Quest Junior abonnementen

Kies voor een Quest Junior abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. Met in ieder nummer leerzame, makkelijk te lezen artikelen over het menselijk lichaam, natuur, techniek, geschiedenis en psychologie. Dit tijdschrift biedt strips, bijzondere foto’s, gekke wetenswaardigheden, leuke experimenten en gespreksstof voor het hele gezin! U kunt ook een Quest Junior abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 21,25
5 nummers
6% korting

€34,99 42,50
10 nummers
18% korting

€59,99 85,00
20 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Junior cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00
3 nummers
 

€25,00 25,50
6 nummers
2% korting

€50,00 42,50
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

  • remco

Quest Junior beantwoordt net even andere vragen dan normaal. Heel leuk en leerzaam. Mijn zoon vindt het fantastisch om me te verrassen met nieuwe weetjes. En ik vind het heerlijk om verrast te worden.

Sterke punten
  • Afwisselend

Over Quest Junior

Quest Junior is het jongere broertje (zusje) van het populair-wetenschappelijke maandblad voor volwassenen Quest. Quest junior is het tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

In het tijdschrift lezen kinderen iedere maand over wetenschap, techniek, natuur, mens en lichaam, psychologie en geschiedenis; onderwerpen waarvoor kinderen van deze leeftijd steeds meer interesse krijgen. In veel gevallen mag wat ze lezen echter wel wat spannender. Quest Junior speelt daarop in met onder andere (foto)strips en quizes.

Quest Junior digitaal lezen

Met een Quest Junior abonnement leest u alle edities op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Quest Junior abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Proefabonnement Quest Junior

Met een Quest Junior proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit populaire en leerzame tijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Quest Junior cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een kind leuk verrassen? Geef een Quest Junior abonnement cadeau.

Voordelen Quest Junior abonnement

  • 10x per jaar Quest Junior als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Korting in de webshop van Quest
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Vrijblijvend proberen *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Quest Junior Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quest Junior. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quest Junior klantenservice