Happinez

Kies voor een Happinez abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Hét mindstyle magazine voor iedereen die gaat voor zingeving én diepgang. Met inspirerende verhalen, schitterend foto's en verrassende inzichten.

Happinez abonnement

Met Happinez haalt u het eerste echte "mindstyle magazine" van Nederland in huis. In dit heerlijke tijdschrift leest u over leven met hart en ziel, psychologie, spiritualiteit en wijsheid.

Happinez helpt u uw lichamelijk en geestelijk welzijn verbeteren, en uw leven een extra dimensie geven. En dat op een pure, positieve en stijlvolle manier. Met schitterende foto's, unieke interviews, uitgebreide reportages en leuke columns. Met Happinez magazine kunt u lekker ontspannen.

Hoeveel kost een Happinez abonnement?Voor wie Happinez wil proberen is er al een aanbieding vanaf €21,50. U geniet tot 31% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle Happinez aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Happinez

Met een proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit unieke magazine. het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Let op het kenmerk "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Happinez proefabonnement is er al voor €21,50.

Happinez cadeau geven

Het is mogelijk om Happinez cadeau te geven. Voor €21,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef Happinez cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 31% op de prijs in de winkel
  • 9x per jaar Happinez automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Happinez op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u Happinez voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €21,50.

Een Happinez abonnement is verkrijgbaar vanaf €21,50. Een proefabonnement voor €21,50. En een cadeauabonnement vanaf €21,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Happinez heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Happinez abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Happinez te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Happinez cadeauabonnement voor €21,50.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

Happinez verschijnt 9 keer per jaar.

Happinez verschijnt op 17-01, 01-03, 12-04, 03-05, 24-05, 05-07, 30-08, 18-10, 29-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het blad een dag later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Happinez. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Happinez, neemt u contact op met de klantenservice van Happinez. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Happinez

" Het blad heeft altijd een prachtige lay-out. Foto's en tekst staken rust, sereniteit en warmte uit. Elke maand weer iets om naar uit te kijken. "

" Happinez inspireert je en geeft je veel ontspanning. Happinez geeft je een blij gevoel! (dus doet haar naam eer aan). "

" Je moet voor de Happinez lekker even de tijd nemen. Ik vind het een goed maar ook gezellig blad en daarbij kijk ik ook naar het uiterlijk. De kleurtjes en plaatjes. "

" Happinez is ten eerste een lust voor het oog. Mooi vormgegeven en interessante artikelen. Kortom, een kadootje! "

" Leuk, inspirerend blad waar ik elke maand weer naar uit kijk om te lezen. Een stukje mediatie en back to nature in 1. Staan goede tips en interessante artikelen in die me ... "

" Elke keer weer biedt uw blad momenten van ontspanning en bezinning. Regelmatig zoek ik aanvullende informatie via internet over een onderwerp, artikel of auteur. Ik kan ... "

" Als eerste de mooie foto's en teksten aan het begin van het blad en de kleine kartonnen blaadjes met foto en tekst maken het blad herkenbaar. De Happinez shop artikelen ... "

" Fijn magazine, maar wijkt inderdaad soms af van waar dit blad voor staat (een interview met Paul van Vliet kan ik ook in de Libelle lezen b.v.) "

" Voelt elke keer als een cadeautje en moment voor mezelf. Fijne interviews en inspirerende verhalen. Ook groot fan van de duurzame webshop. "

" Ooit stonden er interessante artikelen in de Happinez, die echt tot nadenken stemden. Tegenwoordig gaat het meer om de mooie plaatjes dan om de inhoud. Jammer, want in ... "