Katrien Duck abonnementen

Kies voor een Katrien Duck abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. 'de Duck' voor meisjes. Met in ieder nummer van dit leuke tijdschrift de avonturen van Katrien, haar nichtjes en andere Duckstad-bewoners. Daarnaast staan er in elk nummer leuke puzzels en praktische (mode)tips.


€16,00 19,00
4 nummers Stopt automatisch
16% korting

€4,00 4,75per maand
1 jaar
16% korting

€3,75 4,75per maand
2 jaar
21% korting

€3,50 4,75per maand
3 jaar
26% korting

Laatste reviews

  • Isabel

Mijn zoon leest de Donald Duck. Mijn dochter ook - en Katrien.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Katrien Duck

De Donald Duck voor meiden. Dat is Katrien Duck. In dit maandblad draait het allemaal om de avonturen van Katrien Duck. 14x per jaar volgen u en uw (klein)dochter de spannende avonturen van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. De romantische afspraakjes met oom Donald en haar blunders met de Duckstadse Damesclub; alles passeert de revue.

De totale reeks van Katrien Duck bestaat uit 26 edities. Na 3 jaar begint de reeks opnieuw. Hierna verschijnen dus nummers die zeer lijken op die van 3 jaar eerder. U kunt Katrien Duck daarna nog blijven volgen in Donald Duck.

Een Katrien Duck abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Katrien Duck wil proberen is er al een aanbieding vanaf €3,50 per maand. U profiteert van tot 26% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Katrien Duck. En kies het abonnement dat bij u past.

Katrien Duck digitaal lezen

Als abonnee van Katrien Duck leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Katrien Duck ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van Katrien Duck ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw account via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u alle nummers van Katrien Duck ook altijd via Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade nummers te lezen heeft u geen internet meer nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze verwijderd.

Vrijblijvend kennismaken met Katrien Duck

Met een proefabonnement op Katrien Duck maakt u voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet nodig. Een Katrien Duck proefabonnement is er al voor €16,00.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 26% op de prijs in de winkel
  • 12x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Katrien Duck op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.