Donald Duck Pockets

Kies voor een Donald Duck Pockets abonnement. Een pocketabonnement houdt uw (klein)kinderen (en u) op de hoogte van alle avonturen van Donald Duck en zijn familie en vrienden.

Helaas...

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

Bekijk een van de andere titels op Abonnement.nl. Of bezoek de website van de uitgever voor meer mogelijkheden.

Donald Duck Pockets abonnement

Met een Donald Duck Pocket abonnement ontvangt u elke 4 weken een nieuwe pocket thuis bezorgd. Ieder nummer bestaat uit ruim 250 pagina's met nieuwe avonturen van Donald Duck, zijn neefjes, oom Dagobert, Katrien, Mickey Mouse en de andere Duckstad bewoners. Een Donald Duck Pocket is een feest voor het hele gezin.

Puzzeltip: op de achterkant van van elke pocket staat een deel van een grotere tekening. Met een abonnement mist u geen enkel nummer en maak de tekening compleet.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Donald Duck Pockets. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Donald Duck Pockets voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt Donald Duck Pockets helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Donald Duck Pockets neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.