&C Magazine

Kies voor een &C Magazine abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor vrouwen en fans van Chantal Janzen, waarin zij u meeneemt in haar (gedachten)wereld. Inspirerend, ontroerend en altijd met een goede dosis humor.

&C Magazine abonnement

Als u op zoek bent naar een veelzijdig en inspirerend tijdschrift, dan is &C Magazine de perfecte keuze. &C Magazine, opgericht door de bekende Nederlandse presentatrice Chantal Janzen, biedt een verfrissende mix van mode, lifestyle, persoonlijke verhalen en entertainment. Met een unieke benadering en eigentijdse stijl, spreekt dit magazine een breed publiek aan en zorgt het ieder nummer weer voor een verrassende leeservaring.

Een unieke kijk op mode en lifestyle

&C Magazine, onder leiding van Chantal Janzen, onderscheidt zich door zijn originele en gedurfde benadering van mode en lifestyle. U vindt hier niet alleen de laatste trends en must-haves, maar ook diepgaande interviews met mode-iconen en stijladviezen die echt werken. Of u nu op zoek bent naar tips voor uw dagelijkse garderobe of inspiratie voor een speciale gelegenheid, &C Magazine biedt een schat aan informatie en ideeën om uw stijl naar een hoger niveau te tillen.

Persoonlijke verhalen die raken

&C Magazine staat ook vol met persoonlijke verhalen en ervaringen. In elk nummer delen bekende en onbekende Nederlanders hun inspirerende, ontroerende en soms grappige verhalen. Deze intieme en eerlijke portretten geven het magazine een extra dimensie en maken het tot veel meer dan alleen een mode- en lifestyleblad. Door deze persoonlijke touch voelt u zich als lezer echt verbonden met de verhalen en de mensen achter de pagina’s.

Entertainment en cultuur

En natuurlijk is er ook volop aandacht voor entertainment en cultuur in &C Magazine. Van exclusieve interviews met nationale en internationale sterren tot recensies van de nieuwste films, series en muziek – u blijft altijd op de hoogte van wat er speelt in de wereld van entertainment. Bovendien biedt &C Magazine regelmatig een kijkje achter de schermen bij grote evenementen en producties.

Met in ieder nummer:

  • De nieuwste mode- en beautytips
  • Inspirerende persoonlijke verhalen
  • Interviews met nationale en internationale sterren
  • Recensies van films, series en muziek
  • Tips voor een bewuste en gezonde levensstijl

&C Magazine digitaal lezen

Als abonnee van &C Magazine leest u alle nummers op papier én digitaal. &C Magazine biedt u een app. In deze app vindt u de digitale editie. Download de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft 24/7 toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of kostbaar is.

U kunt &C Magazine tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna doorloopt u de stappen activeert u uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de laatste nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade edities kunt u vervolgens raadplegen zonder actieve internetverbinding.

&C Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op &C Magazine ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €17,95. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die van &C Magazine zal genieten? Geef &C Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een &C Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Bespaar tot 33% op de prijs in de winkel

Wat kost een abonnement op &C Magazine?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €17,95. Een jaarabonnement op &C Magazine kost €59,95. En u geniet tot 33% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor &C Magazine. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een &C Magazine abonnement.

Klantenservice

Vragen met betrekking tot een aanvraag via deze website? En heeft u na 14 dagen geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement op &C Magazine? Neem contact met de uitgever van &C Magazine op. Doe dit bijvoorbeeld bij vragen of opmerkingen over betalingen en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een &C Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €17,95. En een cadeauabonnement vanaf €17,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op &C Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een &C Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op &C Magazine te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een &C Magazine cadeauabonnement voor €17,95.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. Het is niet nodig om het cadeauabonnement op te zeggen.

Een jaarabonnement op &C Magazine kost €59,95. Hiervoor ontvangt u 12 keer &C Magazine.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een &C Magazine abonnement heeft u altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

&C Magazine komt 12 keer per jaar uit.

&C Magazine komt uit op 07-02, 06-03, 10-04, 08-05, 05-06, 10-07, 07-08, 04-09, 09-10, 13-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het tijdschrift iets eerder of later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van &C Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op &C Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van &C Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.