Donald Duck Junior abonnementen

Kies voor een Donald Duck Junior abonnement met tot 55% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor de allerjongste lezertjes vanaf 5 jaar. Met leuke en leerzame strips en spelletjes rondom de bekende inwoners van Duckstad. En met grote letters en plaatjes voor meer leesplezier.


€6,00 13,40
4 nummers Stopt automatisch
55% korting

€2,95 3,35per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
12% korting

Laatste reviews

  • Henna

Mijn oudere kinderen lezen ook al Donald Duck (oude voorraad van papa). De jongste bladert er ook graag in, maar dat is meer nadoen. Het is te klein en ingewikkeld. Nu heeft hij van opa zijn eigen Donald Duck junior en hij is als een kind zo blij en trots. :)

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Donald Duck Junior

Is uw kind of kleinkind 5 jaar of iets ouder? Dan wordt Donald Duck Junior voor hem of haar geschreven. Op een speelse wijze maken de jonge lezertjes kennis met Donald Duck, zijn familiee en vrienden, en Duckstad. Zo leren ze spelenderwijs beter lezen. En daarnaast worden ze vermaakt met grappige verhalen en uitdagende spelletjes.

Donald Duck Junior komt iedere 2 weken uit. En is iedere keer een feest voor ieder kind. Mocht op vakantie een nummer zijn vergeten, dan leest uw (klein)kind het gewoon op een tablet of smartphone. En wanneer Donald Duck Junior te eenvoudig is geworden, dan is uw (klein)kind klaar voor de échte Donald Duck!

Voor wie Donald Duck Junior wil proberen is er al een abonnement vanaf €2,95. Met tot 55% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Donald Duck Junior. En profiteer van dit voordeel.

Donald Duck Junior digitaal lezen

Met een abonnement op Donald Duck Junior ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Donald Duck Junior tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde nummers kunt u vervolgens opnieuw inzien zonder internetverbinding.

Vrijblijvend kennismaken met Donald Duck Junior

Met een proefabonnement op Donald Duck Junior maakt u voordelig kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Donald Duck Junior proefabonnement voor €6,00.

Voordelen van een abonnement

  • 26x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Een abonnement is tot 55% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.