Elegance abonnementen

Kies voor een Elegance abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Hét oudste en meest stijlvolle glossy magazine van Nederland. Sinds 1937 staat dit tijdschrift garant voor ontspanning en inspiratie voor maatschappelijk betrokken en stijlvolle vrouwen. Altijd fris en diepgaand. U kunt ook een Elegance abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€10,50 13,98
2 nummers
25% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€37,50 55,92
8 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elegance cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,50 13,98
2 nummers
25% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€37,50 55,92
8 nummers
33% korting

Laatste reviews

 • T. v. G-B
Mooi blad

Een mooi blad maar jammer (slordig) dat ik geen antwoord heb gekregen van de jas Seafarer mei nummer blz 31 waar die te koop was. 2 x geprobeerd. Ze reageren niet bij Seafarer.

 • Jacqueline
Magistraal

Élégance is een lifestylemagazine met een magistrale uitstraling!

Sterke punten
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • K lari van Staveren Illes

Ik hou van Elegance, klassiek en stijlvol, boeit, ideeen geeft als IKEA, maar met tradities.

 • Lilly Kiers en familie

Samen met mijn moeder, dochters en kleindochters kijken we met spanning uit naar het verschijnen van het nieuwe nummer van de Elegance. Het blad ligt al 40 jaar bij ons op de tafel...het hoort bij ons. Sinds enige tijd lees ik de tabletversie erbij. We bespreken de modepagina's en zijn verrukt over de fotografie in het blad. De kleindochters hebben een goed oog voor detail en gaan direct naar de Elegance Stijl, Mode Must Haves, Elegance Beauty, Elegance modenieuws en Elegance personality. Voor de mannen is Elegance Culinair het eerste wat zij lezen. Zij halen hun hart op aan de heerlijke recepten die zij vervolgens voor ons klaarmaken. De mannen kijken natuurlijk ook naar de mooie foto's over de mode en er wordt flink gediscussieerd over wat goed bij je staat en welke kleding/ model je beter niet kan dragen. Mijn moeder en ik genieten van de interviews; Elegance interview, Elegance sc@egrave;nes uit een huwelijk, Elegance binnenkijken twee generaties, Elegance carri@egrave;re en Elegance Een week met... De Elegance Agenda en travel wordt door mij als eerste gelezen. Samen met mijn partner doen we ideeën op en gaan op pad. We houden van reizen en cultuur. Elegance tipte ons o.a. voor de unique voorstelling van Mata Hari in de Stopera. We zullen met elkaar nog lang blijven genieten van en discussiëren over de inhoud van de Elegance. Kortom Elegance hoort bij ons...

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend

Over Elegance

Een Elegance abonnement brengt u 8 keer per jaar inspirerende reportages over mode, lifestyle, kunst en cultuur. Het magazine is net zo mooi als de inhoud; altijd stijlvol en luxueuse uitgevoerd met schitterende foto's. Elegance wordt gemaakt voor hoogopgeleide vrouwen die houden van elegantie. Elegance is stijlvol, humoristisch, maar met diepgang.

Wat kost een Elegance abonnement? Voor wie Elegance wil proberen is er al een abonnement vanaf €10,50. En u geniet tot 33% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Elegance. En kies uw abonnement.

Elegance verschijnt 8x per jaar.

Elegance digitaal lezen

Als abonnee van Elegance leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Elegance ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Hierna volgt u de stappen en activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade nummers te lezen heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze weer verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Elegance cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op Elegance cadeau te doen. Voor €10,50 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Elegance cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Geef een cadeauabonnement aan een ander voor €10,50
 • 8x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
 • Profiteer van tot 33% korting op de winkelprijs
 • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Elegance op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.