ELLE abonnementen

Kies voor een ELLE abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. En ontvang maandelijkse het grootste modeblad ter wereld. In de brievenbus en online. Met in ieder nummer van dit tijdschrift interessante artikelen, inspirerende interviews en schitterende fotoreportages. U kunt ook een ELLE abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,99 17,97
3 nummers
22% korting

€24,99 35,94
6 nummers
30% korting

€45,99 71,88
12 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELLE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 nummers
17% korting

€25,00 35,94
6 nummers
30% korting

€50,00 65,89
12 nummers
24% korting

Laatste reviews

  • ilse
Mooi blad voor op tafel

Mooi uitgevoerd blad met mooie foto's. Het voelt allemaal luxe aan dus het is een tijdschrift dat je langer laat liggen. Ik blader hem altijd door maar kan niet zeggen dat ik hem van voor naar achter lees. Als ik het vergelijk met andere bladen vind ik de prijs (ook in de winkel) redelijk.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over ELLE

Elle is het grootste modeblad van Nederland en de hele wereld. Speciaal voor de modebewuste vrouw die volledig op de hoogte gehouden wil worden over alle ontwikkelingen en trends uit Parijs, Milaan, Londen en New York. Dit toonaangevende modeblad gaat natuurlijk verder dan mode alleen, zo staat er ook genoeg over beauty, reizen en lifestyle in dit mooie tijdschrift. Met een ELLE abonnement mist u niets.

ELLE heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale edities leest. Wat zijn de kosten van een abonnement op ELLE? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €13,99. En u geniet tot 36% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele ELLE aanbiedingen. En kies uw abonnement.

ELLE verschijnt 12x per jaar.

ELLE digitaal lezen

Abonnees van ELLE ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft 24/7 toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals te lezen heeft u geen internet meer nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere plekken waar een internetverbinding minder goed of kostbaar is.

U kunt ELLE ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hiernavolgt u de instructiesactiveert u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwste nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade nummers kunt u vervolgens opnieuw raadplegen zonder actieve internetverbinding. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

ELLE cadeau geven

Het is ook mogelijk om een ELLE abonnement cadeau te geven. Voor €15,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die ELLE met plezier zal lezen? Geef een ELLE abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Geef al voor €15,00 een tijdelijk abonnement cadeau
  • 12x per jaar ELLE vanzelf thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 36% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELLE op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.