Margriet Extra abonnementen

Kies voor een Margriet Extra abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. De specials van Margriet Extra staan helemaal in het tekenvan lekker en gezond leven.


€20,25 48,96per 6 maanden
1 jaar
17% korting

€19,13 48,96per 6 maanden
2 jaar
22% korting

€17,78 48,96per 6 maanden
3 jaar
27% korting

Laatste reviews

Over Margriet Extra

Wilt u tips voor een gelukkig, lekker en gezond leven? Neem dan een abonnement op Margriet Extra. Ieder themanummer gaat dieper in op één onderwerp zoals Slank, Gezond & Fit, Groen, Vakantie, Food, Wonen en Feest.

Margriet Extra is helemaal gevuld met praktische informatie en tips, inspirerende interviews en deskundige informatie over één aspect van gezond leven. Hiermee geeft het tijdschrift meer verdieping over dat thema dan enig ander magazine.

Liever gewoon iedere week alle onderwerpen? Kies dan voor een Margriet abonnement. En als u een puzzelliefhebber bent, is er voor u nog Margriet Puzzelen.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Margriet Extra? Voor wie wil kennismaken met Margriet Extra is er al een aanbieding vanaf €17,78. En tot 27% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Margriet Extra. En kies uw abonnement.

Margriet Extra digitaal lezen

Met een abonnement op Margriet Extra ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Margriet Extra ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Margriet Extra ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de laatste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen nummers kunt u vervolgens inzien zonder internetverbinding. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Voordelen van een abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Bespaar tot 27% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Margriet Extra op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.