Zo Zit Dat abonnementen

Het kindertijdschrift dat antwoord geeft op de leukste vragen. Over geschiedenis, dieren, techniek, sport en vele andere zaken. Dit magazine is ieder nummer weer avontuur der ontdekking.


€9,99
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
 

Laatste reviews

 • Fooke

Zo zit dat is een leuk, informatief, kleurrijk, interessant, leerzaam blad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Karin

Heel leerzaam ook voor volwassen. Leuk om samen te lezen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Jeannette Hofman

Een leuk en leerzaam blad,mijn zoon leest hem van voor tot achter en terug

Over Zo Zit Dat

Het tijdschrift Zo Zit Dat brengt de leukste feitjes en weetjes voor kinderen. Met een abonnement krijgt hij of zij elke maand antwoord op de leukste vragen over natuur en dieren, wetenschap en techniek, sport en avontuur en computers en games.

Welke auto is het snelst? Is er water op de maan? Waarom is poep bruin? Door Zo Zit Dat te lezen krijgt uw kind (en misschien uzelf) antwoord op deze en vele andere vragen. Spelenderwijs ontdekt uw kind zo veel meer van de wereld om ons heen. En dat is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk.

Wat kost een Zo Zit Dat abonnement? Voor wie Zo Zit Dat wil proberen is er al een aanbieding vanaf €9,99. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Zo Zit Dat aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Zo Zit Dat verschijnt 13x per jaar.

Zo Zit Dat digitaal lezen

Met een abonnement op Zo Zit Dat ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U kunt Zo Zit Dat ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Hierna activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade edities in te zien heeft u geen internet meer nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Zo Zit Dat

Niet overtuigd? Kies dan voor een Zo Zit Dat proefabonnement. En probeer dit fijne magazine zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een Zo Zit Dat proefabonnement voor €9,99.

Voordelen van een abonnement

 • 13x per jaar Zo Zit Dat thuis bezorgd
 • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zo Zit Dat op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.