ELLE

Kies voor een ELLE abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Het grootste modeblad ter wereld. In de brievenbus en online. Met in ieder nummer van dit tijdschrift interessante artikelen, inspirerende interviews en schitterende fotoreportages.

Aanbiedingen

ELLE abonnement

Elle is het grootste modeblad van Nederland en de hele wereld. Speciaal voor de modebewuste vrouw die volledig op de hoogte gehouden wil worden over alle ontwikkelingen en trends uit Parijs, Milaan, Londen en New York. Dit toonaangevende modeblad gaat natuurlijk verder dan mode alleen, zo staat er ook genoeg over beauty, reizen en lifestyle in dit mooie tijdschrift. Met een ELLE abonnement mist u niets.

Voor wie wil kennismaken met ELLE is er al een abonnement vanaf €14,99. U geniet tot 29% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor ELLE. En profiteer van dit voordeel.

ELLE digitaal lezen

Met een abonnement op ELLE ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. ELLE biedt u een app. Hierin leest u de digitale edities. Installeer de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot de digitale editie in de app. In de app bewaarde nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Fijn voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere situaties waar internet onbetrouwbaar of duur is.

U kunt ELLE ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met het abonnementsnummer, dat u van ELLE ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de laatste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Nummers, die u in de app heeft gedownload, zijn daarna zonder internetverbinding te lezen.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 29% op de prijs in de winkel
  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELLE op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op ELLE is verkrijgbaar vanaf €14,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen ELLE abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op ELLE betaalt u €44,99. Voor deze prijs ontvangt u 12 keer ELLE.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een ELLE abonnement heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

ELLE komt 12 keer per jaar uit.

ELLE verschijnt op 13-02, 21-03, 05-06, 21-08, 02-10, 20-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine iets eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van ELLE. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op ELLE, neemt u contact op met de klantenservice van ELLE. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van ELLE

" Mooi uitgevoerd blad met mooie foto's. Het voelt allemaal luxe aan dus het is een tijdschrift dat je langer laat liggen. Ik blader hem altijd door maar kan niet ... "