Katrien Duck abonnementen

Kies voor een Katrien Duck abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. 'de Duck' voor meisjes. Met in ieder nummer van dit leuke tijdschrift de avonturen van Katrien, haar nichtjes en andere Duckstad-bewoners. Daarnaast staan er in elk nummer leuke puzzels en praktische (mode)tips.


€16,00 19,00
4 nummers Stopt automatisch
16% korting

€2,95 4,75per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
38% korting

Laatste reviews

  • Isabel

Mijn zoon leest de Donald Duck. Mijn dochter ook - en Katrien.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Katrien Duck

De Donald Duck voor meiden. Dat is Katrien Duck. In dit maandblad draait het allemaal om de avonturen van Katrien Duck. 14x per jaar volgen u en uw (klein)dochter de spannende avonturen van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. De romantische afspraakjes met oom Donald en haar blunders met de Duckstadse Damesclub; alles passeert de revue.

De totale reeks van Katrien Duck bestaat uit 26 edities. Na 3 jaar begint de reeks opnieuw. Hierna verschijnen dus nummers die zeer lijken op die van 3 jaar eerder. U kunt Katrien Duck daarna nog blijven volgen in Donald Duck.

Voor wie Katrien Duck wil proberen is er al een aanbieding vanaf €2,95. Met tot 38% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle Katrien Duck aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Katrien Duck digitaal lezen

Als abonnee van Katrien Duck leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Katrien Duck tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Hierna volgt u de stappen en activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle edities van Katrien Duck eenvoudig via Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u hierna opnieuw raadplegen zonder internetverbinding.

Vrijblijvend kennismaken met Katrien Duck

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Katrien Duck proefabonnement. En probeer dit heerlijke tijdschrift zelf. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Katrien Duck proefabonnement voor €16,00.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Katrien Duck thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 38% korting op de losse verkoopprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Katrien Duck op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.