Quest Junior abonnementen

Kies voor een Quest Junior abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. Met in ieder nummer leerzame, makkelijk te lezen artikelen over het menselijk lichaam, natuur, techniek, geschiedenis en psychologie. Dit tijdschrift biedt strips, bijzondere foto’s, gekke wetenswaardigheden, leuke experimenten en gespreksstof voor het hele gezin! U kunt ook een Quest Junior abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 23,75
5 nummers
16% korting

€34,99 47,50
10 nummers
26% korting

€65,00 95,00
20 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Junior cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00
3 nummers
 

€27,50 28,50
6 nummers
4% korting

€50,00 57,00
12 nummers
12% korting

Laatste reviews

  • remco

Quest Junior beantwoordt net even andere vragen dan normaal. Heel leuk en leerzaam. Mijn zoon vindt het fantastisch om me te verrassen met nieuwe weetjes. En ik vind het heerlijk om verrast te worden.

Sterke punten
  • Afwisselend

Over Quest Junior

Quest Junior is het jongere broertje (zusje) van het populair-wetenschappelijke maandblad voor volwassenen Quest. Quest junior is het tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

In het tijdschrift lezen kinderen iedere maand over wetenschap, techniek, natuur, mens en lichaam, psychologie en geschiedenis; onderwerpen waarvoor kinderen van deze leeftijd steeds meer interesse krijgen. In veel gevallen mag wat ze lezen echter wel wat spannender. Quest Junior speelt daarop in met onder andere (foto)strips en quizes.

Een Quest Junior abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Quest Junior is er al een abonnement vanaf €19,99. U geniet tot 32% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele Quest Junior aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Quest Junior digitaal lezen

Bent u abonnee van Quest Junior? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Quest Junior ook digitaal lezen.

U kunt Quest Junior tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw abonnementsnummer koppelt hierna u eenmaal uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de laatste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Nummers, die u in de app heeft bewaard, blijven zonder internetverbinding te lezen.

Quest Junior cadeau geven

U kunt een abonnement op Quest Junior ook cadeau doen. Voor €15,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Quest Junior abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Quest Junior cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • 12x per jaar als eerste Quest Junior op de mat
  • Profiteer van tot 32% korting op de winkelprijs
  • Geef al voor €15,00 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.