Marie Claire abonnementen

Kies voor een Marie Claire abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. En ontvang 7x per jaar high fashion met journalistieke reportages in één prachtig magazine. Lees de exclusieve, inspirerend interviews met beroemdheden en minder bekende maar minstens zo bijzondere vrouwen. U kunt ook een Marie Claire abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€10,15 11,98
2 nummers
16% korting

€19,25 23,96
4 nummers
20% korting

€31,50 41,93
7 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Marie Claire cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,15 11,98
2 nummers
16% korting

€19,25 23,96
4 nummers
20% korting

€31,50 41,93
7 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • Lize

Een heel divers blad, met ook verdiepingsverhalen over maatschappelijke problemen over de hele wereld, reistips, mode maar ook problemen waar vrouwen in hun dagelijks leven tegen aan lopen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Wil

Ik bladerde de Marie Claire van mijn moeder vroeger altijd door. Toen een tijdje uit het oog verloren. Maar het is een mooi blad geworden. Herkenbaar maar duidelijk vernieuwd.

Over Marie Claire

Marie Claire is de internationale fashionglossy die Nederland al 25 jaar dat fijne ‘joie de vivre’-gevoel geeft. Joie de vivre in haar Fashion-, in haar Beauty-, en in haar werkreportages. De dynamische vrouw met oog voor stijl vindt in Marie Claire wat ze nodig heeft om alles uit het leven te halen. Marie Claire combineert fashion met inhoud op een unieke manier.

Marie Claire is hét tijdschrift voor vrouwen met gevoel voor stijl en een brede interesse. Niet overtuigd? Probeer Marie Claire met korting met een van de aanbiedingen op deze pagina. Na de actieperiode is het abonnement op ieder moment opzegbaar.

Voordelen van een Marie Claire abonnement

  • 7x per jaar Marie Claire als eerste in de bus
  • Marie Claire op papier én digitaal
  • Na de actieperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar
  • Mooie korting op Marie Claire t.o.v. de winkelprijs

Marie Claire Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Marie Claire. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Marie Claire klantenservice