Elegance abonnementen

Kies voor een Elegance abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Hét oudste en meest stijlvolle glossy magazine van Nederland. Sinds 1937 staat dit tijdschrift garant voor ontspanning en inspiratie voor maatschappelijk betrokken en stijlvolle vrouwen. Altijd fris en diepgaand. U kunt ook een Elegance abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€10,50 13,98
2 nummers
25% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€37,50 55,92
8 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elegance cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,50 13,98
2 nummers
25% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€37,50 55,92
8 nummers
33% korting

Laatste reviews

 • T. v. G-B
Mooi blad

Een mooi blad maar jammer (slordig) dat ik geen antwoord heb gekregen van de jas Seafarer mei nummer blz 31 waar die te koop was. 2 x geprobeerd. Ze reageren niet bij Seafarer.

 • Jacqueline
Magistraal

Élégance is een lifestylemagazine met een magistrale uitstraling!

Sterke punten
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • K lari van Staveren Illes

Ik hou van Elegance, klassiek en stijlvol, boeit, ideeen geeft als IKEA, maar met tradities.

 • Lilly Kiers en familie

Samen met mijn moeder, dochters en kleindochters kijken we met spanning uit naar het verschijnen van het nieuwe nummer van de Elegance. Het blad ligt al 40 jaar bij ons op de tafel...het hoort bij ons. Sinds enige tijd lees ik de tabletversie erbij. We bespreken de modepagina's en zijn verrukt over de fotografie in het blad. De kleindochters hebben een goed oog voor detail en gaan direct naar de Elegance Stijl, Mode Must Haves, Elegance Beauty, Elegance modenieuws en Elegance personality. Voor de mannen is Elegance Culinair het eerste wat zij lezen. Zij halen hun hart op aan de heerlijke recepten die zij vervolgens voor ons klaarmaken. De mannen kijken natuurlijk ook naar de mooie foto's over de mode en er wordt flink gediscussieerd over wat goed bij je staat en welke kleding/ model je beter niet kan dragen. Mijn moeder en ik genieten van de interviews; Elegance interview, Elegance sc@egrave;nes uit een huwelijk, Elegance binnenkijken twee generaties, Elegance carri@egrave;re en Elegance Een week met... De Elegance Agenda en travel wordt door mij als eerste gelezen. Samen met mijn partner doen we ideeën op en gaan op pad. We houden van reizen en cultuur. Elegance tipte ons o.a. voor de unique voorstelling van Mata Hari in de Stopera. We zullen met elkaar nog lang blijven genieten van en discussiëren over de inhoud van de Elegance. Kortom Elegance hoort bij ons...

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend

Over Elegance

Een Elegance abonnement brengt u 8 keer per jaar inspirerende reportages over mode, lifestyle, kunst en cultuur. Het magazine is net zo mooi als de inhoud; altijd stijlvol en luxueuse uitgevoerd met schitterende foto's. Elegance wordt gemaakt voor hoogopgeleide vrouwen die houden van elegantie. Elegance is stijlvol, humoristisch, maar met diepgang.

Wat kost een abonnement op Elegance? Voor wie wil kennismaken met Elegance is er al een aanbieding vanaf €10,50. En tot 33% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Elegance aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Elegance verschijnt 8x per jaar.

Elegance digitaal lezen

Met een abonnement op Elegance ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Elegance ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Elegance ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer. Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle edities van Elegance ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u daarna raadplegen zonder internet. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Elegance cadeau geven

U kunt een Elegance abonnement ook cadeau doen. Voor €10,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die van Elegance zal genieten? Geef een Elegance abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 33% op de losse verkoopprijs
 • 8x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
 • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €10,50)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Elegance op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.