Sante

Kies voor een Sante abonnement met tot 28% korting op de winkelprijs. Santé biedt inspirerende artikelen en praktische tips voor een gezonde levensstijl, met de focus op voeding, fitness, en welzijn. Verbeter uw gezondheid met elk nummer.

Sante abonnement

Voor een gezonde en evenwichtige levensstijl

Zoekt u naar inspiratie om een gezondere en evenwichtigere levensstijl te leiden? Dan is het tijdschrift Santé de perfecte keuze voor u. Dit tijdschrift biedt een schat aan informatie over gezondheid, voeding, fitness en welzijn, speciaal ontworpen om u te helpen uw beste zelf te worden. Elke editie van Santé staat vol met praktische tips, deskundig advies en inspirerende verhalen die u motiveren om gezonder en gelukkiger te leven.

Gezondheid en welzijn centraal

Santé richt zich op een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Dit betekent dat niet alleen fysieke gezondheid wordt behandeld, maar ook mentale en emotionele aspecten. U vindt er artikelen over stressmanagement, mindfulness en zelfzorg, allemaal geschreven door experts op hun vakgebied. Daarnaast worden er regelmatig interviews met specialisten gepubliceerd, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste inzichten en trends op het gebied van gezondheid.

Voeding en fitness

Een belangrijk onderdeel van Santé is voeding en fitness. Het tijdschrift biedt tal van gezonde en smakelijke recepten die makkelijk te bereiden zijn. Of u nu op zoek bent naar een snel ontbijt, een voedzame lunch of een lichte avondmaaltijd, Santé heeft het allemaal. Bovendien vindt u in elk nummer fitnessroutines en workout-tips die passen bij uw niveau, of u nu een beginner bent of een gevorderde sporter. Dankzij de stap-voor-stap instructies en motiverende verhalen van lezers die hun fitnessdoelen hebben bereikt, blijft u gemotiveerd en geïnspireerd om uw eigen doelen te behalen.

Met in ieder nummer:

  • Gezonde en makkelijke recepten
  • Fitnessroutines en workout-tips
  • Deskundig advies over mentale en fysieke gezondheid
  • Interviews met gezondheidsspecialisten
  • Inspirerende verhalen van lezers

Sante digitaal lezen

Als abonnee van Sante leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. Sante heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Om het tijdschrift online te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer waar en wanneer u maar wil in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar een internetverbinding minder betrouwbaar of kostbaar is.

Sante cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Sante cadeau te geven. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €15,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Sante cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Sante cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 28% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • 10x per jaar als eerste Sante op de mat
  • Ontvang de digitale edities op uw smartphone en tablet

Wat kost een abonnement op Sante?

Voor wie Sante wil proberen is er al een abonnement vanaf €15,00. Met tot 28% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle aanbiedingen voor Sante. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Sante abonnement.

Klantenservice

Vragen met betrekking tot een bestelling via deze website? En heeft u na 14 dagen nog geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neem contact met de uitgever van Sante op. Doe dit o.a. bij vragen met betrekking tot incasso's en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Sante abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Sante heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Sante abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Sante te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Sante cadeauabonnement voor €15,00.

Een cadeauabonnement stopt altijd vanzelf.. Het is niet nodig om het cadeauabonnement op te zeggen.

Als Sante abonnee heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Sante verschijnt 10 keer per jaar.

Sante verschijnt op 18-01, 15-02, 21-03, 25-04, 30-05, 04-07, 22-08, 26-09, 31-10, 28-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine iets eerder of later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Sante. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Sante, neemt u contact op met de klantenservice van Sante. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Sante

" Het is een makkelijk leesbaar en informatief gezondheidsblad. Je bent er hierdoor wel zo doorheen en mag wel wat minder voor de hand liggende informatie in welke je niet ... "

" Ziet er aantrekkelijk uit en leest fijn weg. Staan leerzame feitjes in. Kortom heerlijk blad. "

" Sante leek mij een leuk blad en het was weer eens wat anders om te geven dan bloemen enz. En ik ben heel tevreden. Het blad werd keurig bezorgd op het juiste adres en de ... "

" k kreeg een Sante van een vriendin en was helemaal verkocht zo inspirerend en ontspannend. Vandaar dat ik een abonnement wil. Ik verheug me op de neiuwe Sante's. Ik wens ... "

" Behalve dat Sante altijd leuke cadeaus weggeeft bij aangaan van een lidmaatschap is het voor mij iedere keer weer een cadeautje voor mezelf. Heerlijk relaxen: mijn ... "