Quest Junior abonnementen

Kies voor een Quest Junior abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. Met in ieder nummer leerzame, makkelijk te lezen artikelen over het menselijk lichaam, natuur, techniek, geschiedenis en psychologie. Dit tijdschrift biedt strips, bijzondere foto’s, gekke wetenswaardigheden, leuke experimenten en gespreksstof voor het hele gezin! U kunt ook een Quest Junior abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 23,75
5 nummers
16% korting

€34,99 47,50
10 nummers
26% korting

€65,00 95,00
20 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Junior cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00
3 nummers
 

€27,50 28,50
6 nummers
4% korting

€50,00 57,00
12 nummers
12% korting

Laatste reviews

  • remco

Quest Junior beantwoordt net even andere vragen dan normaal. Heel leuk en leerzaam. Mijn zoon vindt het fantastisch om me te verrassen met nieuwe weetjes. En ik vind het heerlijk om verrast te worden.

Sterke punten
  • Afwisselend

Over Quest Junior

Quest Junior is het jongere broertje (zusje) van het populair-wetenschappelijke maandblad voor volwassenen Quest. Quest junior is het tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

In het tijdschrift lezen kinderen iedere maand over wetenschap, techniek, natuur, mens en lichaam, psychologie en geschiedenis; onderwerpen waarvoor kinderen van deze leeftijd steeds meer interesse krijgen. In veel gevallen mag wat ze lezen echter wel wat spannender. Quest Junior speelt daarop in met onder andere (foto)strips en quizes.

Een Quest Junior abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,99. En tot 32% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Quest Junior aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Quest Junior verschijnt 12x per jaar.

Quest Junior digitaal lezen

Met een abonnement op Quest Junior ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U kunt Quest Junior ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw abonnement via Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u vanaf dat moment alle edities van Quest Junior eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Nummers, die u in de app heeft gedownload, blijven offline in te zien. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Quest Junior cadeau geven

U kunt een abonnement op Quest Junior ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die Quest Junior met plezier zal lezen? Geef Quest Junior cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Bespaar tot 32% op de losse verkoopprijs
  • Geef al voor €15,00 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.