Margriet Extra abonnementen

Kies voor een Margriet Extra abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. De specials van Margriet Extra staan helemaal in het tekenvan lekker en gezond leven.


€4,50 5,44per nummer
1 jaar
17% korting

€4,25 5,44per nummer
2 jaar
22% korting

€3,95 5,44per nummer
3 jaar
27% korting

Laatste reviews

Over Margriet Extra

Wilt u tips voor een gelukkig, lekker en gezond leven? Neem dan een abonnement op Margriet Extra. Ieder themanummer gaat dieper in op één onderwerp zoals Slank, Gezond & Fit, Groen, Vakantie, Food, Wonen en Feest.

Margriet Extra is helemaal gevuld met praktische informatie en tips, inspirerende interviews en deskundige informatie over één aspect van gezond leven. Hiermee geeft het tijdschrift meer verdieping over dat thema dan enig ander magazine.

Liever gewoon iedere week alle onderwerpen? Kies dan voor een Margriet abonnement. En als u een puzzelliefhebber bent, is er voor u nog Margriet Puzzelen.

Voor wie wil kennismaken met Margriet Extra is er al een abonnement vanaf €35,65. U profiteert van tot 27% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Margriet Extra. En profiteer van dit voordeel.

Margriet Extra digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Margriet Extra? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Margriet Extra ook digitaal lezen.

U kunt Margriet Extra tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u alle edities van Margriet Extra ook altijd via Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde nummers kunt u vervolgens opnieuw inzien zonder internet.

Voordelen van een abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 27% korting op de winkelprijs
  • 9x per jaar Margriet Extra automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Margriet Extra op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.