Harpers Bazaar abonnementen

Kies voor een Harpers Bazaar abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. Het magazine voor de stijlvolle, intelligente en moderne vrouw die zich wil ontwikkelen, zowel op stijl- als carrièregebied.


€24,99 30,00
4 nummers
17% korting

€39,99 60,00
8 nummers
33% korting

€64,99 120,00
16 nummers
46% korting

Laatste reviews

  • Juliet David

Magazine op niveau en voor mij zitten jullie op een hoger niveau en zijn veel beter dan Vogue of Elle! Terwijl zij claimen het beste fashionblad te zijn.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harpers Bazaar

Harpers Bazaar staat voor stijl en inhoud. Iedere editie wordt prachtig gevuld met mode, beauty, kunst, cultuur en reizen. Met een Harper's Bazaar abonnement blijft u als moderne vrouw bij de tijd en geïnspireerd.

Naast nieuws en reportages vindt u in ieder nummer persoonlijke interviews met inspirerende vrouwen; vrouwen die veelal excelleren in wat zij doen. De redactie van Harper's Bazaar neemt u mee naar de bedrijven van managers en zaken van ondernemers. Maar ook naar ateliers en studio's.

Harper’s Bazaar is overigens meer dan een magazine. Ook online, via de Bazaar Weekly nieuwsbrief, de Bazaar At Work Summit en via de Powercast-podcast, wordt u geïnformeerd en geïnspireerd. En daar blijft het niet bij. Harper’s Bazaar is altijd in ontwikkeling. En met een abonnement Harper's Bazaar volgt u deze ontwikkeling op de voet.

Harpers Bazaar digitaal

Voor wie wil kennismaken met Harpers Bazaar is er al een aanbieding vanaf €24,99. U profiteert van tot 46% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele Harpers Bazaar aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Harpers Bazaar digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Harpers Bazaar? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Harpers Bazaar ook digitaal lezen.

U kunt Harpers Bazaar tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Hierna volgt u de stappen en activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle nummers van Harpers Bazaar eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app heeft gelezen, zijn zonder internetverbinding in te zien.

Harpers Bazaar cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk Harpers Bazaar abonnement? Dat kan. Voor €22,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Harpers Bazaar abonnement zal weten te waarderen? Geef een Harpers Bazaar abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 46% op de winkelprijs
  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Lees de digitale edities op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Harpers Bazaar op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.