

" Een lekker momentje voor mezelf op de bank of aan de keukentafel. Als ik veel tijd heb, koop ik het samen met de Linda. "

" mooi "

" Jan Magazine is mijn favoriete tijdschrift. altijd goed. "

" een fijn tijdschrift. ik heb zelf een abonnement en pas weer een vriendin een cadeauabonnement gegeven. het is altijd een succes. "

" Jan steekt (samen met Linda) met kop en schouders boven alle andere vrouwenbladen uit. "

" JAN is ook mijn vaste verjaardagscadeau. Om te krijgen en om geven. Ik geloof dat ik al 5 abonnementen cadeau heb gedaan. Hoef ik er ook niet lang over na te denken. :) "

" Waarom staan hier zo weinig positieve reviews?! Ik ken niet niemand die Jan geen mooi blad vindt. Ik en 2 vriendinnen hebben een abonnement en die gaan van hand tot hand. ... "

" Een abonnement op de JAN genomen omdat het er goed uit ziet. mooie lay-out, goede combinatie van interviews, artikelen en mode! Alles is goed verlopen, geen problemen. ... "

" Nam de JAN vaak mee van de bieb, maar dan moet je het weer terug geven. leuk om in huis te hebben vanwege de mooie foto's en prettige reportages "

" Een heerlijke no-nonsense glossy, zonder irritante zgn. celebrity-verhalen "