Nouveau abonnementen

Kies voor een Nouveau abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. En ontvang 16x per jaar hét tijdschrift voor alle vrouwen met stijl en substantie. Met in ieder nummer van dit magazine alles wat een moderne vrouw boeit. Van mode tot gezondheid. En van reizen tot relaties. Met geestige columns en inspirerende interviews en reportages.


€11,99
3 nummers onze keuze Stopt automatisch
34% korting

Laatste reviews

  • Denise

Nouveau is een stijlvol tijdschrift.

Over Nouveau

Nouveau is misschien wel het grootste luxe glossy magazine van Nederland. En in geen ander tijdschrift komt de liefde voor cultuur en mooie verhalen zo sterk tot uitdrukking. Dit maakt Nouveau hét tijdschrift voor stijlvolle vrouwen, die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante personen.

Met Nouveau abonnement bent u iedere maand verzekerd van inspirerende verhalen en sprankelende reportages. Zo brengt de internationale redactie u binnen bij schitterende huizen, prachtige steden en de ateliers van de beste designers en kunstenaars. Daarnaast leest u in "Cultuur à la Carte" welke boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen u niet mag missen.

Een Nouveau abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Nouveau wil proberen is er al een aanbieding vanaf €11,99. En u profiteert van tot 34% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Nouveau aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Nouveau verschijnt 12x per jaar.

Nouveau digitaal lezen

Met een abonnement op Nouveau ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U kunt Nouveau ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van Nouveau ontvangt, activeert u uw abonnement bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle nummers van Nouveau ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u daarna lezen zonder internetverbinding. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Nouveau

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een Nouveau proefabonnement. En probeer dit heerlijke magazine zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een Nouveau proefabonnement voor €11,99.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 12x per jaar het nieuwste nummer op de mat
  • Bespaar tot 34% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nouveau op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.