Cosmopolitan

Kies voor een Cosmopolitan abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor de moderne jonge vrouw. Met de laatste trends op het gebied van liefde, carrière, gezondheid, uitgaan, reizen en meer. Een magazine vol adviezen en inspiratie voor iedereen de het meeste uit het leven wil halen.

Aanbiedingen

Cosmopolitan abonnement

Met Cosmopolitan haalt u het beste uit uzelf! Deze eigentijdse glossy inspireert de jonge vrouw. Cosmopolitan gaat over u! Uw liefdes, uw mode, uw werk, uw seks, uw gezondheid en uw emoties.

Cosmopolitan staat vol met het laatste nieuws, openhartige interviews, nuttige tips en adviezen over reizen, uitgaan, afvallen, geld en je gezondheid. Bent u een moderne jonge vrouw en wilt u ook het beste uit jezelf halen? Dan is een abonnement op Cosmopolitan onmisbaar voor u!

Voor wie Cosmopolitan wil proberen is er al een aanbieding vanaf €13,99. U profiteert van tot 39% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Cosmopolitan. En pak dit voordeel.

Cosmopolitan digitaal lezen

Bent u abonnee van Cosmopolitan? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Cosmopolitan ook digitaal lezen.

U kunt Cosmopolitan tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna activeert u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van Cosmopolitan eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Een abonnement is tot 39% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 7x per jaar als eerste Cosmopolitan in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Cosmopolitan op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Cosmopolitan is verkrijgbaar vanaf €13,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Cosmopolitan abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Cosmopolitan kost €27,99. Hiervoor ontvangt u Cosmopolitan 7 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van Cosmopolitan heeft u ook toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Cosmopolitan verschijnt 7 keer per jaar.

Cosmopolitan verschijnt op 08-02, 04-04, 06-06, 08-08, 10-10, 05-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Cosmopolitan. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Cosmopolitan, neemt u contact op met de klantenservice van Cosmopolitan. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Cosmopolitan

" Ik vind het een geweldig blad, je verveelt je geen moment. "

" Ik zou graag wat minder mode zien (grote foto's) en meer verhalen. Waargebeurde verhalen romantische verhalen noem maar op "

" proefabonnement cosmopolitan afgesloten want het tijdschrift is en blijft leuk. zelfs de enquetes. "

" Het is echt een leuke tijdschrift! Je leest vaak leuke verhalen over andere mensen. Ook staan er veel boeiende, intressante onderwerpen in. Het is echt een tijdschrift ... "

" Cosmopolitan is dé cocktail met wodka, cranberrysap, limoen sap en Cointreau..Zo zou jij het blad ook moeten zien..Met ontzettend veel diverse stukken met ... "