Zo Zit Dat abonnementen

Kies voor een Zo Zit Dat abonnement met tot 76% korting op de winkelprijs. Het kindertijdschrift dat antwoord geeft op de leukste vragen. Over geschiedenis, dieren, techniek, sport en vele andere zaken. Dit magazine is ieder nummer weer avontuur der ontdekking.


€6,00 24,84
4 nummers Stopt automatisch
76% korting

€4,75 7,25per maand
1 jaar incl. Vakantieboek en Winterboek
34% korting

€4,25 7,25per maand
2 jaar incl. Vakantieboek en Winterboek
41% korting

€3,95 7,25per maand
3 jaar incl. Vakantieboek en Winterboek
45% korting

Laatste reviews

 • Fooke

Zo zit dat is een leuk, informatief, kleurrijk, interessant, leerzaam blad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Karin

Heel leerzaam ook voor volwassen. Leuk om samen te lezen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Jeannette Hofman

Een leuk en leerzaam blad,mijn zoon leest hem van voor tot achter en terug

Over Zo Zit Dat

Het tijdschrift Zo Zit Dat brengt de leukste feitjes en weetjes voor kinderen. Met een abonnement krijgt hij of zij elke maand antwoord op de leukste vragen over natuur en dieren, wetenschap en techniek, sport en avontuur en computers en games.

Welke auto is het snelst? Is er water op de maan? Waarom is poep bruin? Door Zo Zit Dat te lezen krijgt uw kind (en misschien uzelf) antwoord op deze en vele andere vragen. Spelenderwijs ontdekt uw kind zo veel meer van de wereld om ons heen. En dat is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk.

Voor wie Zo Zit Dat wil proberen is er al een aanbieding vanaf €3,95 per maand. U geniet tot 76% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Zo Zit Dat. En profiteer van dit voordeel.

Zo Zit Dat digitaal lezen

Met een abonnement op Zo Zit Dat ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Zo Zit Dat tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hierna doorloopt u de stappen activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u vanaf dat moment alle edities van Zo Zit Dat eenvoudig via Tijdschrift.nl. Nummers, die u met de app heeft gedownload, blijven zonder internetverbinding in te zien.

Vrijblijvend kennismaken met Zo Zit Dat

Met een proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Een Zo Zit Dat proefabonnement is er al voor €6,00.

Voordelen van een abonnement

 • 12x per jaar Zo Zit Dat thuis bezorgd
 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • Bespaar tot 76% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zo Zit Dat op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.