Marie Claire

Kies voor een Marie Claire abonnement. Ontdek de nieuwste trends, diepgaande artikelen en inspirerende verhalen in Marie Claire; uw gids voor mode, beauty, lifestyle en maatschappelijke kwesties.

Marie Claire abonnement

Marie Claire richt zich op mode, beauty, lifestyle en maatschappelijke kwesties. Het tijdschrift biedt een unieke mix van diepgaande artikelen, verbluffende foto's en praktische tips voor de moderne vrouw. Met een rijke geschiedenis en een scherp oog voor trends blijft Marie Claire relevant en boeiend voor een breed publiek.

Mode en beauty

In elk nummer van Marie Claire vindt u de nieuwste mode- en beautytips. Van seizoensgebonden trends tot tijdloze stijlen, het magazine helpt u om uw persoonlijke stijl te verfijnen en te vernieuwen. De modereportages zijn prachtig gefotografeerd en bieden inspiratie voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe look voor een speciale gelegenheid of gewoon uw dagelijkse garderobe wilt opfrissen, Marie Claire biedt de perfecte inspiratie.

Lifestyle en welzijn

Naast mode en beauty richt Marie Claire zich ook op lifestyle en welzijn. Artikelen over gezondheid, fitness en mentale welzijn helpen u een gebalanceerd en gelukkig leven te leiden. De reisrubriek neemt u mee naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld, terwijl de culinaire sectie heerlijke recepten en kooktips biedt. Daarnaast krijgt u waardevol advies over carrière, relaties en persoonlijke groei, zodat u uw beste leven kunt leiden.

Maatschappelijke kwesties

Marie Claire staat bekend om zijn diepgaande journalistieke stukken over belangrijke maatschappelijke kwesties. Van vrouwenrechten en gendergelijkheid tot milieubewustzijn en sociale rechtvaardigheid, het tijdschrift schuwt geen enkel onderwerp. Door deze balans tussen lichte en serieuze onderwerpen blijft Marie Claire een boeiend en waardevol tijdschrift voor de moderne vrouw.

Met in ieder nummer:

  • Nieuwste modetrends en stijladvies
  • Beauty tutorials en productreviews
  • Gezondheids- en welzijnstips
  • Reisinspiratie en culinaire hoogstandjes
  • Inzichtelijke artikelen over maatschappelijke kwesties
  • Interviews met inspirerende vrouwen

Een Marie Claire abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Marie Claire wil proberen is er al een abonnement vanaf €23,97. Vergelijk alle Marie Claire aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Marie Claire digitaal lezen

Als abonnee van Marie Claire leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Marie Claire ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmaal uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwste nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade nummers te lezen heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze verwijderd.

Marie Claire cadeau geven

Het is mogelijk om een Marie Claire abonnement cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €23,97. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Marie Claire cadeau.

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €23,97
  • 6x per jaar Marie Claire automatisch thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Marie Claire op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Marie Claire is verkrijgbaar vanaf €23,97. En een cadeauabonnement vanaf €23,97. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Marie Claire heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Marie Claire abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Marie Claire cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Marie Claire cadeauabonnement voor €23,97.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Een jaarabonnement op Marie Claire kost €47,94. Hiervoor ontvangt u Marie Claire 6 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als Marie Claire abonnee heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Marie Claire komt 6 keer per jaar uit.

Als u Marie Claire voor een adres in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Marie Claire. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Marie Claire. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Marie Claire, neemt u contact op met de klantenservice van Marie Claire. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Marie Claire

" Een heel divers blad, met ook verdiepingsverhalen over maatschappelijke problemen over de hele wereld, reistips, mode maar ook problemen waar vrouwen in hun dagelijks ... "

" Ik bladerde de Marie Claire van mijn moeder vroeger altijd door. Toen een tijdje uit het oog verloren. Maar het is een mooi blad geworden. Herkenbaar maar duidelijk ... "