JAN Magazine abonnementen

Kies voor een JAN Magazine abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift wordt gemaakt voor alle vrouwen die midden in het leven staan. Met inspirerende interviews, prachtige fotoreportages en alles over de trends op het gebied van mode, wonen, culinair en reizen. Alles verpakt in een heerlijk glossy magazine. U kunt ook een JAN Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,99 54,25
7 nummers
26% korting

€64,99 93,00
12 nummers
30% korting

€99,99 201,50
26 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,25
3 nummers
14% korting

€50,00 69,75
9 nummers
28% korting

€75,00 116,25
15 nummers
35% korting

Laatste reviews

 • Paula

Een lekker momentje voor mezelf op de bank of aan de keukentafel. Als ik veel tijd heb, koop ik het samen met de Linda.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Linda K

mooi

 • MS

Jan Magazine is mijn favoriete tijdschrift. altijd goed.

 • brigite

een fijn tijdschrift. ik heb zelf een abonnement en pas weer een vriendin een cadeauabonnement gegeven. het is altijd een succes.

 • Esther

Jan steekt (samen met Linda) met kop en schouders boven alle andere vrouwenbladen uit.

 • HK

JAN is ook mijn vaste verjaardagscadeau. Om te krijgen en om geven. Ik geloof dat ik al 5 abonnementen cadeau heb gedaan. Hoef ik er ook niet lang over na te denken. :)

 • fleur

Waarom staan hier zo weinig positieve reviews?! Ik ken niet niemand die Jan geen mooi blad vindt. Ik en 2 vriendinnen hebben een abonnement en die gaan van hand tot hand.

 • Juliette

Een abonnement op de JAN genomen omdat het er goed uit ziet. mooie lay-out, goede combinatie van interviews, artikelen en mode! Alles is goed verlopen, geen problemen. Heel tevreden.

 • Marjan

Nam de JAN vaak mee van de bieb, maar dan moet je het weer terug geven. leuk om in huis te hebben vanwege de mooie foto's en prettige reportages

 • Patricia Wehren

Een heerlijke no-nonsense glossy, zonder irritante zgn. celebrity-verhalen

 • Esther

Het is een mooi tijdschrift. Fijn om in te bladeren. Het is een beetje een kruising tussen Libelle en Linda. De verhalen van de eerste en de uitvoering van de tweede. Het is dus niet altijd verheffend maar wel leuk om te lezen. En ik vind het fijn om door een mooi tijdschrift te bladeren in plaats van door een dunnig blaadje.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Oppervlakkig

Over JAN Magazine

JAN Magazine is een van de meest succesvolle titels van de laatste jaren. En niet voor niets. Als weinig andere tijdschriften weet JAN de grote groep vrouwen van 30 jaar en ouder te boeien met mooie artikelen en schitterende fotografie. Het is een feestje om de glossy vast te houden en door te bladeren.

Alle belangrijke onderwerpen voor vrouwen die midden in het leven staan komen aan de orde. Liefde, relaties, vriendschappen, kinderen, familie, mode en beauty. Voor iedere vrouw, met en zonder kinderen en met en zonder een vaste partner, is JAN een tijdschrift voor een heerlijk ontspannen moment.

Hoeveel kost een abonnement op JAN Magazine? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €39,99. En tot 50% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele JAN Magazine aanbiedingen. En pak dit voordeel.

JAN Magazine verschijnt 12x per jaar.

JAN Magazine digitaal lezen

Abonnees van JAN Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

U kunt JAN Magazine ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van JAN Magazine ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement via Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Nummers, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft bewaard, blijven offline in te zien. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

JAN Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op JAN Magazine cadeau te geven. Voor €20,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die van JAN Magazine zal genieten? Geef een JAN Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Ontvang de digitale nummers op uw smartphone en tablet
 • Bespaar tot 50% op de prijs in de winkel
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €20,00
 • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.