Marie Claire abonnementen

En ontvang 7x per jaar high fashion met journalistieke reportages in één prachtig magazine. Lees de exclusieve, inspirerend interviews met beroemdheden en minder bekende maar minstens zo bijzondere vrouwen. U kunt ook een Marie Claire abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€23,97 23,97
6 maanden
 

€47,94 47,94
1 jaar
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Marie Claire cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,97 23,97
6 maanden
 

€47,94 47,94
1 jaar
 

Laatste reviews

  • Lize

Een heel divers blad, met ook verdiepingsverhalen over maatschappelijke problemen over de hele wereld, reistips, mode maar ook problemen waar vrouwen in hun dagelijks leven tegen aan lopen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Wil

Ik bladerde de Marie Claire van mijn moeder vroeger altijd door. Toen een tijdje uit het oog verloren. Maar het is een mooi blad geworden. Herkenbaar maar duidelijk vernieuwd.

Over Marie Claire

Marie Claire is de internationale fashionglossy die Nederland al 25 jaar dat fijne ‘joie de vivre’-gevoel geeft. Joie de vivre in haar Fashion-, in haar Beauty-, en in haar werkreportages. De dynamische vrouw met oog voor stijl vindt in Marie Claire wat ze nodig heeft om alles uit het leven te halen. Marie Claire combineert fashion met inhoud op een unieke manier.

Marie Claire is hét tijdschrift voor vrouwen met gevoel voor stijl en een brede interesse. Niet overtuigd? Probeer Marie Claire met korting met een van de aanbiedingen op deze pagina. Na de actieperiode is het abonnement op ieder moment opzegbaar.

Een Marie Claire abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Marie Claire wil proberen is er al een abonnement vanaf €23,97. Vergelijk alle Marie Claire aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Marie Claire digitaal lezen

Als abonnee van Marie Claire leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Marie Claire ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmaal uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwste nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade nummers te lezen heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze verwijderd.

Marie Claire cadeau geven

Het is mogelijk om een Marie Claire abonnement cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €23,97. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Marie Claire cadeau.

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €23,97
  • 6x per jaar Marie Claire automatisch thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Marie Claire op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.