Wild van Freek abonnementen

Kies voor een Wild van Freek abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Dit kindertijdschrift geeft een uniek kijkje in het dierenrijk en het leven van bioloog Freek Vonk. Niet overtuigd? Neem een Wild van Freek proefabonnement. En ontdek samen met uw (klein)kind dit leuke en leerzame blad voor jonge dierenvrienden. U kunt ook een Wild van Freek abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€11,00 12,75
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
14% korting

€20,50 25,50
6 maanden (6 nrs.)
20% korting

€43,50 59,50
1 jaar (13 nrs.) incl. 1 special
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wild van Freek cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,00 12,75
3 maanden (3 nrs.)
14% korting

Laatste reviews

 • Brenda

Het is een leuk en leerzaam blad voor kinderen. Ook voor ouders staan er leuke weetjes in.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Sam Taghiyeva

Heel leuk en leerzaam met mooie foto's. Mijn 2 jongens zijn er dol op.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt

Over Wild van Freek

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk neemt kinderen mee op avontuur in het tijdschrift Wild van Freek. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt.

In Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij oog in oog te staan met bijzondere dieren als de lederschildpad, de sidderaal, de pantsermeerval, de orang-oetang en de Komodo varaan. Ook geeft hij tips hoe je kunt overleven in de meest afgelegen, ruige en onherbergzame plekken op de wereld, waar hij zich begeeft.

Het tijdschrift geeft een uniek kijkje in het leven van Freek. Meer dan je op tv ziet. Daarnaast staat het vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws!

Proefabonnement Wild van Freek

Met een Wild van Freek proefabonnement maakt uw zoon of dochter vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift voor jonge dierenvrienden. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Wild van Freek cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus wilt u een kind of kleinkind verrassen? Geef een Wild van Freek abonnement cadeau.

Voordelen Wild van Freek abonnement

 • De nieuwe Wild van Freek altijd als eerste in huis
 • Veel voordeliger na in de winkel
 • Exclusieve aanbiedingen en acties voor abonnees
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Wild van Freek Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wild van Freek. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wild van Freek klantenservice