Tina

Kies voor een Tina abonnement met tot 53% korting op de winkelprijs. Tina is het vrolijke tijdschrift voor meisjes van 8-12 jaar, boordevol verhalen, strips, quizzen en tips voor urenlang leesplezier en inspiratie.

Aanbiedingen

Tina abonnement

Als u op zoek bent naar een tijdschrift dat uw dochter inspireert, vermaakt en informeert, dan is Tina het perfecte blad. Dit populaire tijdschrift, speciaal voor meisjes tussen 8 en 12 jaar, biedt een vrolijke mix van verhalen, strips, quizzen en weetjes. Tina is meer dan alleen een tijdschrift: het is een vriendin die uw dochter elke week met open armen verwelkomt.

Boordevol inspirerende verhalen

Elke editie van Tina staat vol met inspirerende verhalen die de verbeelding van uw dochter prikkelen. Of het nu gaat om avonturen van dappere heldinnen, spannende mysteries of grappige belevenissen, de verhalen in Tina zijn altijd meeslepend en vermakelijk. Daarnaast bevatten de verhalen vaak belangrijke levenslessen en positieve boodschappen, waardoor uw dochter niet alleen plezier beleeft aan het lezen, maar ook iets waardevols leert.

Leuke strips en weetjes

Tina staat bekend om haar leuke en herkenbare strips, zoals Noortje en Tina en Debbie. Naast verhalen en strips biedt Tina ook een schat aan actuele weetjes en praktische tips. Van mode- en beautyadvies tot handige schooltips en creatieve knutselideeën, Tina heeft het allemaal. Deze rubrieken zijn niet alleen informatief, maar ook erg leuk om te lezen en uit te proberen. Zo blijft uw dochter altijd up-to-date en geïnspireerd om nieuwe dingen te ontdekken en te doen.

Met in ieder nummer:

  • Boeiende verhalen
  • Grappige en herkenbare strips
  • Uitdagende quizzen en puzzels
  • Mode- en beautyadvies
  • School- en knutseltips
  • Actuele weetjes en informatie

Tina digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Tina? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Tina ook digitaal lezen.

U kunt Tina ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw account via Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade nummers kunt u hierna inzien zonder internet.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 53% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • Ontvang de digitale nummers op uw smartphone en tablet
  • 52x per jaar het nieuwste nummer in huis

Wat kost een abonnement op Tina?

Voor wie wil kennismaken met Tina is er al een abonnement vanaf €7,50 per maand. En u profiteert van tot 53% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Tina. En kies uw abonnement.

Met een proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen onderscheidt u door de toevoeging "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Tina proefabonnement voor €12,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Tina abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen met betrekking tot een bestelling? En na 2 weken nog geen bericht ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neem dan contact met de uitgever van Tina op. Doe dit o.a. bij vragen of opmerkingen over betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op Tina kunt u Tinaen vrijblijvend proberen. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €12,00.

Een Tina abonnement is verkrijgbaar vanaf €7,50 per maand. Een proefabonnement voor €12,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Tina abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Als abonnee van Tina heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Tina komt 52 keer per jaar uit.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Tina. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Tina, neemt u contact op met de klantenservice van Tina. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Tina

" De tina is een super gaaf, stoer, leuk meidenblad met altijd weetjes en beauty tips, sterren dingen en leuke strips! Ik heb een abonnement gekregen op dit blad voor mijn ... "

" De strips zijn leuk afwisselend. De shopping column brengt mij vaak op ideëen. "

" Het is een leuk blad en staan veel strips in, zelf vind ik Roos en Suus en Sas het leukst . Ook staan er vaak informatieve stukjes in over artiesten. En de shopping ... "

" ik vind het een leuk blad want er staan leuke strips in en leuke posters. "

" Mijn nichtje wilde - net als mijn dochter - héél graag een abonnement op Tina. Ik heb haar daarom een abonnement cadeau gegeven. "

" Een cadeau abonnement Tina gegeven omdat het een leuk blad is en ze het graag wilde hebben. "

" leukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk "