Vriendin

Kies voor een Vriendin abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met echte verhalen van echte mensen. In dit magazine kunt u uw verhaal kwijt en leest u van vrouwen die u begrijpen. Open, integer en veilig. Dat is wat Vriendin voor u wil zijn. Daarnaast vindt u in ieder nummer praktische tips voor thuis, beauty-tips en lees- en kijktips.

Vriendin abonnement

Elke week leest u in Vriendin de mooiste persoonlijke verhalen. Geniet ook van de nieuwste mode, lekkerste recepten, fijne beauty- en gezondheidsadviezen, gezellige uittips en de nieuwste woonideeën.

In het weekblad Vriendin vindt u wekelijks innemende en inspirerende columns. In het kader van ‘samen komen we er wel uit’ kunt u op het Vriendin forum u dagelijkse mooie en minder mooie momenten bespreken. Het advies van andere Vriendin-lezeressen is er om u te helpen. En, tot slot, selecteert Vriendin selecteert voor u speciale aanbiedingen met nog meer voordeel of kans op leuke cadeaus.

Voor wie wil kennismaken met Vriendin is er al een aanbieding vanaf €15,00. U geniet tot 31% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle Vriendin aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vriendin digitaal lezen

Als abonnee van Vriendin leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. Vriendin biedt u een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft altijd toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heeft u geen internet meer nodig. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Vriendin cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Vriendin? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Vriendin abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Vriendin cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €15,00 (stop automatisch)
  • Een abonnement is tot 31% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 52x per jaar Vriendin vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Vriendin op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Vriendin abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Vriendin heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Vriendin abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Vriendin te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Vriendin cadeauabonnement voor €15,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Met een Vriendin abonnement heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Vriendin komt 52 keer per jaar uit.

Als u Vriendin voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Vriendin. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Vriendin. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Vriendin, neemt u contact op met de klantenservice van Vriendin. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Vriendin

" Ga zo door! "

" Prettig tijdschrift en leuke en goede verhalen. "

" Ik ben een man van bijna 40 lentes en ik lees graag de Vriendin. Vooral de levensverhalen vind ik vaak fijn om te lezen. Juist eens bij een ander een kijkje achter de ... "

" Alleen het abonnement van vriendin geef je aan je lieve vriendin! "

" Een gezellig blad, wat makkelijk leest en interessante onderwerpen heeft. "

" Ik kan maar 1x in de zoveel tijd een klein abonnementje nemen en als het lukt koop ik hem in de winkel. Ik vind het een heerlijk blad waar je altijd wel iets in vind waar ... "

" Een prettig weekblad met diversiteit. "

" Ik neem altijd een abonnement op een tijdschrift als de vakantie eraan komt, dan heb ik als de vakantie begint een mooi aantal bladen verzamelt om mee te nemen op ... "

" Ik een Vriendin abonnement cadeau gedaan aan een vriendin. Zo maar voor de aardigheid. Zij leest graag vriendin en woont in het buitenland. "

" Ik heb een vriendin Viendin cadeau gedaan omdat ik weet dat zij dit een leuk blad vindt. "