Bobo

Bobo is het leukste tijdschrift voor jonge kinderen die graag ontdekken en leren. Elke editie staat boordevol vrolijke verhalen, educatieve spelletjes en kleurrijke tekeningen. Met Bobo gaan kinderen op avontuur en leren ze spelenderwijs nieuwe dingen, van letters en cijfers tot dieren en kleuren.

Laat uw kind genieten van urenlang lees- en speelplezier met de leuke activiteiten en puzzels in Bobo. Met dit tijdschrift blijft leren altijd leuk en spannend. Ontdek de wereld van Bobo en maak leren een feestje voor uw kind.

Bobo abonnement

Maak kennis met Bobo, het tijdschrift dat speciaal is ontworpen voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Bobo neemt uw kind mee op een avontuur vol plezier, leren en ontdekken. Dit geliefde tijdschrift biedt een perfecte mix van educatieve inhoud en vrolijke activiteiten die uw kleintje zullen inspireren en entertainen.

Een wereld van plezier en leren

Bobo staat bekend om zijn speelse aanpak van leren. Elke editie zit boordevol kleurrijke illustraties, leuke spelletjes en boeiende verhalen. Deze combinatie helpt jonge kinderen hun basisvaardigheden te ontwikkelen, zoals tellen, lezen en schrijven, terwijl ze plezier hebben. Bovendien zijn de activiteiten afgestemd op de ontwikkelingsfase van kleuters, zodat ze op een speelse manier worden uitgedaagd en gestimuleerd.

Uw kind kan zich daarnaast uitleven met kleurplaten, puzzels en knutselopdrachten. Deze activiteiten bevorderen niet alleen de creativiteit en motorische vaardigheden, maar ook het probleemoplossend vermogen en de concentratie. Elke editie van Bobo is ontworpen om kinderen op een leuke en betrokken manier te leren en te vermaken.

Speciaal voor groep 1 en 2

Bobo wordt ontwikkeld in samenwerking met onderwijsdeskundigen voor kinderen in groep 1 en 2. Het tijdschrift sluit perfect aan bij de lesstof en de ontwikkeling van kleuters. Door de educatieve inhoud en de leuke spelletjes, helpt Bobo uw kind om een goede basis te leggen voor de rest van hun schooltijd. Met verhalen en opdrachten die aansluiten bij hun leefwereld, stimuleert Bobo de nieuwsgierigheid en het zelfvertrouwen van uw kind.

Met in ieder nummer:

  • Verhalen en avonturen met Bobo
  • Educatieve spelletjes en puzzels
  • Knutsel- en kleurplaten
  • Leerzame activiteiten en tips
  • Speciale thema-edities

Bobo cadeau geven

U kunt een abonnement op Bobo ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €19,75. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Bobo cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Bobo cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 38% korting op de losse verkoopprijs

Wat kost een abonnement op Bobo?

Voor wie Bobo wil proberen is er al een aanbieding vanaf €19,75. Een jaarabonnement op Bobo kost €47,00. Met tot 38% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor Bobo. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Bobo abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking met betrekking tot een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Bobo? Neem contact met de uitgever van Bobo op. Doe dit onder andere bij vragen over incasso's en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Bobo 5 maanden €19,75 23%
Bobo + gratis alfabet- en getallenboek 1 jaar (12x) €47,00 38%
Bobo + gratis alfabet- en getallenboek 1 jaar (14x) €57,00 22%
Titel Periode Prijs Korting
Bobo 5 maanden €19,75 23%
Bobo + gratis alfabet- en getallenboek 1 jaar (12x) €47,00 38%
Bobo + gratis alfabet- en getallenboek 1 jaar (14x) €57,00 22%

Een abonnement op Bobo is verkrijgbaar vanaf €19,75. En een cadeauabonnement vanaf €19,75. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Bobo heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Bobo abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Bobo cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Bobo cadeauabonnement voor €19,75.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

De prijs van een jaarabonnement op Bobo is €47,00. Hiervoor ontvangt u 12 keer Bobo.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Bobo. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Bobo komt 12 keer per jaar uit.

Bobo komt uit op 11-01, 08-02, 14-03, 11-04, 16-05, 13-06, 11-07, 08-08, 05-09, 10-10, 04-01, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het tijdschrift iets eerder of later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Bobo. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Bobo, neemt u contact op met de klantenservice van Bobo. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Bobo

" Ik heb het abonnement voor onze kleindochter genomen. We lezen en doen alles samen wat erin staat. Ze vindt het echt leuk en vraagt er ook om als ze op woensdag uit ... "

" Leuk om samen als ouder en kind mee aan de slag te gaan. "

" Leuk voor de kinderen en het heeft wat voor meerdere leeftijden. Van lezen, puzzelen en plaatjes zoeken. "

" De kleuters kunnen hier veel over cijfers en letters leren, ze zijn heel bij dat er weer een nieuw nummer is. "

" Het blad heeft vrolijke tekeningen, leuke verhaaltjes, maar ook leuke en leerzame opdrachtjes voor kinderen. Elke week weer anders, ik ken eigenlijk geen beter blad dan ... "

" Dochter van vier vindt het altijd weer leuk als de Bobo bezorgd is. Leuke afwisseling van verhaaltjes, cijfers en letters en kleurplaten. "

" Het was voor mijn kleinkinderen altijd weer spannend wanneer het volgende tijdschrift bezorgd werd en daarna ook direct werd doorgebladerd en later (voor) gelezen. "

" Als de bobo op de gangmat valt zijn onze kleinkinderen in hun element. Een beter cadeau hadden we onze kleinkinderen niet kunnen geven! "

" Aangezien mijn kinderen toen ze jong waren dit blad ook weleens kregen van hun opa en oma, heb ik het blad nu drie maanden kado gegeven aan mijn kleindochter van 6 jaar. ... "

" Het is een super leuk blad met veel verschillende dingen. Ieder kind kan heerlijk met Bobo aan de gang. Misschien ook nog leuk om een extrapagina toe te voegen voor ... "