Quest abonnementen

Kies voor een Quest abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Hét populair wetenschappelijke magazine voor jong en oud. Geen ander tijdschrift maakt wetenschap op deze manier toegankelijk. Met antwoorden op alledaagse vragen en beschrijvingen van belangrijke ontdekkingen en uitvindingen. Altijd in begrijpelijke taal. En met prachtige foto's en illustraties. U kunt ook een Quest abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,99 41,93
7 nummers
22% korting

€54,99 83,86
14 nummers
34% korting

€99,99 167,72
28 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 17,97
3 nummers
3% korting

€30,00
5 nummers
 

€50,00 59,90
10 nummers
17% korting

Laatste reviews

 • anoniem
Goed magazine

Fijn blad, veel en goede informatie. Ziet er goed uit.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Niels

Het is een interessant blad waar elke maand weer naar uitgekeken wordt. Er staan dingen en weetjes in waar je echt wat mee kunt. Redactie ga zo door!

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Henk

Ga ik pogen wat informatie te vinden op de site van Quest. Komt er die oervervelende cookies melding. Poog eens een cookie uit te zetten. Daar moet je een studie voor gedaan hebben. Nou, dan maar geen lidmaatschap.

 • quest

Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is.

 • vitara

Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad.

 • laura

Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven..gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad.

Over Quest

In het Quest magazine leest u interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Kennis en vermaak worden bijeen gebracht op een luchtige en onderhoudende manier. Laat uw kennis verrijken met allerlei wetenswaardigheden over natuur, psychologie, geschiedenis, multimedia, techniek, wetenschap en sport.

De vormgeving van Quest is modern, de teksten vlot geschreven en voorzien van prachtige illustraties. Ook vindt u in het Quest magazine regelmatig testen, waaronder de bekende IQ, EQ en de QQ test.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Quest? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €32,99. En tot 40% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Quest aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Quest verschijnt 12x per jaar.

Quest digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Quest? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Quest digitaal lezen.

U kunt Quest ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw account via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit gedaan heeft, leest u vanaf dat moment alle nummers van Quest ook altijd via Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde nummers opnieuw te bekijken heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard in de app tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Quest cadeau geven

U kunt een abonnement op Quest ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €17,50. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een Quest abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
 • Geef al voor €17,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
 • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
 • Profiteer van tot 40% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.