Penny

Penny is het perfecte tijdschrift voor paardenliefhebbende kinderen. Elke editie zit vol met spannende verhalen, prachtige foto's en leuke weetjes over paarden en ponyrijden. Penny biedt kinderen de kans om alles te leren over hun favoriete dieren, met handige tips voor verzorging en rijtechnieken.

Met Penny geeft u uw kind een wereld vol avontuur en kennis. Het tijdschrift is ideaal voor jonge paardengekken die niets liever doen dan alles over paarden ontdekken en hun liefde voor deze majestueuze dieren willen delen.

Aanbiedingen

Penny abonnement

Ontdek de magie van paarden met Penny

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor een jonge paardenliefhebber? Zoek niet verder!.Penny is hét tijdschrift voor kinderen die dol zijn op paarden. Met zijn betoverende verhalen, prachtige foto's en interactieve inhoud, biedt Penny urenlang leesplezier en inspiratie.

Elke editie van Penny zit boordevol spannende avonturen van paardenhelden, interessante weetjes over verschillende paardenrassen en waardevolle tips voor de verzorging en training van paarden. Daarnaast kunnen kinderen genieten van boeiende interviews met paardenexperts en unieke posters om hun kamer mee te versieren.

Met een abonnement op Penny ontvangt uw kind elke maand een nieuw avontuur in de brievenbus, waardoor de passie voor paarden steeds opnieuw wordt aangewakkerd. Of het nu gaat om zelf rijden, dromen van een eigen paard, of gewoon genieten van de schoonheid en kracht van deze majestueuze dieren, Penny brengt de wondere wereld van paarden dichterbij dan ooit.

Wacht niet langer en geef uw kind het ultieme paardenmagazine cadeau met Penny – het tijdschrift dat elke jonge paardenfan zal koesteren.

Voor wie Penny wil proberen is er al een aanbieding vanaf €8,95 per maand. Met tot 20% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Penny. En kies het abonnement dat bij u past.

Voordelen van een abonnement

  • 26x per jaar het nieuwste nummer op de mat
  • Bespaar tot 20% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Penny op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Penny 2 jaar €8,95 p/m 20%

Een Penny abonnement is verkrijgbaar vanaf €8,95 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Penny abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Penny komt 26 keer per jaar uit.

Penny komt uit op 24-01, 07-02, 21-02, 06-03, 20-03, 03-04, 17-04, 01-05, 15-05, 29-05, 12-06, 26-06, 10-07, 24-07, 07-08, 21-08, 04-09, 18-09, 02-10, 16-10, 30-10,13-11,27-11, 11-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Penny. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Penny, neemt u contact op met de klantenservice van Penny. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Penny

" Onze kleindochter geniet iedere week van haar Penny, zij zit zelf op paardrijden. Heel vaak is er een klein presentje bij waar ze dolblij mee is. "

" Mijn dochter vindt Penny superleuk. "