Grazia

Kies voor een Grazia abonnement. Het eigentijdse tijdschrift met het laatste celebrity nieuws en beste mode- en beautytips. Thuis op de mat en overal online.

Grazia abonnement

Elke maand heeft Grazia weer het meest betrouwbare celebrity nieuws uit eerste hand, fikse portie high end fashion, waargebeurde verhalen en beauty tips. Grazia onderzoekt voor u de fijne dingen van het leven.

Bij lekker leven hoort reizen, uitgaan, genieten en er natuurlijk tiptop uit zien! Met de beste beauty tips en deskundig advies op het gebied van voeding, gezondheid en afvallen maakt Grazia uw leven nog aangenamer. Grazia is zo verslavend als schoenen en onmisbaar voor de moderne vrouw.

Een Grazia abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €13,98. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Grazia. En profiteer van dit voordeel.

Grazia digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Grazia? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Grazia ook digitaal lezen.

U kunt Grazia ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle edities van Grazia ook altijd via de app. Eenmaal gedownloade nummers kunt u hierna lezen zonder actieve internetverbinding.

Grazia cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Grazia abonnement? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €13,98. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een abonnement op Grazia cadeau.

  • Ontvang de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • 8x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Grazia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Grazia abonnement is verkrijgbaar vanaf €13,98. En een cadeauabonnement vanaf €13,98. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Grazia heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Grazia abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor Grazia cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Grazia cadeauabonnement voor €13,98.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Een jaarabonnement op Grazia is verkrijgbaar voor €55,92. Voor deze prijs ontvangt u Grazia 8 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Grazia. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een Grazia abonnement heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Grazia verschijnt 8 keer per jaar.

Als u Grazia voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Grazia. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Grazia. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Grazia, neemt u contact op met de klantenservice van Grazia. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Grazia

" Ik lees de Grazia iedere week met veel plezier! "

" dat voor deze pulp bomen worden omgehakt is een grove schande en een gruwelijke verspilling van natuur en tijd (die mensen eraan besteden om die troep te lezen)!

" Leuk blad voor mijn dochter "