Meiden Magazine

Meiden Magazine is hét tijdschrift voor jonge meiden die van mode, beauty en lifestyle houden. Elke editie staat vol met de nieuwste trends, leuke DIY-projecten en inspirerende verhalen over bekende en opkomende sterren. Van make-up tips tot fashion trends en alles daartussenin, Meiden Magazine biedt een wereld vol glamour en plezier.

Met Meiden Magazine blijven meiden altijd op de hoogte van wat er speelt in de wereld van mode en entertainment. Een must-read voor elke jonge fashionista.

Aanbiedingen

Meiden Magazine abonnement

Meiden Magazine is hét tijdschrift voor jonge meiden die houden van mode, beauty, lifestyle en de laatste roddels over hun favoriete sterren. Dit sprankelende magazine staat boordevol inspirerende verhalen, handige tips en leuke DIY-projecten. Of uw dochter nu op zoek is naar de nieuwste trends op het gebied van kleding en make-up, of gewoon wilt ontspannen met een goed verhaal, Meiden Magazine biedt voor elk wat wils.

Mode en beauty

Mode en beauty vormen de kern van Meiden Magazine. Elke editie staat vol met de nieuwste trends, stylingtips en mode-inspiratie. Of het nu gaat om de perfecte outfit voor een feestje of de beste make-up tips voor een frisse look, uw dochter vindt het allemaal in Meiden Magazine. Bovendien worden er regelmatig interviews en fotoshoots met bekende modellen en influencers gepubliceerd, zodat uw dochter altijd up-to-date bent met wat hot en happening is in de modewereld.

Lifestyle en entertainment

Naast mode en beauty biedt Meiden Magazine ook een breed scala aan lifestyle-artikelen. Van gezondheid en fitness tot vriendschap en relaties, elk onderwerp komt aan bod. Bovendien ontbreekt het nooit aan entertainment. Met de laatste nieuwtjes over de favoriete sterren van nu, de nieuwste muziek en films, en de spannende winacties.

Inspirerende verhalen en DIY-projecten

In ieder nummer van Meiden Magazine staan bovendien altijd inspirerende verhalen en leuke DIY-projecten. Uw dochter leest de ervaringen van andere meiden, leert van hun verhalen en wordt geïnspireerd om haar eigen dromen na te jagen. Daarnaast biedt het tijdschrift tal van creatieve projecten die zij thuis kan uitproberen. Van het maken van eigen sieraden tot het decoreren van haar kamer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Meiden Magazine moedigt creativiteit en zelfexpressie aan op een manier die leuk en toegankelijk is.

Met in ieder nummer:

  • De nieuwste modetrends
  • Beauty tips en tutorials
  • Interviews met bekende sterren
  • Gezondheids- en fitnesstips
  • Lifestyle- en vriendschapsgidsen
  • Leuke DIY-projecten
  • Spannende winacties

Een Meiden Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Meiden Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €6,80 per maand. U profiteert van tot 28% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle Meiden Magazine aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 28% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 13x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Meiden Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Meiden Magazine 1 jaar €7,00 p/m 26%
Meiden Magazine 2 jaar €6,80 p/m 28%

Een Meiden Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €6,80 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Meiden Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Meiden Magazine is €7,00 per maand. Voor dit bedrag ontvangt u Meiden Magazine 13 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Meiden Magazine verschijnt 13 keer per jaar.

Als u Meiden Magazine op een buitenlands adres wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Meiden Magazine. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Meiden Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Meiden Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Meiden Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Meiden Magazine

" Iedere maand een leuke verrassing op de deurmat met als bonus een klein kadootje erbij. "

" Als het blad komt, wordt het direct uitgepakt, erzitten leuke kleinigheidjes bij, daar wordt mijn 10 jarige dochter helemaal enthousiast van. "

" Mijn dochter vindt Meidenmagazine heel leuk want er staan leuke dingen in, quizen en leuke cadeautjes. "

" Het is een leuk blad. En er zitten leuke opdrachten en posters in. "

" Ik vind meidenmagezine heel leuk want er staan leuken dingen in, quizen en give A ways en advies en hele leuke posters en besties mogen het blad soms helemaal zelf maken "

" Leuke diy's en ik vind dat het je altijd opvrolijkt. Je krijg Veel inspiratie. "

" Mijn dochter houdt niet van lezen maar als het tijdschrift in de brievenbus valt, gaat ze hem meteen lezen! "

" Leuk, geen zwak punt. Niet verrassend dat hij op mijn deurmat valt! "

" Het is nog leuker dan dat ik van te voren had gedacht! "

" Ik vind Meiden Magazineeen hartstikke leuk blad om te lezen. Ik vind het heel leuk dat er veel dingen in staan over YouTubers en over andere beroemdheden. Ik vind de ... "