Quest Puzzelmix

Kies voor een Quest Puzzelmix abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Quest Puzzelmix brengt u in ieder nummer fijne uitdagende puzzels.

Aanbiedingen

Quest Puzzelmix abonnement

Een abonnement Quest Puzzelmix garandeert u ieder kwartaal een unieke mix van uitdagende puzzels. Als u van puzzelen in allerlei vormen houdt en u uw kennis graag test, is Quest voor u.

Naast de bekende cryptogrammen, kruiswoordpuzzels, filippines en sudoku’s biedt Quest Puzzelmix nog een scala van alternatieve puzzels. Unieke spelvarianten als beeldpuzzels, portrait codes en zelfs zeeslag, worden iedere 3 maanden weer door duizenden puzzelaars met passie gemaakt. En met meer dan 100 pagina’s staat Quest Puzzelmix voor wekenlang puzzelplezier.

Een Quest Puzzelmix abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Quest Puzzelmix is er al een aanbieding vanaf €24,99. Met tot 40% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Quest Puzzelmix. En kies uw abonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Bespaar tot 40% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest Puzzelmix op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Quest Puzzelmix is verkrijgbaar vanaf €24,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Quest Puzzelmix abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Quest Puzzelmix betaalt u €24,99. Voor deze prijs ontvangt u 4 keer Quest Puzzelmix gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Quest Puzzelmix verschijnt 4 keer per jaar.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Quest Puzzelmix. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Quest Puzzelmix, neemt u contact op met de klantenservice van Quest Puzzelmix. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Quest Puzzelmix

" Leuke puzzels, niet al te moeilijk, wel enerverend om mee bezig te zijn. Ook vind ik dat je, voor zo'n prijs, een berg tijdvulling krijgt. Niet alle puzzels vallen ... "

" Leuke puzzels van goed niveau. "

" Er blijven natuurlijk wel een paar over maar de meeste puzzels worden door iemand gemaakt. "