Quest Junior

Kies voor een Quest Junior abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. Met in ieder nummer leerzame, makkelijk te lezen artikelen over het menselijk lichaam, natuur, techniek, geschiedenis en psychologie. Dit tijdschrift biedt strips, bijzondere foto’s, gekke wetenswaardigheden, leuke experimenten en gespreksstof voor het hele gezin!

Aanbiedingen

Quest Junior abonnement

Quest Junior is het jongere broertje (zusje) van het populair-wetenschappelijke maandblad voor volwassenen Quest. Quest junior is het tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

In het tijdschrift lezen kinderen iedere maand over wetenschap, techniek, natuur, mens en lichaam, psychologie en geschiedenis; onderwerpen waarvoor kinderen van deze leeftijd steeds meer interesse krijgen. In veel gevallen mag wat ze lezen echter wel wat spannender. Quest Junior speelt daarop in met onder andere (foto)strips en quizes.

Voor wie wil kennismaken met Quest Junior is er al een abonnement vanaf €19,99. U profiteert van tot 32% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle Quest Junior aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Quest Junior digitaal lezen

Abonnees van Quest Junior ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U kunt Quest Junior ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hierna volgt u de instructies activeert u uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van Quest Junior ook altijd via Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade nummers in te zien heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard in de app tot u ze verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 32% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • 12x per jaar het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Quest Junior abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Quest Junior abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Quest Junior kost €34,99. Hiervoor ontvangt u 12 keer Quest Junior gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Quest Junior heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Quest Junior komt 12 keer per jaar uit.

Quest Junior verschijnt op 06-02, 05-03, 02-04, 30-04, 06-08, 03-09, 08-10.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Quest Junior. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Quest Junior, neemt u contact op met de klantenservice van Quest Junior. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Quest Junior

" Quest Junior beantwoordt net even andere vragen dan normaal. Heel leuk en leerzaam. Mijn zoon vindt het fantastisch om me te verrassen met nieuwe weetjes. En ik vind het ... "

Gerelateerde artikelen