Quest

Quest is het tijdschrift voor nieuwsgierige geesten die meer willen weten over wetenschap, technologie, geschiedenis en natuur. Elk nummer biedt u fascinerende artikelen, boeiende interviews en verbluffende fotografie die complexe onderwerpen op een toegankelijke manier uitleggen. Of u nu geïnteresseerd bent in de nieuwste ontdekkingen, baanbrekende technologieën of verrassende historische feiten, Quest brengt het allemaal tot leven.

Met Quest blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leert u op een leuke en interessante manier meer over de wereld om ons heen. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die houdt van leren en ontdekken.

Aanbiedingen

Quest abonnement

Quest is een van de meest gelezen populair-wetenschappelijke tijdschriften in Nederland. Het biedt een unieke mix van wetenschap, geschiedenis, natuur en technologie, gepresenteerd op een toegankelijke en boeiende manier. Of u nu een doorgewinterde wetenschapsliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld om u heen, Quest heeft voor ieder wat wils.

Het meest gejatte tijdschrift in de wachtkamer

Quest is niet alleen populair onder thuislezers, maar ook in de wachtkamer. Dit zegt veel over de aantrekkingskracht en de interessante inhoud die lezers simpelweg niet kunnen weerstaan. In ieder nummer vindt u immers fascinerende artikelen die complexe onderwerpen begrijpelijk maken. Van de mysteries van het universum tot de nieuwste technologische innovaties, Quest legt het allemaal uit met heldere taal en kleurrijke illustraties.

Voor nieuwsgierige geesten

Quest is de ideale keuze voor iedereen die graag meer wil weten over de wereld. Het tijdschrift biedt niet alleen wetenschappelijke feiten en theorieën, maar ook spannende verhalen en verbazingwekkende weetjes. Of het nu gaat om een gedetailleerde uitleg van een natuurverschijnsel of een historische ontdekking, Quest weet hoe ze hun lezers kunnen boeien. Bovendien bevat elk nummer leuke quizzen en puzzels die uw kennis testen en uitdagen.

Met in ieder nummer:

  • Wetenschappelijke ontdekkingen
  • Historische gebeurtenissen
  • Natuur en milieu
  • Technologische innovaties
  • Boeiende interviews
  • Leuke quizzen en puzzels

Quest digitaal lezen

Als abonnee van Quest leest u alle edities op papier én online.

U kunt Quest ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw abonnement bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle edities van Quest eenvoudig via de app. Eenmaal bewaarde edities kunt u vervolgens opnieuw lezen zonder actieve internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 22% korting op de winkelprijs
  • 12x per jaar als eerste Quest in huis

Wat kost een abonnement op Quest?

Voor wie Quest wil proberen is er al een aanbieding vanaf €39,99. En u geniet tot 22% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Quest. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Quest abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot een bestelling via deze website? En heeft u na 2 weken geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement op Quest? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest op. Doe dit onder andere bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Quest 7 nummers €39,99 5%
Quest 14 nummers €66,00 22%
Quest 28 nummers €99,99 14%

Als Quest abonnee heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Quest verschijnt 12 keer per jaar.

Quest komt uit op 08-02, 07-03, 04-04, 02-05, 30-05, 27-06, 25-07, 22-08, 19-09, 17-10, 14-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad een dag later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Quest. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Quest, neemt u contact op met de klantenservice van Quest. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Quest

" Fijn blad, veel en goede informatie. Ziet er goed uit. "

" Het is een interessant blad waar elke maand weer naar uitgekeken wordt. Er staan dingen en weetjes in waar je echt wat mee kunt. Redactie ga zo door! "

" Ga ik pogen wat informatie te vinden op de site van Quest. Komt er die oervervelende cookies melding. Poog eens een cookie uit te zetten. Daar moet je een studie voor ... "

" Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is. "

" Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad. "

" Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven..gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad. "