Donald Duck Pockets abonnementen

Een pocketabonnement houdt uw (klein)kinderen (en u) op de hoogte van alle avonturen van Donald Duck en zijn familie en vrienden.


€6,15 6,15per nummer
1 jaar
 

€6,15 6,15per nummer
2 jaar
 

€6,15 6,15per nummer
3 jaar
 

Laatste reviews

Over Donald Duck Pockets

Met een Donald Duck Pocket abonnement ontvangt u elke 4 weken een nieuwe pocket thuis bezorgd. Ieder nummer bestaat uit ruim 250 pagina's met nieuwe avonturen van Donald Duck, zijn neefjes, oom Dagobert, Katrien, Mickey Mouse en de andere Duckstad bewoners. Een Donald Duck Pocket is een feest voor het hele gezin.

Puzzeltip: op de achterkant van van elke pocket staat een deel van een grotere tekening. Met een abonnement mist u geen enkel nummer en maak de tekening compleet.

Donald Duck ook digitaal

Voor wie Donald Duck Pockets wil proberen is er al een abonnement vanaf €6,15. Bekijk alle actuele Donald Duck Pockets aanbiedingen. En kies uw abonnement.

  • 13x per jaar Donald Duck Pockets op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck Pockets op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.