Zo Zit Dat

Kies voor een Zo Zit Dat abonnement met tot 16% korting op de winkelprijs. Het kindertijdschrift dat antwoord geeft op de leukste vragen. Over geschiedenis, dieren, techniek, sport en vele andere zaken. Dit magazine is ieder nummer weer avontuur der ontdekking.

Aanbiedingen

Zo Zit Dat abonnement

Het tijdschrift Zo Zit Dat brengt de leukste feitjes en weetjes voor kinderen. Met een abonnement krijgt hij of zij elke maand antwoord op de leukste vragen over natuur en dieren, wetenschap en techniek, sport en avontuur en computers en games.

Welke auto is het snelst? Is er water op de maan? Waarom is poep bruin? Door Zo Zit Dat te lezen krijgt uw kind (en misschien uzelf) antwoord op deze en vele andere vragen. Spelenderwijs ontdekt uw kind zo veel meer van de wereld om ons heen. En dat is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk.

Voor wie wil kennismaken met Zo Zit Dat is er al een aanbieding vanaf €4,50 per maand. Met tot 16% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Zo Zit Dat. En kies het abonnement dat bij u past.

Zo Zit Dat digitaal lezen

Abonnees van Zo Zit Dat ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Zo Zit Dat ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Hierna doorloopt u de stappen activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de alle nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen nummers kunt u vervolgens lezen zonder actieve internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 16% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zo Zit Dat op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Zo Zit Dat abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,50 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Zo Zit Dat heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Met een abonnement op Zo Zit Dat heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Zo Zit Dat komt 12 keer per jaar uit.

Zo Zit Dat komt uit op 22-02, 21-03, 25-04, 23-05, 27-06, 25-07, 22-08, 26-09, 24-10, 21-11, 19-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad een dag eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Zo Zit Dat. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Zo Zit Dat, neemt u contact op met de klantenservice van Zo Zit Dat. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Zo Zit Dat

" Zo zit dat is een leuk, informatief, kleurrijk, interessant, leerzaam blad. "

" Heel leerzaam ook voor volwassen. Leuk om samen te lezen. "

" Een leuk en leerzaam blad,mijn zoon leest hem van voor tot achter en terug "

Gerelateerde artikelen