Kidsweek

Kidsweek is het leukste nieuwsblad voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar de wereld om hen heen. Elke week brengt Kidsweek boeiende verhalen, spannende nieuwtjes en leuke weetjes die perfect aansluiten bij de belevingswereld van jonge lezers.

Met Kidsweek blijft uw kind op een speelse manier op de hoogte van het laatste nieuws, zowel nationaal als internationaal. Dit tijdschrift maakt nieuws begrijpelijk en interessant voor kinderen, waardoor leren nog leuker wordt.

Aanbiedingen

Kidsweek abonnement

Kidsweek is een van de meest populaire tijdschriften voor kinderen in Nederland. Dit wekelijkse blad is speciaal ontworpen voor nieuwsgierige kinderen van 7 tot 12 jaar, die geïnteresseerd zijn in de wereld om hen heen. Kidsweek biedt een unieke mix van nieuws, educatie en vermaak, waardoor het zowel leuk als leerzaam is voor jonge lezers.

Actueel, leerzaam en leuk

Kidsweek weet op een fantastische manier complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor kinderen. Elk nummer staat boordevol nieuws uit binnen- en buitenland, geschreven in begrijpelijke taal. Naast nieuwsartikelen bevat het blad interessante weetjes, quizzen en leuke puzzels die kinderen uitdagen en stimuleren om meer te leren. Het blad slaagt erin om educatie en plezier te combineren, waardoor kinderen met plezier lezen en leren.

Kidsweek speelt in op actuele gebeurtenissen en weet deze op een boeiende manier te presenteren. Van sport en wetenschap tot milieu en cultuur, Kidsweek biedt een breed scala aan onderwerpen die kinderen helpen om de wereld beter te begrijpen. Daarnaast zijn er regelmatig interviews met bekende Nederlanders, die een kijkje geven in hun leven en werk.

Interactief en betrokken

Kidsweek betrekt zijn jonge lezers actief bij het tijdschrift. Kinderen worden aangemoedigd om hun mening te geven, verhalen en tekeningen in te sturen, en deel te nemen aan wedstrijden. Deze interactie maakt van Kidsweek meer dan alleen een leeservaring; het is een platform waar kinderen zich gehoord en betrokken voelen. Dit bevordert niet alleen hun leesvaardigheid, maar ook hun zelfvertrouwen en creativiteit.

Met in ieder nummer:

  • Actueel nieuws uit binnen- en buitenland
  • Leuke weetjes en interessante feiten
  • Puzzels, quizzen en spellen
  • Interviews met bekende personen
  • Verhalen en tekeningen van lezers

Kidsweek digitaal lezen

Abonnees van Kidsweek ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U kunt Kidsweek tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Hierna doorloopt u de stappen activeert u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwste nummers via Tijdschrift.nl. Edities, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft bekeken, blijven zonder internetverbinding te lezen.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Een abonnement is tot 66% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 52x per jaar Kidsweek automatisch thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Kidsweek?

Voor wie wil kennismaken met Kidsweek is er al een abonnement vanaf €0,99 per week. En u profiteert van tot 66% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle Kidsweek aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Kidsweek abonnement.

Klantenservice

Vragen met betrekking tot een bestelling? En heeft u na 2 weken geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit ook bij vragen of opmerkingen over betaling, adreswijziging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Kidsweek 4 nummers €4,00 66%
Kidsweek 1 jaar €0,99 p/w 63%

Een abonnement op Kidsweek is verkrijgbaar vanaf €0,99 per week. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Kidsweek heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Met een Kidsweek abonnement heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Kidsweek komt 52 keer per jaar uit.

U betaalt via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Kidsweek. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Kidsweek, neemt u contact op met de klantenservice van Kidsweek. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Kidsweek

" De kindvriendelijke manier van Nieuws presenteren "

" aangevraagd omdat de krant mij leuk om te lezen leek voor mijn dochter, heel gevarieerd. En omdat ze een abonnement op een tijdschrift/krant mocht kiezen. Wij vonden het ... "

" leuk en leerzaam "

" Leuke inhoud. "

" Erg leerzaam. En het was allemaal perfect geregeld. "

" Dit stond op het verlanglijstje van mijn neefje. "

" Kidsweek is leerzaam, sluit aan bij het onderwijs in de klas en bij het Jeugdjournaal. "

" Leuk en leerzaam, fijne frequentie ... Precies goed voor een 7- , 9 en 10- jarige! "

" Kidswseek verbreedt je algemene kennis en interesse wat er allemaal in de wereld gebeurt. "

" Mijn kind vroeg er zelf om. "