Penny abonnementen

Kies voor een Penny abonnement met tot 15% korting op de winkelprijs.

Penny magazine is het leukste maandblad voor iedere jonge paardengek.


€7,95 9,25per maand
2 jaar (52 nrs.) + 12x per jaar een leuk cadeautje
15% korting

Laatste reviews

  • Lea

Mijn dochter vindt Penny superleuk.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Penny

Penny is het leukste tijdschrift voor jonge paardenfans. Het staat vol met strips, paardenverhalen en leuke weetjes. Elke maand krijg je ook een cadeautje bij je Penny magazine. Daarnaast heb je als abonnee exclusief toegang tot delen van de website.

Penny draait alleen om paarden. Je leest de leukste verhalen in stripvorm over bijzondere paarden en hun ruiters. Er staan ook maandelijks allerlei weetjes over paardenrassen, paardenverzorging en rijden in. Je vindt er ook elke maand een leuke kwis. Op de website van het tijdschrift Penny kun je nog veel meer informatie vinden. In de bibliotheek staat alles over gezondheid, rijden, verzorging en paardenrassen. Er is een echte Penny shop voor al je spulletjes en een forums waar je als abonnee van het magazine kunt praten met anderen.

Penny Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Penny. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Penny:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.