Marie Claire abonnementen

Kies voor een Marie Claire abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. En ontvang 7x per jaar high fashion met journalistieke reportages in één prachtig magazine. Lees de exclusieve, inspirerend interviews met beroemdheden en minder bekende maar minstens zo bijzondere vrouwen. U kunt ook een Marie Claire abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€10,15 11,98
2 nummers
16% korting

€19,25 23,96
4 nummers
20% korting

€31,50 41,93
7 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Marie Claire cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,15 11,98
2 nummers
16% korting

€19,25 23,96
4 nummers
20% korting

€31,50 41,93
7 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • Lize

Een heel divers blad, met ook verdiepingsverhalen over maatschappelijke problemen over de hele wereld, reistips, mode maar ook problemen waar vrouwen in hun dagelijks leven tegen aan lopen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Wil

Ik bladerde de Marie Claire van mijn moeder vroeger altijd door. Toen een tijdje uit het oog verloren. Maar het is een mooi blad geworden. Herkenbaar maar duidelijk vernieuwd.

Over Marie Claire

Marie Claire is de internationale fashionglossy die Nederland al 25 jaar dat fijne ‘joie de vivre’-gevoel geeft. Joie de vivre in haar Fashion-, in haar Beauty-, en in haar werkreportages. De dynamische vrouw met oog voor stijl vindt in Marie Claire wat ze nodig heeft om alles uit het leven te halen. Marie Claire combineert fashion met inhoud op een unieke manier.

Marie Claire is hét tijdschrift voor vrouwen met gevoel voor stijl en een brede interesse. Niet overtuigd? Probeer Marie Claire met korting met een van de aanbiedingen op deze pagina. Na de actieperiode is het abonnement op ieder moment opzegbaar.

Een Marie Claire abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Marie Claire is er al een abonnement vanaf €10,15. En u profiteert van tot 25% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Marie Claire. En kies uw abonnement.

Marie Claire verschijnt 7x per jaar.

Marie Claire digitaal lezen

Abonnees van Marie Claire ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

U kunt Marie Claire ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hiernadoorloopt u de stappenactiveert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers in de app van Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde edities te lezen heeft u geen internet meer nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Marie Claire cadeau geven

U kunt een Marie Claire abonnement ook cadeau geven. Voor €10,15 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef een abonnement op Marie Claire cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 7x per jaar Marie Claire vanzelf thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Profiteer van tot 25% korting op de losse verkoopprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €10,15)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Marie Claire op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.