Saar Magazine

Kies voor een Saar Magazine abonnement met tot 21% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor 50+ vrouwen zonder spruitjesgeur. De redactie van dit unieke tijdschrift maakt van ieder nummer een feest, met een lach en een traan.

Saar Magazine abonnement

Saar Magazine is hét tijdschrift voor vrouwen boven de 50 die volop in het leven staan. Dit unieke magazine biedt een mix van inspirerende verhalen, praktische tips en een vleugje humor, allemaal gericht op de moderne vrouw die haar eigen pad volgt. Of u nu op zoek bent naar advies over gezondheid, mode, reizen of persoonlijke ontwikkeling, Saar Magazine heeft het allemaal.

Een bron van inspiratie

In Saar Magazine vindt u elke maand een schat aan inspirerende verhalen van vrouwen zoals u. Van ondernemende vrouwen die een nieuwe carrière zijn gestart, tot persoonlijke verhalen over liefde en verlies. Deze verhalen bieden niet alleen herkenning, maar ook motivatie en kracht.

Praktische tips voor dagelijks leven

Naast inspirerende verhalen biedt Saar Magazine ook een scala aan praktische tips en adviezen. Denk aan gezondheidstips speciaal voor vrouwen boven de 50, modetrends die u laten stralen en reistips voor bestemmingen die nog op uw bucketlist staan. Elk nummer zit boordevol waardevolle informatie die direct toepasbaar is in uw dagelijks leven.

Een vleugje humor

Saar Magazine houdt het graag luchtig en met een humoristische ondertoon. Het leven is immers al serieus genoeg. En een beetje humor kan geen kwaad. De grappige columns en anekdotes zorgen voor een glimlach op uw gezicht en maken het lezen van dit magazine tot een ontspannen en plezierige bezigheid.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende verhalen van vrouwen boven de vijftig
  • Gezondheidstips en adviezen
  • Modetrends en stijltips
  • Reisbestemmingen en tips
  • Humoristische columns en anekdotes

Saar Magazine cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een Saar Magazine abonnement? Dat kan. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €27,96 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef Saar Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Saar Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Een abonnement is tot 21% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel

Wat kost een abonnement op Saar Magazine?

Voor wie Saar Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €27,96. Een jaarabonnement op Saar Magazine kost €50,00. En u geniet tot 21% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle actuele Saar Magazine aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Saar Magazine abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking met betrekking tot een bestelling? En heeft u na 14 dagen nog geen bericht ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement op Saar Magazine? Neem dan contact met de uitgever van Saar Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Saar Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €27,96. En een cadeauabonnement vanaf €27,96. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Saar Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Saar Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Saar Magazine cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Saar Magazine cadeauabonnement voor €27,96.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Saar Magazine betaalt u €50,00. Hiervoor ontvangt u 6 keer Saar Magazine gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Saar Magazine komt 6 keer per jaar uit.

Saar Magazine komt uit op 19-01, 08-03, 03-05, 21-06, 30-08, 18-10, 15-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad iets later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Saar Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Saar Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Saar Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Saar Magazine

" Leuke en leesbare artikelen. Met hele leuke verhalen. Ik zou zeggen…probeer en dan begrijp je wat ik bedoel! "

" Ik ben zeer offended door deze beschrijving want ik hou van spruitjes, wat is nou weer een vrouw zonder spruitjesgeur? Direct mijn abonnement opgezegd! "