Donald Duck Junior abonnementen

Kies voor een Donald Duck Junior abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor de allerjongste lezertjes vanaf 5 jaar. Met leuke en leerzame strips en spelletjes rondom de bekende inwoners van Duckstad. En met grote letters en plaatjes voor meer leesplezier.


€9,99 13,00
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
23% korting

Laatste reviews

  • Henna

Mijn oudere kinderen lezen ook al Donald Duck (oude voorraad van papa). De jongste bladert er ook graag in, maar dat is meer nadoen. Het is te klein en ingewikkeld. Nu heeft hij van opa zijn eigen Donald Duck junior en hij is als een kind zo blij en trots. :)

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Donald Duck Junior

Is uw kind of kleinkind 5 jaar of iets ouder? Dan wordt Donald Duck Junior voor hem of haar geschreven. Op een speelse wijze maken de jonge lezertjes kennis met Donald Duck, zijn familiee en vrienden, en Duckstad. Zo leren ze spelenderwijs beter lezen. En daarnaast worden ze vermaakt met grappige verhalen en uitdagende spelletjes.

Donald Duck Junior komt iedere 2 weken uit. En is iedere keer een feest voor ieder kind. Mocht op vakantie een nummer zijn vergeten, dan leest uw (klein)kind het gewoon op een tablet of smartphone. En wanneer Donald Duck Junior te eenvoudig is geworden, dan is uw (klein)kind klaar voor de échte Donald Duck!

Een Donald Duck Junior abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Donald Duck Junior is er al een aanbieding vanaf €9,99. En u geniet tot 23% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle Donald Duck Junior aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Donald Duck Junior verschijnt 26x per jaar.

Donald Duck Junior digitaal lezen

Met een abonnement op Donald Duck Junior ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Donald Duck Junior ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers in de app van Tijdschrift.nl. Nummers, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft gedownload, blijven hierna offline in te zien. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Vrijblijvend kennismaken met Donald Duck Junior

Met een Donald Duck Junior proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Donald Duck Junior proefabonnement voor €9,99.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 26x per jaar Donald Duck Junior in de bus
  • Profiteer van tot 23% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.