Zo Zit Dat abonnementen

Kies voor een Zo Zit Dat abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. Het kindertijdschrift dat antwoord geeft op de leukste vragen. Over geschiedenis, dieren, techniek, sport en vele andere zaken. Dit magazine is ieder nummer weer avontuur der ontdekking.


€4,00
2 nummers onze keuze Stopt automatisch
 

€4,75 7,25per maand
1 jaar
34% korting

€4,25 7,25per maand
2 jaar
41% korting

€3,95 7,25per maand
3 jaar
46% korting

Laatste reviews

 • Fooke

Zo zit dat is een leuk, informatief, kleurrijk, interessant, leerzaam blad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Karin

Heel leerzaam ook voor volwassen. Leuk om samen te lezen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Jeannette Hofman

Een leuk en leerzaam blad,mijn zoon leest hem van voor tot achter en terug

Over Zo Zit Dat

Het tijdschrift Zo Zit Dat brengt de leukste feitjes en weetjes voor kinderen. Met een abonnement krijgt hij of zij elke maand antwoord op de leukste vragen over natuur en dieren, wetenschap en techniek, sport en avontuur en computers en games.

Welke auto is het snelst? Is er water op de maan? Waarom is poep bruin? Door Zo Zit Dat te lezen krijgt uw kind (en misschien uzelf) antwoord op deze en vele andere vragen. Spelenderwijs ontdekt uw kind zo veel meer van de wereld om ons heen. En dat is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk.

Hoeveel kost een abonnement op Zo Zit Dat? Voor wie wil kennismaken met Zo Zit Dat is er al een aanbieding vanaf €4,00. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Zo Zit Dat. En kies het abonnement dat bij u past.

Zo Zit Dat verschijnt 13x per jaar.

Zo Zit Dat digitaal lezen

Abonnees van Zo Zit Dat ontvangen alle edities op papier en digitaal.

U kunt Zo Zit Dat ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Hiernaactiveert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit gedaan heeft, leest u alle edities van Zo Zit Dat eenvoudig via de app. Edities, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft bekeken, blijven hierna offline in te zien. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Zo Zit Dat

Wilt u Zo Zit Dat eerst zelf ervaren alvorens u een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen onderscheidt u door het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Zo Zit Dat proefabonnement voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

 • 13x per jaar Zo Zit Dat thuis bezorgd
 • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zo Zit Dat op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.