ELLE abonnementen

Kies voor een ELLE abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het grootste modeblad ter wereld. In de brievenbus en online. Met in ieder nummer van dit tijdschrift interessante artikelen, inspirerende interviews en schitterende fotoreportages. U kunt ook een ELLE abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,99 17,97
3 nummers
22% korting

€24,99 35,94
6 nummers
30% korting

€45,99 71,88
12 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELLE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 nummers
17% korting

€25,00 35,94
6 nummers
30% korting

€50,00 65,89
12 nummers
24% korting

Laatste reviews

  • ilse
Mooi blad voor op tafel

Mooi uitgevoerd blad met mooie foto's. Het voelt allemaal luxe aan dus het is een tijdschrift dat je langer laat liggen. Ik blader hem altijd door maar kan niet zeggen dat ik hem van voor naar achter lees. Als ik het vergelijk met andere bladen vind ik de prijs (ook in de winkel) redelijk.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over ELLE

Elle is het grootste modeblad van Nederland en de hele wereld. Speciaal voor de modebewuste vrouw die volledig op de hoogte gehouden wil worden over alle ontwikkelingen en trends uit Parijs, Milaan, Londen en New York. Dit toonaangevende modeblad gaat natuurlijk verder dan mode alleen, zo staat er ook genoeg over beauty, reizen en lifestyle in dit mooie tijdschrift. Met een ELLE abonnement mist u niets.

ELLE digitaal

Voor wie ELLE wil proberen is er al een abonnement vanaf €13,99. Met tot 36% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor ELLE. En kies uw abonnement.

ELLE digitaal lezen

Heeft u een abonnement op ELLE? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u ELLE ook digitaal lezen. ELLE biedt u een app. In deze app leest u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle edities overal en altijd in de app. In de app gelezen edities zijn daarna offline in te zien. Fijn voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of duur is.

U kunt ELLE ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Hierna volgt u de stappen en activeert u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle nummers van ELLE eenvoudig via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade nummers kunt u hierna opnieuw lezen zonder internet.

ELLE cadeau geven

U kunt een abonnement op ELLE ook cadeau geven. Voor €15,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op ELLE cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 36% op de prijs in de winkel
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €15,00)
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELLE op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.