Harpers Bazaar abonnementen

Kies voor een Harpers Bazaar abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Het magazine voor de stijlvolle, intelligente en moderne vrouw die zich wil ontwikkelen, zowel op stijl- als carrièregebied. U kunt ook een Harpers Bazaar abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,99
3 nummers
29% korting

€32,50 47,94
6 nummers
32% korting

€54,99 95,88
12 nummers
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Harpers Bazaar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,97
3 nummers
6% korting

€50,00 55,93
7 nummers
11% korting

€75,00 95,88
12 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • Juliet David

Magazine op niveau en voor mij zitten jullie op een hoger niveau en zijn veel beter dan Vogue of Elle! Terwijl zij claimen het beste fashionblad te zijn.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harpers Bazaar

Harpers Bazaar staat voor stijl en inhoud. Iedere editie wordt prachtig gevuld met mode, beauty, kunst, cultuur en reizen. Met een Harper's Bazaar abonnement blijft u als moderne vrouw bij de tijd en geïnspireerd.

Naast nieuws en reportages vindt u in ieder nummer persoonlijke interviews met inspirerende vrouwen; vrouwen die veelal excelleren in wat zij doen. De redactie van Harper's Bazaar neemt u mee naar de bedrijven van managers en zaken van ondernemers. Maar ook naar ateliers en studio's.

Harper’s Bazaar is overigens meer dan een magazine. Ook online, via de Bazaar Weekly nieuwsbrief, de Bazaar At Work Summit en via de Powercast-podcast, wordt u geïnformeerd en geïnspireerd. En daar blijft het niet bij. Harper’s Bazaar is altijd in ontwikkeling. En met een abonnement Harper's Bazaar volgt u deze ontwikkeling op de voet.

Harpers Bazaar digitaal

Voor wie wil kennismaken met Harpers Bazaar is er al een aanbieding vanaf €18,99. U profiteert van tot 43% korting op de winkelprijs. Bekijk alle Harpers Bazaar aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Harpers Bazaar digitaal lezen

Als abonnee van Harpers Bazaar leest u alle edities op papier én online.

U kunt Harpers Bazaar tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmalig uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de alle nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade nummers kunt u vervolgens opnieuw lezen zonder actieve internetverbinding.

Harpers Bazaar cadeau geven

U kunt een abonnement op Harpers Bazaar ook cadeau doen. Voor €22,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die Harpers Bazaar met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Harpers Bazaar cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €22,50 (stop automatisch)
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 6x per jaar Harpers Bazaar automatisch thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 43% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Harpers Bazaar op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.