Katrien Duck abonnementen

'de Duck' voor meisjes. Met in ieder nummer van dit leuke tijdschrift de avonturen van Katrien, haar nichtjes en andere Duckstad-bewoners. Daarnaast staan er in elk nummer leuke puzzels en praktische (mode)tips.


€9,99
4 maanden (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
 

Laatste reviews

  • Isabel

Mijn zoon leest de Donald Duck. Mijn dochter ook - en Katrien.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Katrien Duck

De Donald Duck voor meiden. Dat is Katrien Duck. In dit maandblad draait het allemaal om de avonturen van Katrien Duck. 14x per jaar volgen u en uw (klein)dochter de spannende avonturen van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. De romantische afspraakjes met oom Donald en haar blunders met de Duckstadse Damesclub; alles passeert de revue.

De totale reeks van Katrien Duck bestaat uit 26 edities. Na 3 jaar begint de reeks opnieuw. Hierna verschijnen dus nummers die zeer lijken op die van 3 jaar eerder. U kunt Katrien Duck daarna nog blijven volgen in Donald Duck.

Katrien Duck digitaal lezen

Met een Katrien Duck abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw Katrien Duck digitaal abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Katrien Duck

Met een Katrien Duck proefabonnement maakt uw (klein)dochter vrijblijvend kennis met dit leuke tijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Katrien Duck cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een meid verrassen met dit leuke blad? Geef een Katrien Duck abonnement cadeau.

Voordelen Katrien Duck proefabonnement

  • De nieuwe Katrien Duck altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Katrien Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Katrien Duck. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Katrien Duck klantenservice