Flair

Flair magazine brengt u een wereld vol inspiratie op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Elke editie staat vol met de nieuwste trends, handige tips en inspirerende verhalen die uw dagelijkse leven verrijken. Ontdek hoe u uw persoonlijke stijl kunt ontwikkelen en uw mooiste zelf kunt zijn met Flair.

Met Flair blijft u op de hoogte van de laatste modetrends, beautyadviezen en lifestyle-ideeën. Laat u inspireren door de veelzijdige inhoud en geniet van een moment voor uzelf met elk nummer van Flair.

Aanbiedingen

Flair abonnement

Flair is een van de meest geliefde tijdschriften in Nederland. Met een frisse, eigentijdse uitstraling biedt Flair een perfecte mix van inspiratie, informatie en ontspanning. Of u nu op zoek bent naar de laatste modetrends, tips voor een gezonde levensstijl, of boeiende interviews met inspirerende vrouwen, Flair heeft het allemaal. Elke week weer verrast dit tijdschrift met een gevarieerde inhoud die perfect aansluit bij de behoeften van de moderne vrouw.

Mode en beauty

Flair besteed uitgebreid aandacht aan mode en beauty. In elk nummer vindt u de nieuwste trends, stijladvies en praktische tips om er op uw best uit te zien. Of u nu een klassieke stijl heeft of graag experimenteert met de laatste mode, Flair biedt inspiratie. De beautysectie staat vol met reviews van de nieuwste producten, make-up tips en verzorgingsadvies.

Gezondheid en lifestyle

Naast mode en beauty schenkt Flair veel aandacht aan gezondheid en lifestyle. U vindt er artikelen over voeding, fitness en mentale gezondheid die u helpen een evenwichtig en gelukkig leven te leiden. Flair staat bekend om zijn praktische en haalbare tips die eenvoudig in uw dagelijkse routine kunnen worden geïntegreerd. Of u nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon op zoek bent naar manieren om uw welzijn te verbeteren, Flair biedt de ondersteuning die u nodig heeft.

Inspirerende verhalen en interviews

Flair weet als geen ander hoe belangrijk het is om geïnspireerd te worden door anderen. Daarom staan in elk nummer interviews met inspirerende vrouwen die hun persoonlijke verhalen delen. Van succesvolle ondernemers tot bekende artiesten en gewone vrouwen met bijzondere verhalen, de interviews in Flair zijn altijd boeiend en motiverend. Deze verhalen laten zien dat alles mogelijk is, ongeacht uw achtergrond of situatie.

Met in ieder nummer:

  • De nieuwste modetrends en stijladvies
  • Beauty reviews en make-up tips
  • Gezonde recepten en voedingsadvies
  • Fitness en workout routines
  • Mentale gezondheid en welzijn
  • Interviews met inspirerende vrouwen
  • Leuke en interessante columns

Flair digitaal lezen

Als abonnee van Flair leest u alle nummers op papier én online. Flair heeft een app waarin u de digitale edities leest. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel uw abonnement in de app. En lees alle edities in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

U kunt Flair tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de alle nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen nummers kunt u vervolgens raadplegen zonder actieve internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar als eerste Flair thuis bezorgd
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Een abonnement is tot 62% voordeliger dan het tijdschrift los kopen

Wat kost een abonnement op Flair?

Voor wie wil kennismaken met Flair is er al een aanbieding vanaf €7,50 per maand. En u profiteert van tot 62% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor Flair. En kies uw abonnement.

Wilt u Flair eerst zelf ervaren alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een proefabonnement. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een Flair proefabonnement is er al voor €12,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Flair abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen met betrekking tot een aanvraag? En na 2 weken nog geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement op Flair? Neem dan contact met de uitgever van Flair op. Doe dit ook bij vragen of opmerkingen met betrekking tot incasso's en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Flair 4 nummers €12,00 29%
Flair 6 maanden €7,50 p/m 62%

Ja. Met een proefabonnement kunt u Flair voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €12,00.

Een abonnement op Flair is verkrijgbaar vanaf €7,50 per maand. Een proefabonnement voor €12,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Flair heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Met een abonnement op Flair heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Flair verschijnt 52 keer per jaar.

U betaalt middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Flair. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Flair, neemt u contact op met de klantenservice van Flair. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Flair

" Flair een blad voor een gemiddelde leeftijd en blad om van te genieten van een vrije tijd en onder een genot van! "

" Interessante en leuke artikelen en een lijfblad. "

" Ik vind Flair een interessant magazine. Ik ben in alle onderdelen geïnteresseerd behalve mode en de make over. Ik ben blij verrast met de extraatjes zoals het ... "

" Mooie ontroerende verhalen, waar doet ze het van vind ik een erg leuk terugkerend item en een afwisselend blad waarin thema's worden besproken. "

" Flair een heerlijk damesblad, over alles en nog wat, met boeiende en interessante verhalen, mode en af en toe ook leuke aanbiedingen waaronder hotels. Ik lees t graag en ... "

" Leuk blad, leest lekker weg op de bank met een kop thee of in de zomer met een drankje in de tuin. Zijn vaak goede en veelzijdige onderwerpen die vaak goed aansluiten bij ... "