Nouveau abonnementen

Kies voor een Nouveau abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. En ontvang 16x per jaar hét tijdschrift voor alle vrouwen met stijl en substantie. Met in ieder nummer van dit magazine alles wat een moderne vrouw boeit. Van mode tot gezondheid. En van reizen tot relaties. Met geestige columns en inspirerende interviews en reportages.


€11,99
3 maanden (3 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
34% korting

Laatste reviews

  • Denise

Nouveau is een stijlvol tijdschrift.

Over Nouveau

Nouveau is misschien wel het grootste luxe glossy magazine van Nederland. En in geen ander tijdschrift komt de liefde voor cultuur en mooie verhalen zo sterk tot uitdrukking. Dit maakt Nouveau hét tijdschrift voor stijlvolle vrouwen, die houden van reizen, beauty, mode, kunst en interessante personen.

Met Nouveau abonnement bent u iedere maand verzekerd van inspirerende verhalen en sprankelende reportages. Zo brengt de internationale redactie u binnen bij schitterende huizen, prachtige steden en de ateliers van de beste designers en kunstenaars. Daarnaast leest u in "Cultuur à la Carte" welke boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen u niet mag missen.

Nouveau digitaal lezen

Met een Nouveau abonnement leest u alle edities op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Nouveau abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Proefabonnement Nouveau

Met een Nouveau proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met deze heerlijke glossy. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Nouveau cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin verrassen? Geef een Nouveau abonnement cadeau.

Voordelen Nouveau abonnement

  • Maandelijks Nouveau altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Vrijblijvend proberen *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Nouveau Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nouveau. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nouveau klantenservice