Cosmopolitan abonnementen

Kies voor een Cosmopolitan abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor de moderne jonge vrouw. Met de laatste trends op het gebied van liefde, carrière, gezondheid, uitgaan, reizen en meer. Een magazine vol adviezen en inspiratie voor iedereen de het meeste uit het leven wil halen. U kunt ook een Cosmopolitan abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,99 16,50
3 nummers
21% korting

€27,50 38,50
7 nummers
29% korting

€50,00 69,86
13 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Cosmopolitan cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 16,50
3 nummers
9% korting

€25,00 33,00
6 nummers
24% korting

€50,00 71,50
13 nummers
30% korting

Laatste reviews

 • Cattleya

Ik vind het een geweldig blad, je verveelt je geen moment.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Jolanda

Ik zou graag wat minder mode zien (grote foto's) en meer verhalen. Waargebeurde verhalen romantische verhalen noem maar op

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • veerle

proefabonnement cosmopolitan afgesloten want het tijdschrift is en blijft leuk. zelfs de enquetes.

 • Mina

Het is echt een leuke tijdschrift! Je leest vaak leuke verhalen over andere mensen. Ook staan er veel boeiende, intressante onderwerpen in. Het is echt een tijdschrift voor jonge vrouwen. En het gekke is, soms steek je er ook nog wat van op! Dus kopen kopen kopen!

 • Sem

Cosmopolitan is dé cocktail met wodka, cranberrysap, limoen sap en Cointreau..Zo zou jij het blad ook moeten zien..Met ontzettend veel diverse stukken met uiteenlopende onderwerpen like fashion, beauty, sex and relationships. Just try and enjoy!

Over Cosmopolitan

Met Cosmopolitan haalt u het beste uit uzelf! Deze eigentijdse glossy inspireert de jonge vrouw. Cosmopolitan gaat over u! Uw liefdes, uw mode, uw werk, uw seks, uw gezondheid en uw emoties.

Cosmopolitan staat vol met het laatste nieuws, openhartige interviews, nuttige tips en adviezen over reizen, uitgaan, afvallen, geld en je gezondheid. Bent u een moderne jonge vrouw en wilt u ook het beste uit jezelf halen? Dan is een abonnement op Cosmopolitan onmisbaar voor u!

Wat kost een abonnement op Cosmopolitan? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €12,99. En u geniet tot 30% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Cosmopolitan. En kies uw abonnement.

Cosmopolitan verschijnt 12x per jaar.

Cosmopolitan digitaal lezen

Bent u abonnee van Cosmopolitan? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Cosmopolitan digitaal lezen.

U kunt Cosmopolitan ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hierna activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u dit afgerond, leest u alle nummers van Cosmopolitan eenvoudig via Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde nummers te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Cosmopolitan cadeau geven

Kent u iemand die Cosmopolitan met genoegen zal lezen? Geef een abonnement op Cosmopolitan cadeau. Voor €15,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef Cosmopolitan cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €15,00
 • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
 • Een abonnement is tot 30% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
 • 12x per jaar als eerste Cosmopolitan in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Cosmopolitan op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.