Elegance

Kies voor een Elegance abonnement. Hét oudste en meest stijlvolle glossy magazine van Nederland. Sinds 1937 staat dit tijdschrift garant voor ontspanning en inspiratie voor maatschappelijk betrokken en stijlvolle vrouwen. Altijd fris en diepgaand.

Elegance abonnement

Een Elegance abonnement brengt u in ieder nummer inspirerende reportages over mode, lifestyle, kunst en cultuur. Het magazine is net zo mooi als de inhoud; altijd stijlvol en luxueuse uitgevoerd met schitterende foto's. Elegance wordt gemaakt voor hoogopgeleide vrouwen die houden van elegantie. Elegance is stijlvol, humoristisch, maar met diepgang.

In 1937 betrad Elegance voor het eerst de Nederlandse winkels. Sindsdien is de glossy is een tijdloze bron van nationale en internationale mode, schoonheidsadviezen, en kunst- en reisverhalen. Terwijl de tijden zijn veranderd, blijft de klassieke touch van Elegance onveranderd. Met verhalen door en over stijlvolle vrouwen die inspireren, de toon zetten, en zich op hun terrein hebben bewezen.

  • Nederlands oudste en stijlvolste glossy sinds 1937
  • Alles over mode, design, kunst, reizen, cultuur en beauty
  • Spraakmakende interviews met fascinerende vrouwen
  • Inspirerende reisverhalen
  • Positieve tone-of-voice

Een Elegance abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Elegance is er al een aanbieding vanaf €15,98. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Elegance. En kies uw abonnement.

Elegance digitaal lezen

Als abonnee van Elegance leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Elegance tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Hierna volgt u de instructies activeert u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade edities opnieuw te bekijken heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze verwijderd.

Elegance cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Elegance? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €15,98. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een abonnement op Elegance cadeau.

  • Ontvang de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • 8x per jaar Elegance in huis
  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €15,98 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Elegance op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Elegance abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,98. En een cadeauabonnement vanaf €15,98. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Elegance heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Elegance abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Elegance te bekijken. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Elegance cadeauabonnement voor €15,98.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Een jaarabonnement op Elegance kost €63,92. Hiervoor ontvangt u 8 keer Elegance gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als Elegance abonnee heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Elegance komt 8 keer per jaar uit.

Als u Elegance in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Elegance. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Elegance. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Elegance, neemt u contact op met de klantenservice van Elegance. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Elegance

" Een mooi blad maar jammer (slordig) dat ik geen antwoord heb gekregen van de jas Seafarer mei nummer blz 31 waar die te koop was. 2 x geprobeerd. Ze reageren niet bij ... "

" Élégance is een lifestylemagazine met een magistrale uitstraling! "

" Ik hou van Elegance, klassiek en stijlvol, boeit, ideeen geeft als IKEA, maar met tradities. "

" Samen met mijn moeder, dochters en kleindochters kijken we met spanning uit naar het verschijnen van het nieuwe nummer van de Elegance. Het blad ligt al 40 jaar bij ons ... "