Sante

Kies voor een Sante abonnement met tot 28% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor een healthy lifestyle. In ieder nummer van dit tijdschrift vindt u talloze praktische tips en inspiratie voor uw uiterlijk en innerlijk. Met het laatste op het gebied van gezondheid, beauty, psychologie, sport en duurzaamheid.

Sante abonnement

Santé is hét tijdschrift voor vrouwen die bewust gezond, energiek en gelukkig in het leven willen staan. Of het nu gaat om gezonde gewoonten, lekker eten, bewegen, in balans blijven, werk, liefde, seks en relaties, of er verzorgd uitzien; de verhalen en adviezen in Santé helpen vrouwen op weg naar een healthy & happy lifestyle. Santé is altijd deskundig, nuchter en positief. U doet het al heel goed en met Santé misschien nog iets beter.

Santé staat voor gezond leven, uzelf energiek voelen en lekker in uw vel zitten. Door bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, bewegen, balans en duurzaamheid. Gezond leven betekent ook leuk, gelukkig en lekker leven, met ruimte om te genieten en te ontspannen.

Elke maand inspireert en motiveert Santé lezeressen met achtergrondverhalen, gezondheidsrubrieken, praktische tips, lekkere recepten, en de laatste inzichten van experts zoals (sport) artsen, psychologen, relatiedeskundigen en (voedings)wetenschappers. Vandaar onze belofte: inspiratie voor een healthy lifestyle.

Een Sante abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Sante is er al een aanbieding vanaf €15,00. U geniet tot 28% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Sante. En kies uw abonnement.

Sante digitaal lezen

Abonnees van Sante ontvangen alle nummers op papier én digitaal. Sante heeft een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Om het magazine digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft altijd toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heeft u geen internet meer nodig. Fijn voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere plekken waar internet minder goed of kostbaar is.

Sante cadeau geven

U kunt een Sante abonnement ook cadeau doen. Voor €15,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verblijden? Geef Sante cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 28% op de prijs in de winkel
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 10x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Sante op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Sante abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Sante abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Sante abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Sante te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Sante cadeauabonnement voor €15,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Als abonnee van Sante heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Sante verschijnt 10 keer per jaar.

Sante verschijnt op 18-01, 15-02, 21-03, 25-04, 30-05, 04-07, 22-08, 26-09, 31-10, 28-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine iets later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Sante. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Sante, neemt u contact op met de klantenservice van Sante. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Sante

" Het is een makkelijk leesbaar en informatief gezondheidsblad. Je bent er hierdoor wel zo doorheen en mag wel wat minder voor de hand liggende informatie in welke je niet ... "

" Ziet er aantrekkelijk uit en leest fijn weg. Staan leerzame feitjes in. Kortom heerlijk blad. "

" Sante leek mij een leuk blad en het was weer eens wat anders om te geven dan bloemen enz. En ik ben heel tevreden. Het blad werd keurig bezorgd op het juiste adres en de ... "

" k kreeg een Sante van een vriendin en was helemaal verkocht zo inspirerend en ontspannend. Vandaar dat ik een abonnement wil. Ik verheug me op de neiuwe Sante's. Ik wens ... "

" Behalve dat Sante altijd leuke cadeaus weggeeft bij aangaan van een lidmaatschap is het voor mij iedere keer weer een cadeautje voor mezelf. Heerlijk relaxen: mijn ... "