Okki

Kies voor een Okki abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Met dit kindertijdschrift leert uw (klein)kind op een leuke, speelse wijze beter lezen, schrijven en rekenen. Ieder nummer is weer een feestje.

Okki abonnement

Okki is voor kinderen in groep 3 en 4. In deze groepen start uw (klein)kind echt met lezen, schrijven en rekenen. Na 2 groepen met vooral speelplezier gaat het nu opeens snel voor ze. Maar kinderen zijn leergierig. En vooral als het leuk is, gaat het meestal verbazingwekkend snel. Okki helpt uw (klein)kind met alle letters in het alfabet en helemaal zelfstandig hun eerste verhalen lezen.

Ieder nummer van Okki staat vol met nieuwe leuke taalspelletjes en rekenopdrachten. Zo blijven oefenen en leren leuk. En als het tijdschrift uit is, kan uw (klein)kind terecht op de website van Okki. Hier ontdekken kinderen de wereld aan de hand van leuke weetjes, quizen en filmpjes. En heel misschien wint hij of zij ook nog een mooie prijs met een van de terugkerende prijsvragen.

Een Okki abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,75. Met tot 39% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle Okki aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Okki cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Okki cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €19,75. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef Okki cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 39% korting op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar Okki thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Okki op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Okki abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,75. En een cadeauabonnement vanaf €19,75. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Okki abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Okki abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Okki te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Okki cadeauabonnement voor €19,75.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het geschonken abonnement automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Okki is €47,00. Voor dit bedrag ontvangt u 12 keer Okki.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Okki komt 12 keer per jaar uit.

Okki verschijnt op 11-01, 08-02, 14-03, 11-04, 16-05, 13-06, 11-07, 08-08, 05-09, 10-10, 04-01, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine iets later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Okki. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Okki, neemt u contact op met de klantenservice van Okki. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Okki

" Mijn dochter kreeg de Okki wel eens op school en ze vroeg of ze hem voor thuis ook mag. Ze verheugt zich er steeds op als hij de volgende weer door de brievenbus valt. "

" Ik ben Hailey en ben 7 jaar. Ik hou van Okki en kijk elke keer uit naar de volgende Okki. Ik zet de datum van de volgende Okki in mijn kalender. Als hij binnen komt maak ... "

" Leuk blad, met elke keer weer leuke spelletjes en opdrachten erin. "

" Leuk blad, mooie vormgeving, bij de leeftijd passend oefeningen, leuke afwisseling in oefeningen, fijne terugkerende structuur. Dolfje Weerwolfje als overkoepelend thema ... "

" Een kleindochter van mij gaf ik het voor haar verjaardag vorig jaar. Voor dit jaar vroeg ik haar wat ze voor haar verjaardag wilde en dat was weer de Okki, Ze vind het ... "

" Informatief, leerzaam en spelenderwijs leuke opdrachten. "

" Een fijn blad met leerzame en uitdagende spelletjes. Wij deden het samen, oma en kleinkind, heel gezellig! "

" Geschikt voor de doelgroep. Knutselopdrachten zijn leuk en goed uit te voeren. Samen lezen aanbevolen, teksten nog iets te moeilijk voor groep 3. "

" Erg leuk! Mijn dochter duikt direct op de bank als die op de mat valt en leest hem van voor naar achter. Leren zonder dat ze het door heeft. Top! "

" Uitdagend leren zonder dat het kind zelf ervaart dat het aan leren is. "