JAN Magazine abonnementen

Kies voor een JAN Magazine abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift wordt gemaakt voor alle vrouwen die midden in het leven staan. Met inspirerende interviews, prachtige fotoreportages en alles over de trends op het gebied van mode, wonen, culinair en reizen. Alles verpakt in een heerlijk glossy magazine. U kunt ook een JAN Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,99 43,75
7 nummers
9% korting

€64,99 81,25
13 nummers
20% korting

€99,99 162,50
26 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 18,75
3 nummers
7% korting

€50,00 56,25
9 nummers
11% korting

€75,00 93,75
15 nummers
20% korting

Laatste reviews

 • Paula

Een lekker momentje voor mezelf op de bank of aan de keukentafel. Als ik veel tijd heb, koop ik het samen met de Linda.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Linda K

mooi

 • MS

Jan Magazine is mijn favoriete tijdschrift. altijd goed.

 • brigite

een fijn tijdschrift. ik heb zelf een abonnement en pas weer een vriendin een cadeauabonnement gegeven. het is altijd een succes.

 • Esther

Jan steekt (samen met Linda) met kop en schouders boven alle andere vrouwenbladen uit.

 • HK

JAN is ook mijn vaste verjaardagscadeau. Om te krijgen en om geven. Ik geloof dat ik al 5 abonnementen cadeau heb gedaan. Hoef ik er ook niet lang over na te denken. :)

 • fleur

Waarom staan hier zo weinig positieve reviews?! Ik ken niet niemand die Jan geen mooi blad vindt. Ik en 2 vriendinnen hebben een abonnement en die gaan van hand tot hand.

 • Juliette

Een abonnement op de JAN genomen omdat het er goed uit ziet. mooie lay-out, goede combinatie van interviews, artikelen en mode! Alles is goed verlopen, geen problemen. Heel tevreden.

 • Marjan

Nam de JAN vaak mee van de bieb, maar dan moet je het weer terug geven. leuk om in huis te hebben vanwege de mooie foto's en prettige reportages

 • Patricia Wehren

Een heerlijke no-nonsense glossy, zonder irritante zgn. celebrity-verhalen

 • Esther

Het is een mooi tijdschrift. Fijn om in te bladeren. Het is een beetje een kruising tussen Libelle en Linda. De verhalen van de eerste en de uitvoering van de tweede. Het is dus niet altijd verheffend maar wel leuk om te lezen. En ik vind het fijn om door een mooi tijdschrift te bladeren in plaats van door een dunnig blaadje.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Oppervlakkig

Over JAN Magazine

JAN Magazine is een van de meest succesvolle titels van de laatste jaren. En niet voor niets. Als weinig andere tijdschriften weet JAN de grote groep vrouwen van 30 jaar en ouder te boeien met mooie artikelen en schitterende fotografie. Het is een feestje om de glossy vast te houden en door te bladeren.

Alle belangrijke onderwerpen voor vrouwen die midden in het leven staan komen aan de orde. Liefde, relaties, vriendschappen, kinderen, familie, mode en beauty. Voor iedere vrouw, met en zonder kinderen en met en zonder een vaste partner, is JAN een tijdschrift voor een heerlijk ontspannen moment.

Hoeveel kost een abonnement op JAN Magazine? Voor wie JAN Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €39,99. En u geniet tot 9% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor JAN Magazine. En kies uw abonnement.

JAN Magazine verschijnt 12x per jaar.

JAN Magazine digitaal lezen

Abonnees van JAN Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

U kunt JAN Magazine ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna volgt u de stappen en activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Als u dit gedaan heeft, leest u vanaf dat moment alle edities van JAN Magazine ook altijd via de app. Om eerder gedownloade edities in te zien heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard in de app tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

JAN Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op JAN Magazine ook cadeau doen. Voor €17,50 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van JAN Magazine zal genieten? Geef een abonnement op JAN Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 12x per jaar het nieuwste nummer op de mat
 • Een abonnement is tot 9% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • Geef al voor €17,50 een aflopend abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.