Donald Duck Junior

Donald Duck Junior is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten die net beginnen met lezen. De vrolijke avonturen van Donald en zijn vrienden zijn eenvoudig geschreven en prachtig geïllustreerd, zodat kinderen spelenderwijs hun leesvaardigheid kunnen verbeteren.

Met Donald Duck Junior heeft u een tijdschrift in handen dat niet alleen entertaint, maar ook educatief is. Perfect om samen te lezen of om uw kind zelfstandig te laten ontdekken.

Aanbiedingen

Donald Duck Junior abonnement

Donald Duck Junior is het perfecte kindertijdschrift voor jonge lezers die net beginnen met lezen. Dit vrolijke en kleurrijke blad biedt een toegankelijke manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van Donald Duck en zijn vrienden. Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar, is Donald Duck Junior een ideale introductie tot de magie van strips.

Donald Duck voor de jongste fans

Donald Duck Junior verschilt op verschillende manieren van de reguliere Donald Duck. Allereerst is de leesbaarheid een belangrijk punt. De verhalen in Donald Duck Junior zijn eenvoudiger geschreven, met korte zinnen en een grotere lettergrootte. Dit maakt het voor jonge kinderen makkelijker om de teksten te lezen en te begrijpen. Daarnaast zijn de verhalen korter en bevatten ze minder ingewikkelde plotlijnen, wat bijdraagt aan een betere concentratie en meer leesplezier.

Spelend leren

Naast de eenvoudigere taal en kortere verhalen, bevat Donald Duck Junior ook educatieve elementen. Elke editie staat vol met leuke spelletjes, puzzels en kleurplaten die de leeservaring verrijken en kinderen op een speelse manier laten leren. De personages uit Duckstad zijn allemaal van de partij, maar de verhalen zijn aangepast aan de belevingswereld van jonge lezers. Hierdoor blijft het tijdschrift spannend en interessant, terwijl het tegelijkertijd de leesvaardigheid van kinderen bevordert.

Met in ieder nummer:

  • Korte en eenvoudig geschreven verhalen
  • Grote, kleurrijke illustraties
  • Leuke spelletjes en puzzels
  • Kleurplaten van favoriete personages
  • Educatieve elementen die spelenderwijs leren stimuleren

Donald Duck Junior digitaal lezen

Met een abonnement op Donald Duck Junior ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U kunt Donald Duck Junior tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Hierna volgt u de stappen en activeert u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de laatste nummers via Tijdschrift.nl. Edities, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft bekeken, zijn offline te lezen.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • 26x per jaar het nieuwste nummer op de mat
  • Een abonnement is tot 28% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel

Wat kost een abonnement op Donald Duck Junior?

Voor wie Donald Duck Junior wil proberen is er al een aanbieding vanaf €1,25 per week. Een jaarabonnement op Donald Duck Junior kost €1,25 per week. En u geniet tot 28% korting op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle Donald Duck Junior aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Met een proefabonnement op Donald Duck Junior maakt u voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Donald Duck Junior proefabonnement is er al voor €9,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Donald Duck Junior abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen over een aanvraag? En heeft u na 14 dagen nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement op Donald Duck Junior? Neem dan contact met de uitgever van Donald Duck Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen met betrekking tot betaling, bezorging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Donald Duck Junior 3 nummers €9,00 17%
Donald Duck Junior 1 jaar €1,25 p/w 28%

Met een Donald Duck Junior proefabonnement kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Donald Duck Junior. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €9,00.

Voor een jaarabonnement op Donald Duck Junior betaalt u €1,25 per week. Voor dit bedrag ontvangt u 26 keer Donald Duck Junior.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Donald Duck Junior. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een Donald Duck Junior abonnement heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Donald Duck Junior verschijnt 26 keer per jaar.

Donald Duck Junior komt uit op 01-02, 15-02, 29-02, 14-03, 28-03, 11-04, 25-04, 09-05, 23-05, 06-06, 20-06, 04-07, 18-07, 01-08, 15-829-8, 12-09, 26-09, 10-10, 07-11, 21-11, 05-12, 19-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine iets later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Donald Duck Junior. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Donald Duck Junior, neemt u contact op met de klantenservice van Donald Duck Junior. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Donald Duck Junior

" Mijn oudere kinderen lezen ook al Donald Duck (oude voorraad van papa). De jongste bladert er ook graag in, maar dat is meer nadoen. Het is te klein en ingewikkeld. Nu ... "