Donald Duck Pockets abonnementen

Een pocketabonnement houdt uw (klein)kinderen (en u) op de hoogte van alle avonturen van Donald Duck en zijn familie en vrienden.


€23,00 23,00
4 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
 

Laatste reviews

Over Donald Duck Pockets

Met een Donald Duck Pocket abonnement ontvangt u elke 4 weken een nieuwe pocket thuis bezorgd. Ieder nummer bestaat uit ruim 250 pagina's met nieuwe avonturen van Donald Duck, zijn neefjes, oom Dagobert, Katrien, Mickey Mouse en de andere Duckstad bewoners. Een Donald Duck Pocket is een feest voor het hele gezin.

Puzzeltip: op de achterkant van van elke pocket staat een deel van een grotere tekening. Met een abonnement mist u geen enkel nummer en maak de tekening compleet.

Proefabonnement Donald Duck Pocket

Wilt u eerst kijken of een abonnement bevalt? Kies dan voor een Donald Duck Pocket proefabonnement. Als bij de aanbieding 'stopt automatisch' staat vermeld, hoeft u niet op te zeggen. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging vanzelf.

Donald Duck Pocket cadeauabonnement

Wilt u de pocket cadeau geven en op een ander adres laten bezorgen? Kijk dan naar de aanbiedingen onder 'Cadeauabonnementen'. Een cadeauabonnement Donald Duck Pocket stopt altijd automatisch.

Voordelen proefabonnement Donald Duck Pocket

  • 13x per jaar de pocket als eerste in huis
  • Voordeliger dan los kopen in de winkel
  • Bezorging stopt automatisch aan het einde van de actieperiode*

* Indien 'stopt automatisch' staat vermeld bij de aanbieding.

Donald Duck Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Donald Duck Pockets. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Donald Duck Pockets klantenservice