Flow abonnementen

Kies voor een Flow abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor vrouwen die het leven net iets anders wil aanpakken. Met in ieder nummer inspirerende verhalen, praktische tips en prachtige foto's en illustraties. Een magazine zonder haast over klein geluk.


€11,99 23,25
3 nummers tijdelijk Stopt automatisch
48% korting

Laatste reviews

 • Brenda

Dik blad, verschillende onderwerpen, creatief, mooi, rustgevend! Inspirerend.

Sterke punten
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Kitty

Lekker dik , veel te lezen en altijd iets creatiefs er staan leuke verhalen in en geeft mij vaak weer een creatieve ingeving.

 • Brigitte

Flow is een lekker tijdschrift. Het is net iets anders dan de andere bladen. Dus een abonnement is wellicht niet iedereen, maar ik vind het leuk.

Over Flow

Flow magazine zorgt voor rust in een vol, hectisch leven. Met een Flow abonnement lees je iedere 5 weken de meest inspirerende verhalen over positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het mooie van imperfectie.

De redactie van Flow houdt van papier en van veelzeggende beelden. En dat ziet u terug in ieder nummer; in de uitvoering en de geselecteerde illustraties en foto’s. Kunt u daar ook geen genoeg van krijgen? Dan is er ook nog Flow Specials, waarin iedere keer een thema wordt uitgediept.

Flow digitaal lezen

Met een Flow magazine abonnement leest u alle edities op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Flow abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u uw Puzzelen(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als u een editie aanklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kunt u deze ook zonder internetverbinding lezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Flow

Met een Flow proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke lifestyle magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Flow cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze maandenlang aan beleeft? Geef een Flow abonnement cadeau.

Voordelen Flow proefabonnement

 • Flow altijd als eerste in huis
 • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
 • Exclusief abonneevoordeel
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Flow Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Flow. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Flow klantenservice