Flow Specials abonnementen

Kies voor een Flow Specials abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Flow Specials abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Ga nog dieper op zaken in met Flow Specials.


€46,50 60,12
1 jaar (4 nrs.) Stopt automatisch
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Flow Specials cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€46,50 60,12
1 jaar (4 nrs.)
23% korting

Laatste reviews

Over Flow Specials

Naast Flow magazine maakt de Flow redactie ook Specials. Deze Flow Specials hebben iedere keer een ander thema zoals het Vakantieboek, Simply your life, Do It Yourself, Mindfullness of Book for Paper Lovers. Als echte Flow-liefhebber hoeft u zicht dus nooit te vervelen en brengt Flow u iedere keer weer op nieuwe ideeën.

Proefabonnement Flow Specials

Met een Flow Specials proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met deze unieke uitgaven. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Flow Specials cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze maandenlang aan beleeft? Geef een Flow Specials abonnement cadeau.

Voordelen Flow Specials proefabonnement

  • De nieuwe Flow Special altijd als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Flow Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Flow Specials. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Flow Specials klantenservice