Margriet Extra

Kies voor een Margriet Extra abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. De specials van Margriet Extra staan helemaal in het tekenvan lekker en gezond leven.

Aanbiedingen

Margriet Extra abonnement

Wilt u tips voor een gelukkig, lekker en gezond leven? Neem dan een abonnement op Margriet Extra. Ieder themanummer gaat dieper in op één onderwerp zoals Slank, Gezond & Fit, Groen, Vakantie, Food, Wonen en Feest.

Margriet Extra is helemaal gevuld met praktische informatie en tips, inspirerende interviews en deskundige informatie over één aspect van gezond leven. Hiermee geeft het tijdschrift meer verdieping over dat thema dan enig ander magazine.

Liever gewoon iedere week alle onderwerpen? Kies dan voor een Margriet abonnement. En als u een puzzelliefhebber bent, is er voor u nog Margriet Puzzelen.

Voor wie wil kennismaken met Margriet Extra is er al een abonnement vanaf €35,65. U profiteert van tot 27% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Margriet Extra. En profiteer van dit voordeel.

Margriet Extra digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Margriet Extra? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Margriet Extra ook digitaal lezen.

U kunt Margriet Extra tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u alle edities van Margriet Extra ook altijd via Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde nummers kunt u vervolgens opnieuw inzien zonder internet.

Voordelen van een abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 27% korting op de winkelprijs
  • 9x per jaar Margriet Extra automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Margriet Extra op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Margriet Extra abonnement is verkrijgbaar vanaf €35,65. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Margriet Extra heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Margriet Extra kost €40,50. Voor dit bedrag ontvangt u 9 keer Margriet Extra automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Margriet Extra heeft u ook toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Margriet Extra komt 9 keer per jaar uit.

Als u Margriet Extra op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Margriet Extra. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Margriet Extra. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Margriet Extra, neemt u contact op met de klantenservice van Margriet Extra. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.