Flow abonnementen

Kies voor een Flow abonnement met tot 75% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor vrouwen die het leven net iets anders wil aanpakken. Met in ieder nummer inspirerende verhalen, praktische tips en prachtige foto's en illustraties. Een magazine zonder haast over klein geluk.


€4,00 15,50
2 nummers tijdelijk Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

  • Brenda

Dik blad, verschillende onderwerpen, creatief, mooi, rustgevend! Inspirerend.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Kitty

Lekker dik , veel te lezen en altijd iets creatiefs er staan leuke verhalen in en geeft mij vaak weer een creatieve ingeving.

  • Brigitte

Flow is een lekker tijdschrift. Het is net iets anders dan de andere bladen. Dus een abonnement is wellicht niet iedereen, maar ik vind het leuk.

Over Flow

Flow magazine zorgt voor rust in een vol, hectisch leven. Met een Flow abonnement lees je iedere 5 weken de meest inspirerende verhalen over positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het mooie van imperfectie.

De redactie van Flow houdt van papier en van veelzeggende beelden. En dat ziet u terug in ieder nummer; in de uitvoering en de geselecteerde illustraties en foto’s. Kunt u daar ook geen genoeg van krijgen? Dan is er ook nog Flow Specials, waarin iedere keer een thema wordt uitgediept.

Een Flow abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €4,00. En tot 75% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Flow. En kies uw abonnement.

Flow verschijnt 6x per jaar.

Flow digitaal lezen

Bent u abonnee van Flow? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Flow digitaal lezen.

U kunt Flow ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hiernavolgt u de instructiesactiveert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u alle nummers van Flow eenvoudig via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade edities opnieuw te bekijken heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze weer verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Flow

Wilt u Flow eerst proberen alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen onderscheidt u door de toevoeging "stopt automatisch". U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Een Flow proefabonnement is er al voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

  • Lees de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • 6x per jaar Flow in huis
  • Een abonnement is tot 75% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Flow op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.