Elegance abonnementen

Hét oudste en meest stijlvolle glossy magazine van Nederland. Sinds 1937 staat dit tijdschrift garant voor ontspanning en inspiratie voor maatschappelijk betrokken en stijlvolle vrouwen. Altijd fris en diepgaand. U kunt ook een Elegance abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,98 15,98
3 maanden
 

€31,96 31,96
6 maanden
 

€63,92 63,92
1 jaar
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elegance cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,98 15,98
3 maanden
 

€31,96 31,96
6 maanden
 

€63,92 63,92
1 jaar
 

Laatste reviews

 • T. v. G-B
Mooi blad

Een mooi blad maar jammer (slordig) dat ik geen antwoord heb gekregen van de jas Seafarer mei nummer blz 31 waar die te koop was. 2 x geprobeerd. Ze reageren niet bij Seafarer.

 • Jacqueline
Magistraal

Élégance is een lifestylemagazine met een magistrale uitstraling!

Sterke punten
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • K lari van Staveren Illes

Ik hou van Elegance, klassiek en stijlvol, boeit, ideeen geeft als IKEA, maar met tradities.

 • Fam. Kiers

Samen met mijn moeder, dochters en kleindochters kijken we met spanning uit naar het verschijnen van het nieuwe nummer van de Elegance. Het blad ligt al 40 jaar bij ons op de tafel...het hoort bij ons. Sinds enige tijd lees ik de tabletversie erbij. We bespreken de modepagina's en zijn verrukt over de fotografie in het blad. De kleindochters hebben een goed oog voor detail en gaan direct naar de Elegance Stijl, Mode Must Haves, Elegance Beauty, Elegance modenieuws en Elegance personality. Voor de mannen is Elegance Culinair het eerste wat zij lezen. Zij halen hun hart op aan de heerlijke recepten die zij vervolgens voor ons klaarmaken. De mannen kijken natuurlijk ook naar de mooie foto's over de mode en er wordt flink gediscussieerd over wat goed bij je staat en welke kleding/ model je beter niet kan dragen. Mijn moeder en ik genieten van de interviews; Elegance interview, Elegance sc@egrave;nes uit een huwelijk, Elegance binnenkijken twee generaties, Elegance carri@egrave;re en Elegance Een week met... De Elegance Agenda en travel wordt door mij als eerste gelezen. Samen met mijn partner doen we ideeën op en gaan op pad. We houden van reizen en cultuur. Elegance tipte ons o.a. voor de unique voorstelling van Mata Hari in de Stopera. We zullen met elkaar nog lang blijven genieten van en discussiëren over de inhoud van de Elegance. Kortom Elegance hoort bij ons...

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend

Over Elegance

Een Elegance abonnement brengt u in ieder nummer inspirerende reportages over mode, lifestyle, kunst en cultuur. Het magazine is net zo mooi als de inhoud; altijd stijlvol en luxueuse uitgevoerd met schitterende foto's. Elegance wordt gemaakt voor hoogopgeleide vrouwen die houden van elegantie. Elegance is stijlvol, humoristisch, maar met diepgang.

In 1937 betrad Elegance voor het eerst de Nederlandse winkels. Sindsdien is de glossy is een tijdloze bron van nationale en internationale mode, schoonheidsadviezen, en kunst- en reisverhalen. Terwijl de tijden zijn veranderd, blijft de klassieke touch van Elegance onveranderd. Met verhalen door en over stijlvolle vrouwen die inspireren, de toon zetten, en zich op hun terrein hebben bewezen.

 • Nederlands oudste en stijlvolste glossy sinds 1937
 • Alles over mode, design, kunst, reizen, cultuur en beauty
 • Spraakmakende interviews met fascinerende vrouwen
 • Inspirerende reisverhalen
 • Positieve tone-of-voice

Een Elegance abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Elegance is er al een aanbieding vanaf €15,98. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Elegance. En kies uw abonnement.

Elegance digitaal lezen

Als abonnee van Elegance leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Elegance tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Hierna volgt u de instructies activeert u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade edities opnieuw te bekijken heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze verwijderd.

Elegance cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Elegance? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €15,98. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een abonnement op Elegance cadeau.

 • Ontvang de digitale edities op uw smartphone en tablet
 • 8x per jaar Elegance in huis
 • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €15,98 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Elegance op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.