ELLE abonnementen

Kies voor een ELLE abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. En ontvang maandelijkse het grootste modeblad ter wereld. In de brievenbus en online. Met in ieder nummer van dit tijdschrift interessante artikelen, inspirerende interviews en schitterende fotoreportages. U kunt ook een ELLE abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,99 14,97
3 nummers
14% korting

€24,99 29,94
6 nummers
17% korting

€34,99 49,90
10 nummers
30% korting

€44,99 59,88
12 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELLE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 14,97
3 nummers
 

€17,50 19,96
4 nummers
13% korting

€50,00 59,88
12 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • ilse
Mooi blad voor op tafel

Mooi uitgevoerd blad met mooie foto's. Het voelt allemaal luxe aan dus het is een tijdschrift dat je langer laat liggen. Ik blader hem altijd door maar kan niet zeggen dat ik hem van voor naar achter lees. Als ik het vergelijk met andere bladen vind ik de prijs (ook in de winkel) redelijk.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over ELLE

Elle is het grootste modeblad van Nederland en de hele wereld. Speciaal voor de modebewuste vrouw die volledig op de hoogte gehouden wil worden over alle ontwikkelingen en trends uit Parijs, Milaan, Londen en New York. Dit toonaangevende modeblad gaat natuurlijk verder dan mode alleen, zo staat er ook genoeg over beauty, reizen en lifestyle in dit mooie tijdschrift. Met een ELLE abonnement mist u niets.

ELLE digitaal lezen

Een ELLE abonnement brengt u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw ELLE digitaal abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement ELLE

Met een ELLE proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit prachtige modeblad. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

ELLE cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een modebewuste vriendin verrassen? Geef een ELLE abonnement cadeau.

Voordelen ELLE proefabonnement

  • Maandelijks nieuwste ELLE als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

ELLE Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van ELLE. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over ELLE klantenservice