Elegance abonnementen

Kies voor een Elegance abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Hét oudste en meest stijlvolle glossy magazine van Nederland. Sinds 1937 staat dit tijdschrift garant voor ontspanning en inspiratie voor maatschappelijk betrokken en stijlvolle vrouwen. Altijd fris en diepgaand. U kunt ook een Elegance abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 24,47
6 maanden (4 nrs.)
29% korting

€32,50 48,94
1 jaar (8 nrs.)
34% korting

€59,00 97,88
2 jaar (16 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elegance cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 24,47
6 maanden (4 nrs.)
29% korting

€32,50 48,94
1 jaar (8 nrs.)
34% korting

€59,00 97,88
2 jaar (16 nrs.)
40% korting

Laatste reviews

 • Jacqueline
Magistraal

Élégance is een lifestylemagazine met een magistrale uitstraling!

Sterke punten
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • K lari van Staveren Illes

Ik hou van Elegance, klassiek en stijlvol, boeit, ideeen geeft als IKEA, maar met tradities.

 • Lilly Kiers en familie

Samen met mijn moeder, dochters en kleindochters kijken we met spanning uit naar het verschijnen van het nieuwe nummer van de Elegance. Het blad ligt al 40 jaar bij ons op de tafel...het hoort bij ons. Sinds enige tijd lees ik de tabletversie erbij. We bespreken de modepagina's en zijn verrukt over de fotografie in het blad. De kleindochters hebben een goed oog voor detail en gaan direct naar de Elegance Stijl, Mode Must Haves, Elegance Beauty, Elegance modenieuws en Elegance personality. Voor de mannen is Elegance Culinair het eerste wat zij lezen. Zij halen hun hart op aan de heerlijke recepten die zij vervolgens voor ons klaarmaken. De mannen kijken natuurlijk ook naar de mooie foto's over de mode en er wordt flink gediscussieerd over wat goed bij je staat en welke kleding/ model je beter niet kan dragen. Mijn moeder en ik genieten van de interviews; Elegance interview, Elegance sc@egrave;nes uit een huwelijk, Elegance binnenkijken twee generaties, Elegance carri@egrave;re en Elegance Een week met... De Elegance Agenda en travel wordt door mij als eerste gelezen. Samen met mijn partner doen we ideeën op en gaan op pad. We houden van reizen en cultuur. Elegance tipte ons o.a. voor de unique voorstelling van Mata Hari in de Stopera. We zullen met elkaar nog lang blijven genieten van en discussiëren over de inhoud van de Elegance. Kortom Elegance hoort bij ons...

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend

Over Elegance

Een Elegance abonnement brengt u 8 keer per jaar inspirerende reportages over mode, lifestyle, kunst en cultuur. Het magazine is net zo mooi als de inhoud; altijd stijlvol en luxueuse uitgevoerd met schitterende foto's. Elegance wordt gemaakt voor hoogopgeleide vrouwen die houden van elegantie. Elegance is stijlvol, humoristisch, maar met diepgang.

Elegance digitaal lezen

Een Elegance abonnement brengt u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw Elegance digitaal abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Elegance

Met een Elegance proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met deze chique glossy. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Elegance cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een elegante vriendin verrassen? Geef een Elegance abonnement cadeau.

Voordelen Elegance proefabonnement

 • De nieuwste Elegance als eerste in huis
 • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
 • Veel voordeliger dan in de winkel
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Elegance Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Elegance. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Elegance klantenservice