Sante abonnementen

Kies voor een Sante abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor een healthy lifestyle. In ieder nummer van dit tijdschrift vindt u talloze praktische tips en inspiratie voor uw uiterlijk en innerlijk. Met het laatste op het gebied van gezondheid, beauty, psychologie, sport en duurzaamheid. U kunt ook een Sante abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 18,00
4 nummers
17% korting

€25,00 31,50
7 nummers
21% korting

€35,00 45,00
10 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sante cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 18,00
4 nummers
17% korting

€25,00 31,50
7 nummers
21% korting

€35,00 45,00
10 nummers
22% korting

Laatste reviews

 • Angelique
Makkelijk leesbaar gezondheidsblad

Het is een makkelijk leesbaar en informatief gezondheidsblad. Je bent er hierdoor wel zo doorheen en mag wel wat minder voor de hand liggende informatie in welke je niet ook al leest in ander blad zoals bijvoorbeeld de Margriet.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • Weinig verrassend
 • Kim Ploeg

Ziet er aantrekkelijk uit en leest fijn weg. Staan leerzame feitjes in. Kortom heerlijk blad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • tedje

Sante leek mij een leuk blad en het was weer eens wat anders om te geven dan bloemen enz. En ik ben heel tevreden. Het blad werd keurig bezorgd op het juiste adres en de rekening kwam bij mij.

 • Elly van den Boom

k kreeg een Sante van een vriendin en was helemaal verkocht zo inspirerend en ontspannend. Vandaar dat ik een abonnement wil. Ik verheug me op de neiuwe Sante's. Ik wens jullie heel veel succes, Elly

 • Sonja Verlijsdonk

Behalve dat Sante altijd leuke cadeaus weggeeft bij aangaan van een lidmaatschap is het voor mij iedere keer weer een cadeautje voor mezelf. Heerlijk relaxen: mijn moment: de verhalen zijn vaak een levensles, het staat vol tips en brengt me op ideeen op allerlei gebied! Dus voor mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid: Sante!

Over Sante

Santé is hét tijdschrift voor vrouwen die bewust gezond, energiek en gelukkig in het leven willen staan. Of het nu gaat om gezonde gewoonten, lekker eten, bewegen, in balans blijven, werk, liefde, seks en relaties, of er verzorgd uitzien; de verhalen en adviezen in Santé helpen vrouwen op weg naar een healthy & happy lifestyle. Santé is altijd deskundig, nuchter en positief. U doet het al heel goed en met Santé misschien nog iets beter.

Santé staat voor gezond leven, uzelf energiek voelen en lekker in uw vel zitten. Door bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, bewegen, balans en duurzaamheid. Gezond leven betekent ook leuk, gelukkig en lekker leven, met ruimte om te genieten en te ontspannen.

Elke maand inspireert en motiveert Santé lezeressen met achtergrondverhalen, gezondheidsrubrieken, praktische tips, lekkere recepten, en de laatste inzichten van experts zoals (sport) artsen, psychologen, relatiedeskundigen en (voedings)wetenschappers. Vandaar onze belofte: inspiratie voor een healthy lifestyle.

Sante heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale editie leest. Wat kost een abonnement op Sante? Voor wie wil kennismaken met Sante is er al een aanbieding vanaf €15,00. En tot 22% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Sante. En kies uw abonnement.

Sante verschijnt 10x per jaar.

Sante digitaal lezen

Met een abonnement op Sante ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft 24/7 online toegang tot het nieuwste nummer in de app. Eenmaal gedownloade nummers kunt u daarna lezen zonder internet. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar een internetverbinding onbetrouwbaar of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Sante cadeau geven

U kunt een abonnement op Sante ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Sante zal genieten? Geef Sante cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €15,00
 • Een abonnement is tot 22% voordeliger dan het tijdschrift los kopen
 • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • 10x per jaar Sante automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Sante op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.