Katrien Duck

Kies voor een Katrien Duck abonnement met tot 6% korting op de winkelprijs. 'de Duck' voor meisjes. Met in ieder nummer van dit leuke tijdschrift de avonturen van Katrien, haar nichtjes en andere Duckstad-bewoners. Daarnaast staan er in elk nummer leuke puzzels en praktische (mode)tips.

Aanbiedingen

Katrien Duck abonnement

Katrien Duck is een echte aanrader voor jonge lezers die houden van humor, avontuur en een vleugje romantiek. Dit vrolijke kindertijdschrift is geïnspireerd door het populaire personage Katrien Duck uit de Donald Duck-strips. En het biedt een unieke mix van verhalen die zowel vermakelijk als leerzaam zijn. Met haar sprankelende persoonlijkheid en onvergetelijke avonturen weet Katrien Duck iedere editie weer te boeien.

Spannende verhalen en leuke weetjes

In ieder nummer van Katrien Duck vindt uw kind een schat aan spannende verhalen en avonturen. Of het nu gaat om een mysterieuze speurtocht met de nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje, een grappig misverstand of een romantisch uitstapje, Katrien Duck neemt haar lezers altijd mee op een reis vol verrassingen. De verhalen zijn leuk en bevorderen de leesvaardigheid van jonge lezers.

Katrien Duck biedt naast verhalen ook tal van leuke weetjes en activiteiten. Denk aan puzzels, kleurplaten en knutselideeën, perfect voor een regenachtige middag. Deze afwisselende inhoud zorgt ervoor dat kinderen niet alleen lezen, maar ook creatief bezig zijn. Bovendien dragen de informatieve artikelen bij aan de algemene kennis van jonge lezers.

Een vleugje romantiek

Wat Katrien Duck echt onderscheidt van andere kinderbladen, is het romantische aspect. De avonturen van Katrien zijn vaak doorspekt met lieve momenten en romantische perikelen, vooral wanneer haar hartsvriendje Donald Duck in de buurt is. Dit zorgt voor een extra dimensie die zowel jonge meisjes als jongens aanspreekt. Het is deze combinatie van humor, avontuur en romantiek die van Katrien Duck een uniek en geliefd tijdschrift maakt.

Met in ieder nummer:

  • Spannende verhalen en avonturen
  • Leuke weetjes en activiteiten
  • Kleurplaten en puzzels
  • Knutselideeën
  • Romantische verhalen

Katrien Duck digitaal lezen

Met een abonnement op Katrien Duck ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Katrien Duck tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen nummers kunt u hierna opnieuw lezen zonder internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 6% korting op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Wat kost een abonnement op Katrien Duck?

Voor wie Katrien Duck wil proberen is er al een aanbieding vanaf €4,50 per maand. En u geniet tot 6% korting op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle aanbiedingen voor Katrien Duck. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Katrien Duck abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En heeft u na 2 weken nog geen bericht van de uitgever ontvangen? Laat het weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neem contact met de uitgever op. Doe dit onder andere bij vragen met betrekking tot betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Katrien Duck abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,50 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Katrien Duck heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Als abonnee van Katrien Duck heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Katrien Duck komt 12 keer per jaar uit.

Katrien Duck komt uit op 15-02, 21-03, 18-04, 23-05, 20-06, 25-07, 22-08, 26-09, 24-10, 21-11, 19-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad een dag later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Katrien Duck. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Katrien Duck, neemt u contact op met de klantenservice van Katrien Duck. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Katrien Duck

" Mijn zoon leest de Donald Duck. Mijn dochter ook - en Katrien. "