Cosmopolitan abonnementen

Kies voor een Cosmopolitan abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor de moderne jonge vrouw. Met de laatste trends op het gebied van liefde, carrière, gezondheid, uitgaan, reizen en meer. Een magazine vol adviezen en inspiratie voor iedereen de het meeste uit het leven wil halen. U kunt ook een Cosmopolitan abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,99 16,50
3 nummers
21% korting

€27,50 38,50
7 nummers
29% korting

€50,00 69,86
13 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Cosmopolitan cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 16,50
3 nummers
9% korting

€25,00 33,00
6 nummers
24% korting

€50,00 71,50
13 nummers
30% korting

Laatste reviews

 • Cattleya

Ik vind het een geweldig blad, je verveelt je geen moment.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Jolanda

Ik zou graag wat minder mode zien (grote foto's) en meer verhalen. Waargebeurde verhalen romantische verhalen noem maar op

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • veerle

proefabonnement cosmopolitan afgesloten want het tijdschrift is en blijft leuk. zelfs de enquetes.

 • Mina

Het is echt een leuke tijdschrift! Je leest vaak leuke verhalen over andere mensen. Ook staan er veel boeiende, intressante onderwerpen in. Het is echt een tijdschrift voor jonge vrouwen. En het gekke is, soms steek je er ook nog wat van op! Dus kopen kopen kopen!

 • Sem

Cosmopolitan is dé cocktail met wodka, cranberrysap, limoen sap en Cointreau..Zo zou jij het blad ook moeten zien..Met ontzettend veel diverse stukken met uiteenlopende onderwerpen like fashion, beauty, sex and relationships. Just try and enjoy!

Over Cosmopolitan

Met Cosmopolitan haalt u het beste uit uzelf! Deze eigentijdse glossy inspireert de jonge vrouw. Cosmopolitan gaat over u! Uw liefdes, uw mode, uw werk, uw seks, uw gezondheid en uw emoties.

Cosmopolitan staat vol met het laatste nieuws, openhartige interviews, nuttige tips en adviezen over reizen, uitgaan, afvallen, geld en je gezondheid. Bent u een moderne jonge vrouw en wilt u ook het beste uit jezelf halen? Dan is een abonnement op Cosmopolitan onmisbaar voor u!

Voor wie wil kennismaken met Cosmopolitan is er al een abonnement vanaf €12,99. U geniet tot 30% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Cosmopolitan. En kies uw abonnement.

Cosmopolitan digitaal lezen

Als abonnee van Cosmopolitan leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Cosmopolitan ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van Cosmopolitan ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de alle nummers via Tijdschrift.nl. Edities, die u met de app heeft bewaard, blijven hierna offline in te zien.

Cosmopolitan cadeau geven

U kunt een Cosmopolitan abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Cosmopolitan abonnement zal weten te waarderen? Geef Cosmopolitan cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €15,00 (stop automatisch)
 • 12x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
 • Bespaar tot 30% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Cosmopolitan op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.