Wild van Freek

Kies voor een Wild van Freek abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Wild van Freek is zo'n leuk en leerzaam cadeau voor ieder (klein)kind van 7 tot 10 jaar dat van dieren houdt. Het tijdschrift geeft een uniek kijkje in het dierenrijk en het leven van bioloog Freek Vonk. Het magazine staat vol met leuke weetjes over natuur en wilde dieren, strips, puzzels, moppen en veel meer.

Wild van Freek abonnement

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk neemt kinderen mee op avontuur in het tijdschrift Wild van Freek. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt.

In Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij oog in oog te staan met bijzondere dieren als de lederschildpad, de sidderaal, de pantsermeerval, de orang-oetang en de Komodo varaan. Ook geeft hij tips hoe je kunt overleven in de meest afgelegen, ruige en onherbergzame plekken op de wereld, waar hij zich begeeft.

Het tijdschrift geeft een uniek kijkje in het leven van Freek. Meer dan je op tv ziet. Daarnaast staat het vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws!

Een Wild van Freek abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Wild van Freek wil proberen is er al een abonnement vanaf €19,75. Met tot 36% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor Wild van Freek. En kies uw abonnement.

Wild van Freek cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Wild van Freek? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €19,75. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een abonnement op Wild van Freek cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Wild van Freek vanzelf thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 36% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wild van Freek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Wild van Freek is verkrijgbaar vanaf €19,75. En een cadeauabonnement vanaf €19,75. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Wild van Freek heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Wild van Freek abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Wild van Freek te bekijken. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Wild van Freek cadeauabonnement voor €19,75.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Wild van Freek betaalt u €47,00. Hiervoor ontvangt u 12 keer Wild van Freek automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Wild van Freek. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Wild van Freek komt 12 keer per jaar uit.

Wild van Freek komt uit op 11-01, 08-02, 14-03, 11-04, 16-05, 13-06, 11-07, 08-08, 05-09, 10-10, 04-01, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine een dag eerder of later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Wild van Freek. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Wild van Freek, neemt u contact op met de klantenservice van Wild van Freek. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Wild van Freek

" Zo'n leuk blad! We zijn er allemaal fan van. Naast ieder bed hier in huis ligt wel een Wild van Freek. Leuk om te lezen over dieren en heel leerzaam voor zowel de ... "

" Onze dochter vindt de Freek heel boeiend om te lezen. "

" Artikelen zijn goed geschreven met veel variatie in onderwerpen. Leuk dat er veel praktische oefeningen en tips worden gegeven waardoor het blad meer dan alleen lezen is. ... "

" Mijn dochter vindt het een super leuk blad. Jammer dat het niet wekelijks komt! "

" Leuk informatief blad. Kinderen kunnen zelfstandig de opdrachten maken (6jaar). Veel afwisseling en worden hier helemaal stuk gelezen. "

" Wij vind het erg leuk, leuke weetjes, verhalen en veel meer. Mama en papa lezen vaak voor. Ik, Flynn ben heel erg dyslectisch, misschien een keer een dyslexie verzie. Gr ... "

" Freek is een informatief blad, onze zoon kent al zoveel weetjes, echt geweldig. Een aanrader voor iedereen! "

" Mijn zoontje van 8 leest dit blad van voor tot achter uit. Vooral de moppen vindt hij erg grappig maar ook smult hij van alle informatie. "

" Ik heb dit proef abonnement gegeven aan mijn tweeling jongens voor hun 7de verjaardag. Ze vinden het heel erg leuk om in te bladeren en sommige stukjes kunnen ze zelf ... "

" Leuk om te geven voor een verjaardag. Vooral omdat je een blad kunt geven op de dag zelf. En later nog een aantal keren post krijgt. Steeds weer een feestje???? Hier ... "