Harper's Bazaar abonnementen

Kies voor een Harper's Bazaar abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor elegante en originele vrouwen. Met schitterende mode- en reisreportages, praktische beautytips en inspirerende interviews met bekende en minder bekende vrouwen. U kunt ook een Harper's Bazaar abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,99 34,95
5 nummers
20% korting

€29,99 41,94
6 nummers onze keuze
29% korting

€49,99 69,90
10 nummers
29% korting

€54,99 83,88
12 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Harper's Bazaar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
3 nummers
29% korting

€35,00 41,94
6 nummers
17% korting

€60,00 76,89
11 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • Juliet David

Magazine op niveau en voor mij zitten jullie op een hoger niveau en zijn veel beter dan Vogue of Elle! Terwijl zij claimen het beste fashionblad te zijn.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harper's Bazaar

Harpers Bazaar staat voor stijl en inhoud. Iedere editie wordt prachtig gevuld met mode, beauty, kunst, cultuur en reizen. Met een Harper's Bazaar abonnement blijft u als moderne vrouw bij de tijd en geïnspireerd.

Naast nieuws en reportages vindt u in ieder nummer persoonlijke interviews met inspirerende vrouwen; vrouwen die veelal excelleren in wat zij doen. De redactie van Harper's Bazaar neemt u mee naar de bedrijven van managers en zaken van ondernemers. Maar ook naar ateliers en studio's.

Harper’s Bazaar is overigens meer dan een magazine. Ook online, via de Bazaar Weekly nieuwsbrief, de Bazaar At Work Summit en via de Powercast-podcast, wordt u geïnformeerd en geïnspireerd. En daar blijft het niet bij. Harper’s Bazaar is altijd in ontwikkeling. En met een abonnement Harper's Bazaar volgt u deze ontwikkeling op de voet.

Harper's Bazaar digitaal lezen

Met een Harper's Bazaar abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Harper's Bazaar abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Harper's Bazaar

Met een Harper's Bazaar proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne health magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Harper's Bazaar cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus is een vriendin binnenkort jarig? Geef een Harper's Bazaar abonnement cadeau.

Voordelen van een Harper's Bazaar abonnement

  • 6 keer per jaar het magazine gratis thuisbezorgd
  • Altijd de digitale edities bij de hand
  • Bij aanmelden toegang tot de laatste 3 digitale edities
  • Exclusieve abonneeacties
  • Met korting ter kennismaking

Harper's Bazaar Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Harper's Bazaar. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Harper's Bazaar klantenservice