Penny

Kies voor een Penny abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedere jonge paardenliefhebber. In ieder nummer vindt hij of zij prachtige posters, strips en waargebeurde verhalen over paarden. Daarnaast vertelt de ervaren redactie alles over paardenrassen, paardenverzorging en paardrijden. Altijd op een leuke, enthousiaste en toegankelijke manier.

Aanbiedingen

Penny abonnement

Penny is het leukste tijdschrift voor jonge paardenfans. Het staat vol met strips, paardenverhalen en leuke weetjes. Elke maand vindt hij of zij ook een cadeautje bij het Penny magazine. Daarnaast hebben alle abonnees toegang tot exclusieve delen van de website, met ondermeer unieke video's en speciale Penny acties.

Voor wie Penny wil proberen is er al een aanbieding vanaf €8,95 per maand. Met tot 20% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Penny. En kies het abonnement dat bij u past.

Voordelen van een abonnement

  • 26x per jaar het nieuwste nummer op de mat
  • Bespaar tot 20% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Penny op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Penny abonnement is verkrijgbaar vanaf €8,95 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Penny abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Penny komt 26 keer per jaar uit.

Penny komt uit op 24-01, 07-02, 21-02, 06-03, 20-03, 03-04, 17-04, 01-05, 15-05, 29-05, 12-06, 26-06, 10-07, 24-07, 07-08, 21-08, 04-09, 18-09, 02-10, 16-10, 30-10,13-11,27-11, 11-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Penny. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Penny, neemt u contact op met de klantenservice van Penny. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Penny

" Onze kleindochter geniet iedere week van haar Penny, zij zit zelf op paardrijden. Heel vaak is er een klein presentje bij waar ze dolblij mee is. "

" Mijn dochter vindt Penny superleuk. "