Quest abonnementen

Kies voor een Quest abonnement met tot 47% korting op de winkelprijs. Hét populair wetenschappelijke magazine voor jong en oud. Geen ander tijdschrift maakt wetenschap op deze manier toegankelijk. Met antwoorden op alledaagse vragen en beschrijvingen van belangrijke ontdekkingen en uitvindingen. Altijd in begrijpelijke taal. En met prachtige foto's en illustraties. U kunt ook een Quest abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 20,25
3 nummers
14% korting

€29,99 47,25
7 nummers
37% korting

€99,99 189,00
28 nummers
47% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,25
3 nummers
1% korting

€30,00 33,75
5 nummers
11% korting

€50,00 60,75
9 nummers
18% korting

Laatste reviews

 • anoniem
Goed magazine

Fijn blad, veel en goede informatie. Ziet er goed uit.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Niels

Het is een interessant blad waar elke maand weer naar uitgekeken wordt. Er staan dingen en weetjes in waar je echt wat mee kunt. Redactie ga zo door!

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Henk

Ga ik pogen wat informatie te vinden op de site van Quest. Komt er die oervervelende cookies melding. Poog eens een cookie uit te zetten. Daar moet je een studie voor gedaan hebben. Nou, dan maar geen lidmaatschap.

 • quest

Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is.

 • vitara

Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad.

 • laura

Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven..gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad.

Over Quest

In het Quest magazine leest u interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Kennis en vermaak worden bijeen gebracht op een luchtige en onderhoudende manier. Laat uw kennis verrijken met allerlei wetenswaardigheden over natuur, psychologie, geschiedenis, multimedia, techniek, wetenschap en sport.

De vormgeving van Quest is modern, de teksten vlot geschreven en voorzien van prachtige illustraties. Ook vindt u in het Quest magazine regelmatig testen, waaronder de bekende IQ, EQ en de QQ test.

Een Quest abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Quest is er al een abonnement vanaf €17,50. U geniet tot 47% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Quest. En kies het abonnement dat bij u past.

Quest digitaal lezen

Bent u abonnee van Quest? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Quest ook digitaal lezen.

U kunt Quest ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna activeert u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade edities opnieuw te bekijken heeft u geen internet meer nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze verwijderd.

Quest cadeau geven

U kunt een Quest abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €20,00. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Quest abonnement zal weten te waarderen? Geef een Quest abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 12x per jaar Quest op de mat
 • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
 • Profiteer van tot 47% korting op de losse verkoopprijs
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €20,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.