Women's Health abonnementen

Kies voor een Women's Health abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. De grootste 'health glossy' van NL helpt u fit blijven. Lichamelijk en mentaal. Ieder nummer van dit magazine staat vol inspirerende interviews en artikelen. En met praktische en haalbare adviezen. U kunt ook een Women's Health abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,99
3 nummers
 

€24,99 29,94
6 nummers
17% korting

€44,99 59,88
12 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Women's Health cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50
3 nummers
 

€25,00
5 nummers
 

€50,00 54,89
11 nummers
9% korting

Laatste reviews

 • Hilde

In het blad staan artikelen waar je echt wat aan hebt en vaak werkbare trainingsschema's. Mag soms wel iets meer power en edge in het blad, (ervaringen, tips/tricks van lezers) Het is soms iets veilig en minder uitdagend dan de Men's health. (Ik lees ook graag de Men's health van mijn man).

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • Angelique Bayarslan

Womans health magazine vind ik heel inspirerend. De informatie en verhalen die in het magazine staan vind ik onwijs leuk om te lezen omdat ik altijd bezig ben met sport en voeding.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Iris

Women's health geeft een positieve vibe wanneer ik het lees. De ene keer lees ik de stukken over voeding en de andere keer over workouts en dergelijke, voor elke mood staat er iets leuks in!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Caroline p

Ik heb het pas een keer gekregen ik vind het wel een leuk tijdschrift, heb het met veel interesse gelezen!

 • C pelders

Een leuk informatief tijdschrift met interessante onderwerpen voor vrouwen die met deze tijd mee willen gaan en op de hoogte willen blijven van de beste informatieve ontwikkelingen van deze tijd Een toonblad een echte aanrader!

 • Karin

Eindelijk! Ik ben benieuwd.

Over Women's Health

Womens Health noemt zich de eerste 'health glossy van Nederland'! En niet onterecht. Want het is een prachtig tijdschrift dat voelt en leest als een glossy maar dat sport en gezondheid ademt. Iedere maand staat Women's Health weer vol praktische tips en trucs om een gezonder en fitter lichaam te krijgen. En hoe dit te houden. Heldere onderbouwde artikelen vertellen hoe je (zonder veel moeite of meer geld) bewuster met eten en voeding om te gaan.

Women's Health is niet alleen voor de hard core jogger of sportschool fanaat, maar voor iedereen die gezonder, met meer plezier wil leven, en zo nu en dan lekker wil ontspannen met een mooi tijdschrift.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Women's Health? Voor wie wil kennismaken met Women's Health is er al een aanbieding vanaf €14,99. En tot 25% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Women's Health. En kies het abonnement dat bij u past.

Women's Health verschijnt 6x per jaar.

Women's Health digitaal lezen

Met een abonnement op Women's Health ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Women's Health ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met het abonnementsnummer, dat u van Women's Health ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer. Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade edities kunt u vervolgens opnieuw lezen zonder actieve internetverbinding. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Women's Health cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een abonnement op Women's Health? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €17,50. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Women's Health met plezier zal lezen? Geef een Women's Health abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
 • Een abonnement is tot 25% voordeliger dan het tijdschrift los kopen
 • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €17,50 (stop automatisch)
 • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Women's Health op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.