Nouveau abonnementen

Kies voor een Nouveau abonnement met tot 68% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle vrouwen met stijl en substantie. Met in ieder nummer van dit magazine alles wat een moderne vrouw boeit. Van mode tot gezondheid. En van reizen tot relaties. Met geestige columns en inspirerende interviews en reportages.


€9,00 28,50
3 nummers Stopt automatisch
68% korting

€6,95 9,50per maand
1 jaar
27% korting

€6,50 9,50per maand
2 jaar
32% korting

€5,95 9,50per maand
3 jaar
37% korting

Laatste reviews

  • Denise

Nouveau is een stijlvol tijdschrift.

Over Nouveau

Nouveau is misschien wel het grootste luxe glossy magazine van Nederland. En in geen ander tijdschrift komt de liefde voor cultuur en mooie verhalen zo sterk tot uitdrukking. Dit maakt Nouveau hét tijdschrift voor stijlvolle vrouwen, die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante personen.

Met Nouveau abonnement bent u iedere maand verzekerd van inspirerende verhalen en sprankelende reportages. Zo brengt de internationale redactie u binnen bij schitterende huizen, prachtige steden en de ateliers van de beste designers en kunstenaars. Daarnaast leest u in "Cultuur à la Carte" welke boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen u niet mag missen.

Een Nouveau abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Nouveau is er al een aanbieding vanaf €5,95 per maand. U profiteert van tot 53% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor Nouveau. En kies uw abonnement.

Nouveau digitaal lezen

Met een abonnement op Nouveau ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U kunt Nouveau ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de alle nummers via Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft gedownload, zijn offline in te zien.

Vrijblijvend kennismaken met Nouveau

Met een proefabonnement op Nouveau maakt u voordelig kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Nouveau proefabonnement is er al voor €13,50.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Nouveau in de bus
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Een abonnement is tot 53% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nouveau op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.