Cosmopolitan abonnementen

Kies voor een Cosmopolitan abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor de moderne jonge vrouw. Met de laatste trends op het gebied van liefde, carrière, gezondheid, uitgaan, reizen en meer. Een magazine vol adviezen en inspiratie voor iedereen de het meeste uit het leven wil halen. U kunt ook een Cosmopolitan abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,50 14,97
3 nummers
17% korting

€24,99 34,93
7 nummers
23% korting

€47,50 69,86
14 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Cosmopolitan cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 14,97
3 nummers
 

€30,00 34,93
7 nummers
15% korting

€55,00 69,86
14 nummers
22% korting

Laatste reviews

 • Cattleya

Ik vind het een geweldig blad, je verveelt je geen moment.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Jolanda

Ik zou graag wat minder mode zien (grote foto's) en meer verhalen. Waargebeurde verhalen romantische verhalen noem maar op

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • veerle

proefabonnement cosmopolitan afgesloten want het tijdschrift is en blijft leuk. zelfs de enquetes.

 • Mina

Het is echt een leuke tijdschrift! Je leest vaak leuke verhalen over andere mensen. Ook staan er veel boeiende, intressante onderwerpen in. Het is echt een tijdschrift voor jonge vrouwen. En het gekke is, soms steek je er ook nog wat van op! Dus kopen kopen kopen!

 • Sem

Cosmopolitan is dé cocktail met wodka, cranberrysap, limoen sap en Cointreau..Zo zou jij het blad ook moeten zien..Met ontzettend veel diverse stukken met uiteenlopende onderwerpen like fashion, beauty, sex and relationships. Just try and enjoy!

Over Cosmopolitan

Met Cosmopolitan haalt u het beste uit uzelf! Deze eigentijdse glossy inspireert de jonge vrouw. Cosmopolitan gaat over u! Uw liefdes, uw mode, uw werk, uw seks, uw gezondheid en uw emoties.

Cosmopolitan staat vol met het laatste nieuws, openhartige interviews, nuttige tips en adviezen over reizen, uitgaan, afvallen, geld en je gezondheid. Bent u een moderne jonge vrouw en wilt u ook het beste uit jezelf halen? Dan is een abonnement op Cosmopolitan onmisbaar voor u!

Cosmopolitan digitaal lezen

Een abonnement Cosmopolitan abonnement brengt u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Cosmopolitan abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Cosmopolitan

Met een Cosmopolitan proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit eigentijdse glossy magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Cosmopolitan cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin verrassen? Geef een Cosmopolitan abonnement cadeau.

Voordelen Cosmopolitan proefabonnement

 • De nieuwste Cosmopolitan als eerste in huis
 • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Cosmopolitan Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Cosmopolitan. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Cosmopolitan klantenservice