Flow

Kies voor een Flow abonnement met tot 53% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor vrouwen die het leven net iets anders wil aanpakken. Met in ieder nummer inspirerende verhalen, praktische tips en prachtige foto's en illustraties. Een magazine zonder haast over klein geluk.

Aanbiedingen

Flow abonnement

Wilt u uw leven verrijken, bewuster leven en meer genieten van kleine momenten? Dan is Flow de perfecte metgezel voor u. Flow inspireert wereldwijd mensen om anders te leven: langzamer, eenvoudiger, met meer aandacht voor wat er echt toe doet.

Flow gaat over kwetsbaarheid en het omarmen van nieuwe kansen. Het draait om het vinden van klein geluk en het ervaren van verbondenheid. In deze drukke wereld is Flow een gids die u helpt vertragen en nieuwe wegen te verkennen. Het benadrukt de groeiende waarde van zachte vaardigheden zoals empathie en creativiteit. Flow biedt u inspiratie en inzichten om te gedijen in een wereld die voortdurend in beweging is.

Flow is trots op haar Nederlandse oorsprong en heeft haar boodschap met succes internationaal verspreid. Met verhalen die altijd aansluiten bij de tijdsgeest, raakt Flow een internationaal publiek. Het tijdschrift is beschikbaar in maar liefst vier talen: Nederlands, Frans, Duits en Engels en is verkrijgbaar in veertig landen. De innovatieve manier waarop papier wordt gebruikt, maakt elk nummer voelt als een geschenk en altijd verrassend.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €4,50 per maand. Met tot 53% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Flow. En kies uw abonnement.

Flow digitaal lezen

Abonnees van Flow ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U kunt Flow tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met uw abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de alle nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u daarna lezen zonder internet.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste Flow op de mat
  • Een abonnement is tot 53% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Flow op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Flow is verkrijgbaar vanaf €4,50 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Flow abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Met een Flow abonnement heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Flow komt 6 keer per jaar uit.

Flow komt uit op 08-02, 14-03, 18-04, 23-05, 27-06, 01-08, 05-09, 10-10, 14-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Flow. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Flow, neemt u contact op met de klantenservice van Flow. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Flow

" Dik blad, verschillende onderwerpen, creatief, mooi, rustgevend! Inspirerend. "

" Lekker dik , veel te lezen en altijd iets creatiefs er staan leuke verhalen in en geeft mij vaak weer een creatieve ingeving. "

" Flow is een lekker tijdschrift. Het is net iets anders dan de andere bladen. Dus een abonnement is wellicht niet iedereen, maar ik vind het leuk. "