Vriendin

Kies voor een Vriendin abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met echte verhalen van echte mensen. In dit magazine kunt u uw verhaal kwijt en leest u van vrouwen die u begrijpen. Open, integer en veilig.

Vriendin abonnement

Vriendin is al jarenlang een begrip is in Nederland. Het biedt een unieke mix van inspirerende verhalen, praktische tips en persoonlijke ervaringen. Of u nu op zoek bent naar mode- en beautyadvies, gezonde recepten, of gewoon een goed verhaal om bij weg te dromen, Vriendin heeft het allemaal. Dit tijdschrift is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden die op zoek zijn naar een moment voor zichzelf in een drukke week.

Inspirerende verhalen en persoonlijke ervaringen

Een van de redenen waarom Vriendin zo populair is, zijn de inspirerende verhalen en persoonlijke ervaringen die gedeeld worden. Lezers sturen hun eigen verhalen in, die variëren van ontroerende liefdesverhalen tot moedige getuigenissen van persoonlijke groei. Deze verhalen bieden niet alleen herkenning en steun, maar ook een kijkje in het leven van anderen. Het gevoel van verbondenheid en begrip dat Vriendin creëert, is werkelijk uniek.

Mode, beauty en gezonde recepten

Vriendin is ook een uitstekende bron voor de laatste mode- en beautytips. U vindt er de nieuwste trends, stijladvies en productaanbevelingen die passen bij elk budget. Daarnaast staat het tijdschrift vol met heerlijke en gezonde recepten die eenvoudig te bereiden zijn. Of u nu op zoek bent naar inspiratie voor een snel doordeweeks diner of een uitgebreid feestmaal, Vriendin biedt altijd iets wat bij uw smaak past.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende en persoonlijke verhalen
  • Handige tips en (budget)adviezen
  • Relatie- en opvoedingsadvies
  • Mode- en beautytips
  • Gezonde en smaakvolle recepten

Vriendin digitaal lezen

Bent u abonnee van Vriendin? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Vriendin ook digitaal lezen. Vriendin heeft een app waarin u de digitale editie leest. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installeer deze op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft altijd online toegang tot alle nummers in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Ideaal in situaties waar internet slecht of duur is.

Vriendin cadeau geven

U kunt een abonnement op Vriendin ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die van Vriendin zal genieten? Geef Vriendin cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Vriendin cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 31% op de winkelprijs
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • 52x per jaar Vriendin vanzelf thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Vriendin?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €15,00. En u profiteert van tot 31% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Vriendin. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Vriendin abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag? En heeft u na 14 dagen geen bericht van de uitgever ontvangen? Laat het weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit bijvoorbeeld bij vragen met betrekking tot betaling, bezorging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Vriendin abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Vriendin abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Vriendin abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Vriendin te bekijken. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Vriendin cadeauabonnement voor €15,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Als Vriendin abonnee heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Vriendin komt 52 keer per jaar uit.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Vriendin. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Vriendin, neemt u contact op met de klantenservice van Vriendin. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Vriendin

" Ga zo door! "

" Prettig tijdschrift en leuke en goede verhalen. "

" Ik ben een man van bijna 40 lentes en ik lees graag de Vriendin. Vooral de levensverhalen vind ik vaak fijn om te lezen. Juist eens bij een ander een kijkje achter de ... "

" Alleen het abonnement van vriendin geef je aan je lieve vriendin! "

" Een gezellig blad, wat makkelijk leest en interessante onderwerpen heeft. "

" Ik kan maar 1x in de zoveel tijd een klein abonnementje nemen en als het lukt koop ik hem in de winkel. Ik vind het een heerlijk blad waar je altijd wel iets in vind waar ... "

" Een prettig weekblad met diversiteit. "

" Ik neem altijd een abonnement op een tijdschrift als de vakantie eraan komt, dan heb ik als de vakantie begint een mooi aantal bladen verzamelt om mee te nemen op ... "

" Ik een Vriendin abonnement cadeau gedaan aan een vriendin. Zo maar voor de aardigheid. Zij leest graag vriendin en woont in het buitenland. "

" Ik heb een vriendin Viendin cadeau gedaan omdat ik weet dat zij dit een leuk blad vindt. "