Donald Duck Junior abonnementen

Kies voor een Donald Duck Junior abonnement met tot 18% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor de allerjongste lezertjes vanaf 5 jaar. Met leuke en leerzame strips en spelletjes rondom de bekende inwoners van Duckstad. En met grote letters en plaatjes voor meer leesplezier.


€6,39 7,25per maand
6 maanden
12% korting

€5,96 7,25per maand
1 jaar + gratis Donald Duck Bordspel
18% korting

Laatste reviews

  • Henna

Mijn oudere kinderen lezen ook al Donald Duck (oude voorraad van papa). De jongste bladert er ook graag in, maar dat is meer nadoen. Het is te klein en ingewikkeld. Nu heeft hij van opa zijn eigen Donald Duck junior en hij is als een kind zo blij en trots. :)

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Donald Duck Junior

Is uw kind of kleinkind 5 jaar of iets ouder? Dan wordt Donald Duck Junior voor hem of haar geschreven. Op een speelse wijze maken de jonge lezertjes kennis met Donald Duck, zijn familiee en vrienden, en Duckstad. Zo leren ze spelenderwijs beter lezen. En daarnaast worden ze vermaakt met grappige verhalen en uitdagende spelletjes.

Donald Duck Junior komt iedere 2 weken uit. En is iedere keer een feest voor ieder kind. Mocht op vakantie een nummer zijn vergeten, dan leest uw (klein)kind het gewoon op een tablet of smartphone. En wanneer Donald Duck Junior te eenvoudig is geworden, dan is uw (klein)kind klaar voor de échte Donald Duck!

Voor wie wil kennismaken met Donald Duck Junior is er al een aanbieding vanaf €2,95. Met tot 55% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Donald Duck Junior. En kies uw abonnement.

Donald Duck Junior digitaal lezen

Als abonnee van Donald Duck Junior leest u alle edities op papier én digitaal.

U kunt Donald Duck Junior tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Hierna activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Nummers, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft bewaard, blijven hierna zonder internetverbinding te lezen.

Vrijblijvend kennismaken met Donald Duck Junior

Met een Donald Duck Junior proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit heerlijke magazine. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Donald Duck Junior proefabonnement is er al voor €6,00.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 55% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 26x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.