Vrouw Glossy

Kies voor een Vrouw Glossy abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Ontdek de perfecte mix van mode, beauty, lifestyle en inspirerende verhalen in Vrouw Glossy, het tijdschrift voor de moderne vrouw.

Aanbiedingen

Vrouw Glossy abonnement

Vrouw Glossy is een tijdschrift voor vrouwen dat iedere maand opnieuw weet te verrassen met inspirerende en boeiende inhoud. Dit lifestyle magazine is speciaal ontworpen voor de moderne vrouw die van luxe en stijl houdt, maar ook waarde hecht aan diepgang en kwaliteit. Met een breed scala aan onderwerpen biedt Vrouw Glossy de perfecte mix van mode, beauty, lifestyle en persoonlijke verhalen.

Mode en beauty

Elke uitgave van Vrouw Glossy zit boordevol de nieuwste modetrends en beauty tips. Van high-end fashion tot betaalbare mode, u vindt er alles om uw garderobe up-to-date te houden. De beautysectie biedt advies van experts, reviews van producten en tutorials voor de mooiste looks. Of u nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon wat inspiratie wilt voor uw dagelijkse stijl, Vrouw Glossy heeft het allemaal.

Lifestyle en wellness

Naast mode en beauty besteedt Vrouw Glossy veel aandacht aan lifestyle en wellness. U kunt genieten van artikelen over interieurdesign, culinaire trends, reizen en meer. De wellness-sectie geeft u waardevolle tips om een gezond en gebalanceerd leven te leiden. Van mindfulness en meditatie tot fitness en voeding, Vrouw Glossy biedt praktische adviezen om uw welzijn te verbeteren en uw dagelijkse routine te verrijken.

Persoonlijke verhalen en interviews

Wat Vrouw Glossy echt onderscheidt, zijn de persoonlijke verhalen en diepgaande interviews. Het tijdschrift biedt een podium voor vrouwen om hun ervaringen te delen, waardoor u geïnspireerd raakt door de kracht en veerkracht van anderen. Daarnaast bevatten de interviews inzichten van succesvolle vrouwen uit verschillende sectoren, die hun geheimen voor succes en geluk onthullen. Deze verhalen zorgen voor een verbinding en herkenning, waardoor u zich gesteund en gemotiveerd voelt.

Met in ieder nummer:

  • De nieuwste modetrends
  • Beauty tips en productreviews
  • Interieur en design inspiratie
  • Gezonde recepten en culinaire trends
  • Reisbestemmingen en tips
  • Wellness en gezondheidsadvies
  • Persoonlijke verhalen en interviews

Vrouw Glossy digitaal lezen

Bent u abonnee van Vrouw Glossy? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Vrouw Glossy ook digitaal lezen.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar Vrouw Glossy thuis bezorgd
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Een abonnement is tot 39% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen

Wat kost een abonnement op Vrouw Glossy?

Voor wie wil kennismaken met Vrouw Glossy is er al een aanbieding vanaf €21,00. Een jaarabonnement op Vrouw Glossy kost €21,00. En u geniet tot 39% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle Vrouw Glossy aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Vrouw Glossy abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En heeft u na 2 weken geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten en stuur een bericht naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement? Neem contact met de uitgever van Vrouw Glossy op. Doe dit ook bij vragen met betrekking tot betalingen en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Vrouw Glossy is verkrijgbaar vanaf €21,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Vrouw Glossy abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Vrouw Glossy is verkrijgbaar voor €21,00. Voor deze prijs ontvangt u 6 keer Vrouw Glossy gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Vrouw Glossy. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Vrouw Glossy heeft u ook toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Vrouw Glossy komt 6 keer per jaar uit.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Vrouw Glossy. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Vrouw Glossy, neemt u contact op met de klantenservice van Vrouw Glossy. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Vrouw Glossy

" Super leuk blad met veel leuke onderwerpen, het leest lekker weg en veel diepgaande artikelen over vrouwen die inspireren. Veel serieuze onderwerpen. Alleen jammer dat de ... "

" Prettig leesbaar, ziet er mooi uit, en veel onderwerpen die ik graag lees. Natuurlijk niet steeds maar dat is normaal je kan niet in alles geïnteresseerd zijn. ... "

" Leest lekker weg. Leuke rubrieken en leuke onderwerpen voor vrouw met bredere interesses. Niet dezelfde onderwerpen die Jan en Linda ook al behandelen. "