Sante abonnementen

Kies voor een Sante abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor een healthy lifestyle. In ieder nummer van dit tijdschrift vindt u talloze praktische tips en inspiratie voor uw uiterlijk en innerlijk. Met het laatste op het gebied van gezondheid, beauty, psychologie, sport en duurzaamheid. U kunt ook een Sante abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 29,94
6 nummers
16% korting

€45,00 54,89
11 nummers
18% korting

€60,00 74,85
15 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sante cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,94
6 nummers
16% korting

€45,00 54,89
11 nummers
18% korting

€60,00 74,85
15 nummers
20% korting

Laatste reviews

 • Angelique
Makkelijk leesbaar gezondheidsblad

Het is een makkelijk leesbaar en informatief gezondheidsblad. Je bent er hierdoor wel zo doorheen en mag wel wat minder voor de hand liggende informatie in welke je niet ook al leest in ander blad zoals bijvoorbeeld de Margriet.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • Weinig verrassend
 • Kim Ploeg

Ziet er aantrekkelijk uit en leest fijn weg. Staan leerzame feitjes in. Kortom heerlijk blad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • tedje

Sante leek mij een leuk blad en het was weer eens wat anders om te geven dan bloemen enz. En ik ben heel tevreden. Het blad werd keurig bezorgd op het juiste adres en de rekening kwam bij mij.

 • Elly van den Boom

k kreeg een Sante van een vriendin en was helemaal verkocht zo inspirerend en ontspannend. Vandaar dat ik een abonnement wil. Ik verheug me op de neiuwe Sante's. Ik wens jullie heel veel succes, Elly

 • Sonja Verlijsdonk

Behalve dat Sante altijd leuke cadeaus weggeeft bij aangaan van een lidmaatschap is het voor mij iedere keer weer een cadeautje voor mezelf. Heerlijk relaxen: mijn moment: de verhalen zijn vaak een levensles, het staat vol tips en brengt me op ideeen op allerlei gebied! Dus voor mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid: Sante!

Over Sante

Santé is hét tijdschrift voor vrouwen die bewust gezond, energiek en gelukkig in het leven willen staan. Of het nu gaat om gezonde gewoonten, lekker eten, bewegen, in balans blijven, werk, liefde, seks en relaties, of er verzorgd uitzien; de verhalen en adviezen in Santé helpen vrouwen op weg naar een healthy & happy lifestyle. Santé is altijd deskundig, nuchter en positief. U doet het al heel goed en met Santé misschien nog iets beter.

Santé staat voor gezond leven, uzelf energiek voelen en lekker in uw vel zitten. Door bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, bewegen, balans en duurzaamheid. Gezond leven betekent ook leuk, gelukkig en lekker leven, met ruimte om te genieten en te ontspannen.

Elke maand inspireert en motiveert Santé lezeressen met achtergrondverhalen, gezondheidsrubrieken, praktische tips, lekkere recepten, en de laatste inzichten van experts zoals (sport) artsen, psychologen, relatiedeskundigen en (voedings)wetenschappers. Vandaar onze belofte: inspiratie voor een healthy lifestyle.

Sante heeft hiervoor een eigen app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Wat zijn de kosten van een Sante abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €25,00. En tot 20% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Sante. En profiteer van dit voordeel.

Sante verschijnt 10x per jaar.

Sante digitaal lezen

Abonnees van Sante ontvangen alle edities op papier en digitaal. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna lezen zonder internet. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Sante cadeau geven

Kent u iemand die Sante met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een Sante abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 20% op de prijs in de winkel
 • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
 • 10x per jaar als eerste Sante thuis bezorgd
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €25,00)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Sante op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.