Womens Health abonnementen

Kies voor een Womens Health abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. De grootste 'health glossy' van NL helpt u fit blijven. Lichamelijk en mentaal. Ieder nummer van dit magazine staat vol inspirerende interviews en artikelen. En met praktische en haalbare adviezen. U kunt ook een Womens Health abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 23,96
4 nummers
17% korting

€29,99 41,93
7 nummers
28% korting

€49,99 83,86
14 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Womens Health cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 17,97
3 nummers
3% korting

€32,50 35,94
6 nummers
10% korting

€50,00 59,90
10 nummers
9% korting

Laatste reviews

 • Hilde

In het blad staan artikelen waar je echt wat aan hebt en vaak werkbare trainingsschema's. Mag soms wel iets meer power en edge in het blad, (ervaringen, tips/tricks van lezers) Het is soms iets veilig en minder uitdagend dan de Men's health. (Ik lees ook graag de Men's health van mijn man).

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • Angelique Bayarslan

Womans health magazine vind ik heel inspirerend. De informatie en verhalen die in het magazine staan vind ik onwijs leuk om te lezen omdat ik altijd bezig ben met sport en voeding.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Iris

Women's health geeft een positieve vibe wanneer ik het lees. De ene keer lees ik de stukken over voeding en de andere keer over workouts en dergelijke, voor elke mood staat er iets leuks in!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Caroline p

Ik heb het pas een keer gekregen ik vind het wel een leuk tijdschrift, heb het met veel interesse gelezen!

 • C pelders

Een leuk informatief tijdschrift met interessante onderwerpen voor vrouwen die met deze tijd mee willen gaan en op de hoogte willen blijven van de beste informatieve ontwikkelingen van deze tijd Een toonblad een echte aanrader!

 • Karin

Eindelijk! Ik ben benieuwd.

Over Womens Health

Womens Health noemt zich de eerste 'health glossy van Nederland'! En niet onterecht. Want het is een prachtig tijdschrift dat voelt en leest als een glossy maar dat sport en gezondheid ademt. Iedere maand staat Women's Health weer vol praktische tips en trucs om een gezonder en fitter lichaam te krijgen. En hoe dit te houden. Heldere onderbouwde artikelen vertellen hoe je (zonder veel moeite of meer geld) bewuster met eten en voeding om te gaan.

Women's Health is niet alleen voor de hard core jogger of sportschool fanaat, maar voor iedereen die gezonder, met meer plezier wil leven, en zo nu en dan lekker wil ontspannen met een mooi tijdschrift.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Womens Health? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,99. En tot 40% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Womens Health. En kies het abonnement dat bij u past.

Womens Health verschijnt 6x per jaar.

Womens Health digitaal lezen

Als abonnee van Womens Health leest u alle edities op papier én online.

U kunt Womens Health ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle edities van Womens Health eenvoudig via Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u daarna raadplegen zonder actieve internetverbinding. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Womens Health cadeau geven

U kunt een Womens Health abonnement ook cadeau geven. Voor €17,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Womens Health abonnement zal weten te waarderen? Geef Womens Health cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
 • Profiteer van tot 40% korting op de winkelprijs
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €17,50)
 • 6x per jaar als eerste Womens Health thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Womens Health op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.