Katrien Duck abonnementen

Kies voor een Katrien Duck abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. 'de Duck' voor meisjes. Met in ieder nummer van dit leuke tijdschrift de avonturen van Katrien, haar nichtjes en andere Duckstad-bewoners. Daarnaast staan er in elk nummer leuke puzzels en praktische (mode)tips.


€4,00 7,30
2 nummers onze keuze Stopt automatisch
46% korting

Laatste reviews

  • Isabel

Mijn zoon leest de Donald Duck. Mijn dochter ook - en Katrien.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Katrien Duck

De Donald Duck voor meiden. Dat is Katrien Duck. In dit maandblad draait het allemaal om de avonturen van Katrien Duck. 14x per jaar volgen u en uw (klein)dochter de spannende avonturen van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. De romantische afspraakjes met oom Donald en haar blunders met de Duckstadse Damesclub; alles passeert de revue.

De totale reeks van Katrien Duck bestaat uit 26 edities. Na 3 jaar begint de reeks opnieuw. Hierna verschijnen dus nummers die zeer lijken op die van 3 jaar eerder. U kunt Katrien Duck daarna nog blijven volgen in Donald Duck.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Katrien Duck? Voor wie Katrien Duck wil proberen is er al een abonnement vanaf €4,00. En u profiteert van tot 46% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle Katrien Duck aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Katrien Duck verschijnt 12x per jaar.

Katrien Duck digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Katrien Duck? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Katrien Duck digitaal lezen.

U kunt Katrien Duck ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hiernaactiveert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade edities in te zien heeft u geen internet meer nodig. Deze edities worden bewaard in de app tot u ze weer verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Katrien Duck

Wilt u Katrien Duck eerst proberen alvorens u een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Katrien Duck proefabonnement is er al voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 46% op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Katrien Duck op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.