Stoer

Kies voor een Stoer abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Het ultieme kindertijdschrift vol avonturen, creativiteit en leerzame verhalen. Stimuleer nieuwsgierigheid en plezier bij uw kind met elke editie boordevol leuke verhalen en leerzame activiteiten.

Aanbiedingen

Stoer abonnement

Stoer is hét kindertijdschrift voor avontuurlijke en nieuwsgierige jongens en meisjes. Dit kleurrijke blad neemt kinderen mee op een ontdekkingsreis vol spanning, creativiteit en leerzame verhalen. Met een breed scala aan onderwerpen en activiteiten is er in elke editie iets nieuws te beleven. Of uw kind nu houdt van sport, wetenschap, kunst of natuur, Stoer biedt voor elk wat wils.

Ontdek de wereld met Stoer

Elke editie van Stoer staat boordevol spannende verhalen die kinderen inspireren en hun verbeelding prikkelen. Van avonturen in verre landen tot bijzondere dieren en fascinerende wetenschappelijke feiten, Stoer brengt de wereld op een leuke manier dichterbij. Bovendien bevat het tijdschrift interviews met inspirerende rolmodellen en professionals, zodat kinderen kunnen leren van echte helden en experts.

Creatief en interactief

Stoer is niet alleen een leeservaring, maar ook een doe-ervaring. Met talloze knutselprojecten, puzzels, spelletjes en experimenten, stimuleert het blad kinderen om actief deel te nemen en hun creativiteit te ontwikkelen. De interactieve elementen maken van Stoer een perfect tijdschrift om samen met vrienden of familie te lezen en mee te spelen. Zo draagt het tijdschrift bij aan waardevolle momenten van samen zijn en gedeelde ontdekkingen.

Met in ieder nummer:

  • Spannende verhalen en avonturen
  • Knutselprojecten en doe-activiteiten
  • Puzzels en spelletjes
  • Wetenschappelijke experimenten
  • Interviews met inspirerende rolmodellen
  • Educatieve en leerzame artikelen

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 20% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Stoer?

Voor wie Stoer wil proberen is er al een abonnement vanaf €3,96 per maand. Een jaarabonnement op Stoer kost €3,96 per maand. Met tot 20% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Stoer. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Stoer abonnement.

Klantenservice

Vragen over een aanvraag? En heeft u na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Stoer? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, adreswijziging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Stoer is verkrijgbaar vanaf €3,96 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Stoer abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Stoer is verkrijgbaar voor €3,96 per maand. Voor deze prijs ontvangt u 12 keer Stoer.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Stoer verschijnt 12 keer per jaar.

Stoer komt uit op 08-02, 14-03, 18-04, 30-05, 04-07, 15-08, 19-09, 31-10.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift een dag eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Stoer. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Stoer, neemt u contact op met de klantenservice van Stoer. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Stoer

" De helft van de tijd hebben wij de stoer niet ontvangen. de andere keren was het te laat (Stoer lag al lang in de winkels). slechte bezorging, nul klanten service. Je ... "

" Super gaaf blad maar de bezorging gaat niet altijd goed "

" Goed. "

" Ik heb Stoer aan mijn zoon gegeven omdat hij van gamen houdt. En omdat hij alles leuk vind wat erin staat. En hij is dislectie's en vind dit wel leuk om te lezen "

" Stoer is leuk voor mijn kinderen. "

" Mijn kind vind dit blad echt heel erg leuk. Ik weet dat ik hem daar blij mee maak. :) "

" Mijn neefje van 11 vindt het een ongelooflijk leuk, interessant en STOER tijdschrift. "

" Krash (of Kr@sh of hoe je het ook schrijft) is een (afgezien van de naam) een leuk tijdschrift. Mijn zoon is normaal niet uit de modder of vanachter de tablet te krijgen, ... "

" Die dit tijdschrift aan zijn zoon heeft gegeven. Vroeger wilde ik niet dat mijn kinderen strips lazen. Nu vind ik het als opa prima. Het is in ieder geval beter dan ... "

" Mijn vrouw en ik hebben op aanraden van onze dochter Stoer aan onze kleinzoon gegeven. En hij vindt het eerste nummer in ieder geval fantastisch. Hij vindt sowieso leuk ... "