Bobo

Kies voor een Bobo abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Het educatieve tijdschrift voor iedere kleuter. Met Bobo leert uw (klein)kind spelenderwijs de basis van letters, woorden, getallen, kleuren en vormen. Daarnaast leert het kind van alles over dieren. Bobo sluit aan bij wat kinderen van 4 jaar en 5 jaar leren in groep 1 en groep 2.

Bobo abonnement

Al meer dan een halve eeuw is Bobo een geliefde vaste waarde in Nederlandse huishoudens, die kinderen en hun ouders boeit met een unieke mix van educatie en entertainment. Gericht op kinderen van 4 tot 7 jaar, combineert Bobo moeiteloos leren met plezier, waardoor nieuwsgierigheid en creativiteit op jonge leeftijd worden gestimuleerd. Elk nummer is een schat aan boeiende verhalen, heerlijke puzzels en kleurrijke illustraties die de verbeelding prikkelen en kritisch denken bevorderen.

Bobo is meer dan alleen een tijdschrift; het is een vertrouwde metgezel die de ontwikkeling van uw kind ondersteunt. Elke editie is zorgvuldig samengesteld door onderwijsdeskundigen om aan te sluiten bij de ontwikkelingsstadia van jonge kinderen. Dit zorgt ervoor dat elk verhaal, spel en activiteit niet alleen vermaakt, maar ook de cognitieve en emotionele groei bevordert. Met Bobo gaan kinderen op spannende avonturen met het geliefde personage Bobo het konijn, die hen door een wereld van ontdekking en leren leidt.

Een leerzaam avontuur

Een van de opvallende kenmerken van Bobo magazine is de doordacht ontworpen inhoud die meegroeit met de leerreis van uw kind. Van boeiende verhalen die leesvaardigheid verbeteren tot puzzels en spellen die probleemoplossend vermogen versterken. Bobo biedt een evenwichtige mix van activiteiten die aansluiten bij verschillende leerstijlen. Het kindertijdschrift maakt leren een plezierige ervaring. Hierdoor ontwikkelen kinderen al op jonge leeftijd een liefde voor lezen en leren.

Elke editie bevat:

  • Interactieve puzzels en spelletjes: Ontworpen om jonge geesten te prikkelen en kritisch denken en fijne motoriek te bevorderen. En het is nog leuk ook.
  • Educatieve verhalen: Met leeftijdsgerichte woordenschat en thema's stimuleren deze verhalen een liefde voor lezen en verhalen vertellen.
  • Creatieve knutselwerken en activiteiten: Eenvoudige, leuke projecten die creativiteit aanmoedigen en kinderen helpen zichzelf uit te drukken.
  • Leuke weetjes en leerzame paragrafen: Interessante feiten over de wereld, de natuur en de wetenschap die de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen en hun kennis uitbreiden.

Waarom voor een Bobo abonnement kiezen?

Ouders en opvoeders kiezen voor Bobo omdat het een betrouwbare en boeiende manier biedt om vroegschoolse educatie te ondersteunen. De inhoud van het tijdschrift is consistent van hoge kwaliteit, veilig en geschikt voor jonge kinderen. Bovendien staat de langstaande reputatie en voortdurende innovatie van Bobo er voor garant dat het relevant en spannend blijft voor elke nieuwe generatie lezers.

In een wereld waar schermtijd toeneemt, biedt Bobo een verfrissend alternatief dat lezen, leren en familiebinding bevordert. Abonneer u vandaag nog op Bobo en sluit u aan bij talloze gezinnen die van dit heerlijke kindertijdschrift een gekoesterd onderdeel van de vroege jaren van hun kinderen hebben gemaakt. Kijk hoe de ogen van uw kind oplichten bij elke nieuwe ontdekking en elk avontuurlijk avontuur met Bobo.

Een Bobo abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Bobo wil proberen is er al een aanbieding vanaf €19,75. Met tot 38% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Bobo. En kies uw abonnement.

Bobo cadeau geven

U kunt een abonnement op Bobo ook cadeau doen. Voor €19,75 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een abonnement op Bobo cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 38% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • 12x per jaar Bobo automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bobo op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Bobo abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,75. En een cadeauabonnement vanaf €19,75. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Bobo heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Bobo abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Bobo cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Bobo cadeauabonnement voor €19,75.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op Bobo betaalt u €47,00. Voor dit bedrag ontvangt u Bobo 12 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Bobo komt 12 keer per jaar uit.

Bobo verschijnt op 11-01, 08-02, 14-03, 11-04, 16-05, 13-06, 11-07, 08-08, 05-09, 10-10, 04-01, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets eerder of later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Bobo. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Bobo, neemt u contact op met de klantenservice van Bobo. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Bobo

" Ik heb het abonnement voor onze kleindochter genomen. We lezen en doen alles samen wat erin staat. Ze vindt het echt leuk en vraagt er ook om als ze op woensdag uit ... "

" Leuk om samen als ouder en kind mee aan de slag te gaan. "

" Leuk voor de kinderen en het heeft wat voor meerdere leeftijden. Van lezen, puzzelen en plaatjes zoeken. "

" De kleuters kunnen hier veel over cijfers en letters leren, ze zijn heel bij dat er weer een nieuw nummer is. "

" Het blad heeft vrolijke tekeningen, leuke verhaaltjes, maar ook leuke en leerzame opdrachtjes voor kinderen. Elke week weer anders, ik ken eigenlijk geen beter blad dan ... "

" Dochter van vier vindt het altijd weer leuk als de Bobo bezorgd is. Leuke afwisseling van verhaaltjes, cijfers en letters en kleurplaten. "

" Het was voor mijn kleinkinderen altijd weer spannend wanneer het volgende tijdschrift bezorgd werd en daarna ook direct werd doorgebladerd en later (voor) gelezen. "

" Als de bobo op de gangmat valt zijn onze kleinkinderen in hun element. Een beter cadeau hadden we onze kleinkinderen niet kunnen geven! "

" Aangezien mijn kinderen toen ze jong waren dit blad ook weleens kregen van hun opa en oma, heb ik het blad nu drie maanden kado gegeven aan mijn kleindochter van 6 jaar. ... "

" Het is een super leuk blad met veel verschillende dingen. Ieder kind kan heerlijk met Bobo aan de gang. Misschien ook nog leuk om een extrapagina toe te voegen voor ... "