Quest Junior

Quest Junior is het ideale tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen (7-12 jaar) die graag meer willen weten over de wereld om hen heen. Het tijdschrift staat vol met spannende verhalen, interessante weetjes en leuke experimenten die kinderen op een toegankelijke en vermakelijke manier kennis laten maken met wetenschap, natuur en technologie. Quest Junior stimuleert de nieuwsgierigheid en het leerplezier van uw kind en helpt hen om de wereld beter te begrijpen.

Met Quest Junior geeft u uw kind niet alleen leesplezier, maar ook een schat aan kennis. Een perfect tijdschrift voor jonge ontdekkers die altijd op zoek zijn naar nieuwe dingen om te leren en te ontdekken.

Aanbiedingen

Quest Junior abonnement

Stap in de fascinerende wereld van Quest Junior, het tijdschrift voor nieuwsgierige jonge geesten. Quest Junior is speciaal ontworpen voor kinderen van 8 tot 12 jaar die graag meer willen weten over de wereld om hen heen. Met een combinatie van leuke weetjes, spannende experimenten en boeiende verhalen, biedt dit kindertijdschrift een schat aan informatie en plezier.

Spannende en leerzame inhoud

Elke editie van Quest Junior vindt uw kind interessante artikelen over wetenschap, natuur, geschiedenis en technologie. Hoe werkt een vulkaan werkt? Waarom zingen vogels? En hoe zijn computers uitgevonden? Quest Junior heeft het antwoord. De artikelen zijn geschreven in een toegankelijke en begrijpelijke taal, speciaal voor jonge lezers .

Interactieve experimenten en puzzels

Naast informatieve artikelen, biedt Quest Junior ook tal van interactieve experimenten en puzzels. Deze hands-on activiteiten moedigen kinderen aan om zelf te ontdekken en te leren. Van het bouwen van een eigen raket tot het oplossen van mysterieuze raadsels, Quest Junior maakt leren leuk en interactief. Deze activiteiten helpen niet alleen bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden, maar stimuleren ook de creativiteit en nieuwsgierigheid.

Illustraties en stripverhalen

Quest Junior onderscheidt zich ok met prachtige illustraties en leuke stripverhalen die elke pagina tot leven brengen. Ze helpen bij het overbrengen van complexe informatie op een manier die boeiend en begrijpelijk is voor jonge lezers.Kortom, het maakt niet uit of uw kind een beginnende lezer is of al wat verder gevorderd, Quest Junior weet altijd te inspireren en te enthousiasmeren.

Met in ieder nummer:

  • Interessante weetjes over wetenschap en natuur
  • Boeiende verhalen uit de geschiedenis
  • Leuke en uitdagende puzzels
  • Handige doe-het-zelf experimenten
  • Kleurrijke illustraties en stripverhalen

Quest Junior digitaal lezen

Als abonnee van Quest Junior leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Quest Junior ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u vanaf dat moment alle nummers van Quest Junior ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade nummers kunt u hierna opnieuw lezen zonder internet.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 32% op de losse verkoopprijs
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Wat kost een abonnement op Quest Junior?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,99. Een jaarabonnement op Quest Junior kost €34,99. En u geniet tot 32% korting op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Quest Junior. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Quest Junior abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking met betrekking tot een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bericht ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot incasso's en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Quest Junior 5 nummers €19,99 16%
Quest Junior 10 nummers €34,99 27%
Quest Junior 20 nummers €64,99 32%

De prijs van een jaarabonnement op Quest Junior is €34,99. Hiervoor ontvangt u Quest Junior 12 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een Quest Junior abonnement heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Quest Junior verschijnt 12 keer per jaar.

Quest Junior komt uit op 06-02, 05-03, 02-04, 30-04, 06-08, 03-09, 08-10.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift een dag eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Quest Junior. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Quest Junior, neemt u contact op met de klantenservice van Quest Junior. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Quest Junior

" Quest Junior beantwoordt net even andere vragen dan normaal. Heel leuk en leerzaam. Mijn zoon vindt het fantastisch om me te verrassen met nieuwe weetjes. En ik vind het ... "