Donald Duck Junior abonnementen

Kies voor een Donald Duck Junior abonnement met tot 7% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor de allerjongste lezertjes vanaf 5 jaar. Met leuke en leerzame strips en spelletjes rondom de bekende inwoners van Duckstad. En met grote letters en plaatjes voor meer leesplezier.


€9,99
8 weken (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
7% korting

Laatste reviews

  • Henna

Mijn oudere kinderen lezen ook al Donald Duck (oude voorraad van papa). De jongste bladert er ook graag in, maar dat is meer nadoen. Het is te klein en ingewikkeld. Nu heeft hij van opa zijn eigen Donald Duck junior en hij is als een kind zo blij en trots. :)

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Donald Duck Junior

Is uw kind of kleinkind 5 jaar of iets ouder? Dan wordt Donald Duck Junior voor hem of haar geschreven. Op een speelse wijze maken de jonge lezertjes kennis met Donald Duck, zijn familiee en vrienden, en Duckstad. Zo leren ze spelenderwijs beter lezen. En daarnaast worden ze vermaakt met grappige verhalen en uitdagende spelletjes.

Donald Duck Junior komt iedere 2 weken uit. En is iedere keer een feest voor ieder kind. Mocht op vakantie een nummer zijn vergeten, dan leest uw (klein)kind het gewoon op een tablet of smartphone. En wanneer Donald Duck Junior te eenvoudig is geworden, dan is uw (klein)kind klaar voor de échte Donald Duck!

Donald Duck Junior digitaal lezen

Met een Donald Duck Junior abonnement krijgt u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Donald Duck Junior abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op een smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Donald Duck Junior

Met een Donald Duck Junior proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit tijdschrift voor alle leeftijden. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Donald Duck Junior cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een jonge lezer verrassen? Geef een Donald Duck Junior abonnement cadeau.

Voordelen Donald Duck Junior proefabonnement

  • Donald Duck Junior altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Donald Duck Junior Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Donald Duck Junior. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Donald Duck Junior klantenservice