Harper's Bazaar abonnementen

Kies voor een Harper's Bazaar abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor elegante en originele vrouwen. Met schitterende mode- en reisreportages, praktische beautytips en inspirerende interviews met bekende en minder bekende vrouwen. U kunt ook een Harper's Bazaar abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,99 34,95
5 nummers
20% korting

€29,99 41,94
6 nummers onze keuze
29% korting

€49,99 69,90
10 nummers
29% korting

€54,99 83,88
12 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Harper's Bazaar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
3 nummers
29% korting

€35,00 41,94
6 nummers
17% korting

€60,00 76,89
11 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • Juliet David

Magazine op niveau en voor mij zitten jullie op een hoger niveau en zijn veel beter dan Vogue of Elle! Terwijl zij claimen het beste fashionblad te zijn.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harper's Bazaar

Harpers Bazaar staat voor stijl en inhoud. Iedere editie wordt prachtig gevuld met mode, beauty, kunst, cultuur en reizen. Met een Harper's Bazaar abonnement blijft u als moderne vrouw bij de tijd en geïnspireerd.

Naast nieuws en reportages vindt u in ieder nummer persoonlijke interviews met inspirerende vrouwen; vrouwen die veelal excelleren in wat zij doen. De redactie van Harper's Bazaar neemt u mee naar de bedrijven van managers en zaken van ondernemers. Maar ook naar ateliers en studio's.

Harper’s Bazaar is overigens meer dan een magazine. Ook online, via de Bazaar Weekly nieuwsbrief, de Bazaar At Work Summit en via de Powercast-podcast, wordt u geïnformeerd en geïnspireerd. En daar blijft het niet bij. Harper’s Bazaar is altijd in ontwikkeling. En met een abonnement Harper's Bazaar volgt u deze ontwikkeling op de voet.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Harper's Bazaar? Voor wie wil kennismaken met Harper's Bazaar is er al een aanbieding vanaf €27,99. En u profiteert van tot 34% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Harper's Bazaar. En pak dit voordeel.

Harper's Bazaar verschijnt 6x per jaar.

Harper's Bazaar digitaal lezen

Met een abonnement op Harper's Bazaar ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Harper's Bazaar ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmalig uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van Harper's Bazaar ook altijd via de app. Edities, die u met de app heeft gelezen, blijven hierna zonder internetverbinding te lezen. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Harper's Bazaar cadeau geven

U kunt een abonnement op Harper's Bazaar ook cadeau geven. Voor €20,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Harper's Bazaar abonnement zal weten te waarderen? Geef een Harper's Bazaar abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • Geef al voor €20,00 een aflopend abonnement cadeau
  • Profiteer van tot 34% korting op de winkelprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Harper's Bazaar op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.