Quest abonnementen

Kies voor een Quest abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Hét populair wetenschappelijke magazine voor jong en oud. Geen ander tijdschrift maakt wetenschap op deze manier toegankelijk. Met antwoorden op alledaagse vragen en beschrijvingen van belangrijke ontdekkingen en uitvindingen. Altijd in begrijpelijke taal. En met prachtige foto's en illustraties. U kunt ook een Quest abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,99 41,93
7 nummers
5% korting

€66,00 83,86
14 nummers
22% korting

€99,99 167,72
28 nummers
14% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 17,97
3 nummers
 

€30,00 29,95
5 nummers
 

€50,00 53,91
9 nummers
8% korting

Laatste reviews

 • anoniem
Goed magazine

Fijn blad, veel en goede informatie. Ziet er goed uit.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Niels

Het is een interessant blad waar elke maand weer naar uitgekeken wordt. Er staan dingen en weetjes in waar je echt wat mee kunt. Redactie ga zo door!

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Henk

Ga ik pogen wat informatie te vinden op de site van Quest. Komt er die oervervelende cookies melding. Poog eens een cookie uit te zetten. Daar moet je een studie voor gedaan hebben. Nou, dan maar geen lidmaatschap.

 • quest

Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is.

 • vitara

Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad.

 • laura

Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven..gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad.

Over Quest

In het Quest magazine leest u interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Kennis en vermaak worden bijeen gebracht op een luchtige en onderhoudende manier. Laat uw kennis verrijken met allerlei wetenswaardigheden over natuur, psychologie, geschiedenis, multimedia, techniek, wetenschap en sport.

De vormgeving van Quest is modern, de teksten vlot geschreven en voorzien van prachtige illustraties. Ook vindt u in het Quest magazine regelmatig testen, waaronder de bekende IQ, EQ en de QQ test.

Voor wie Quest wil proberen is er al een aanbieding vanaf €39,99. Met tot 22% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Quest. En kies uw abonnement.

Quest digitaal lezen

Met een abonnement op Quest ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Quest tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met het abonnementsnummer, dat u van Quest ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u alle edities van Quest ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app heeft bekeken, zijn zonder internetverbinding te lezen.

Quest cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Quest? Dat is mogelijk. Voor €20,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef Quest cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 22% korting op de losse verkoopprijs
 • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
 • 12x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.