Nouveau abonnementen

Kies voor een Nouveau abonnement met tot 53% korting op de winkelprijs. En ontvang 16x per jaar hét tijdschrift voor alle vrouwen met stijl en substantie. Met in ieder nummer van dit magazine alles wat een moderne vrouw boeit. Van mode tot gezondheid. En van reizen tot relaties. Met geestige columns en inspirerende interviews en reportages.


€13,50 28,50
3 nummers Stopt automatisch
53% korting

€5,95 9,50per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
37% korting

Laatste reviews

  • Denise

Nouveau is een stijlvol tijdschrift.

Over Nouveau

Nouveau is misschien wel het grootste luxe glossy magazine van Nederland. En in geen ander tijdschrift komt de liefde voor cultuur en mooie verhalen zo sterk tot uitdrukking. Dit maakt Nouveau hét tijdschrift voor stijlvolle vrouwen, die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante personen.

Met Nouveau abonnement bent u iedere maand verzekerd van inspirerende verhalen en sprankelende reportages. Zo brengt de internationale redactie u binnen bij schitterende huizen, prachtige steden en de ateliers van de beste designers en kunstenaars. Daarnaast leest u in "Cultuur à la Carte" welke boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen u niet mag missen.

Voor wie wil kennismaken met Nouveau is er al een abonnement vanaf €5,95. U profiteert van tot 54% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle aanbiedingen voor Nouveau. En kies uw abonnement.

Nouveau digitaal lezen

Met een abonnement op Nouveau ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U kunt Nouveau ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Nouveau ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle nummers van Nouveau ook altijd via Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u hierna inzien zonder actieve internetverbinding.

Vrijblijvend kennismaken met Nouveau

Wilt u Nouveau eerst zelf ervaren alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Een Nouveau proefabonnement is er al voor €9,00.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar als eerste Nouveau in de bus
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Een abonnement is tot 54% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nouveau op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.