National Geographic Junior

Kies voor een National Geographic Junior abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. National Geographic Junior laat uw kind op een leuke en indrukwekkende manier kennis maken met wildernis en wilde dieren. Met iedere maand interessante dierenfeiten en "broodje-aap-verhalen", prachtige foto's en leuke puzzels en strips.

National Geographic Junior abonnement

Ga mee op avontuur met National Geographic Junior. Elke maand brengt dit fantastische magazine uw (klein)kind naar verre landen waar hij of zij bijzondere diersoorten ontdekt. Ook leest uw (klein)kind over opmerkelijke wereldrecords, natuurverschijnselen, sport, het menselijk lichaam en de vele wonderen van techniek in de wereld.

Voor wie National Geographic Junior wil proberen is er al een aanbieding vanaf €19,75. U profiteert van tot 35% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle aanbiedingen voor National Geographic Junior. En kies uw abonnement.

National Geographic Junior cadeau geven

U kunt een National Geographic Junior abonnement ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €19,75. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van National Geographic Junior zal genieten? Geef een abonnement op National Geographic Junior cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar National Geographic Junior in de bus
  • Een abonnement is tot 35% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van National Geographic Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een National Geographic Junior abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,75. En een cadeauabonnement vanaf €19,75. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen National Geographic Junior abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een National Geographic Junior abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor National Geographic Junior cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een National Geographic Junior cadeauabonnement voor €19,75.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk.

National Geographic Junior komt 12 keer per jaar uit.

National Geographic Junior komt uit op 11-01, 08-02, 14-03, 11-04, 16-05, 13-06, 11-07, 08-08, 05-09, 10-10, 04-01, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine een dag later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van National Geographic Junior. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op National Geographic Junior, neemt u contact op met de klantenservice van National Geographic Junior. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van National Geographic Junior

" Leuk, informatief en mooi vormgegeven blad voor kinderen. Ze smullen vooral van alles weetjes, helemaal als die een beetje gek of extreem zijn. Wordt hier elke keer met ... "

" Fantastisch blad voor opgroeiende kinderen die nieuwsgierig zijn. "

" Mijn kinderen lezen dit graag. Via hen leer in allerlei weetjes over dieren! "

" Leerzaam en grappig voor kinderen. Mooi overzichtelijk blad, goed toegepast op kinderen (kleurrijk, speels). "

" Een fijn blad voor basisschoolkinderen. Informatief en boeiend. "

" Mijn dochter vind het een erg leuk boekje "

" Heb dit mijn kleinzoon voor de verjaardag gegeven. Hij vindt het super leuk! Leest het nu voor het 4e jaar. "

" NG Junior is een leuk inhoudelijk blad voor de kinderen. "