Penny abonnementen

Kies voor een Penny abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedere jonge paardenliefhebber. In ieder nummer vindt hij of zij prachtige posters, strips en waargebeurde verhalen over paarden. Daarnaast vertelt de ervaren redactie alles over paardenrassen, paardenverzorging en paardrijden. Altijd op een leuke, enthousiaste en toegankelijke manier.


€8,95 10,47per maand
52 nummers + 12x per jaar een leuk cadeautje
20% korting

Laatste reviews

  • Cleo
Uitnodigend meisjes tijdschrift

Onze kleindochter geniet iedere week van haar Penny, zij zit zelf op paardrijden. Heel vaak is er een klein presentje bij waar ze dolblij mee is.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Lea

Mijn dochter vindt Penny superleuk.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Penny

Penny is het leukste tijdschrift voor jonge paardenfans. Het staat vol met strips, paardenverhalen en leuke weetjes. Elke maand vindt hij of zij ook een cadeautje bij het Penny magazine. Daarnaast hebben alle abonnees toegang tot exclusieve delen van de website, met ondermeer unieke video's en speciale Penny acties.

Wat zijn de kosten van een Penny abonnement? Voor wie wil kennismaken met Penny is er al een abonnement vanaf €8,95. En u geniet tot 20% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle Penny aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Penny verschijnt 26x per jaar.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 20% korting op de winkelprijs
  • 26x per jaar Penny in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Penny op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.