Kijk abonnementen

Kies voor een Kijk abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét magazine over wetenschap en technologie voor jong en oud. Met ieder nummer van dit tijdschrift verlegt u uw horizon: van de nieuwste toepassingen van drones tot de laatste inzichten over DNA. Met een KIJK abonnement blijven u en uw kind zich verbazen. U kunt ook een Kijk abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,00 19,14
3 nummers Stopt automatisch
6% korting

€30,00 38,28
6 nummers
22% korting

€57,00 82,94
13 nummers onze keuze
31% korting

€105,00 165,88
24 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,00 38,28
6 nummers
9% korting

€70,00 82,94
13 nummers
16% korting

Laatste reviews

 • Ineke
Heel interessant met veel weetjes

Er staat in elke editie iets over de ruimte, de natuur en leuke colums, ik bewaar ze allemaal! Je kan vragen stellen en die worden dan beantwoord in het blad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Abel Bontenbal

Er wordt leuke informatie verteld over allemaal dingen. Ze hebben een getallenlijn en ze geven elke week iets weg. En de verhalen die ze geven zijn grooooooot. Heel fijn dus!

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

Kijk is het tijdschrift over wetenschap en techniek. Elke vier weken gunt dit magazine een uniek kijkje nemen in de wereld van wetenschap, microbiologie, geschiedenis, techniek en nog veel meer.

Dit unieke magazine staat bekend om zijn betrouwbare informatie, maar is tegelijkertijd origineel en humoristisch. Kijk neemt u en uw kind mee naar de toekomst en terug naar het verleden. Geen vraag is te gek! Wilt u(w kind) alles weten over wetenschap en techniek? Neem dan nu een abonnement op Kijk!

Kijk heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale nummers leest. Een Kijk abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €18,00. En u geniet tot 37% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle Kijk aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Kijk verschijnt 12x per jaar.

Kijk digitaal lezen

Als abonnee van Kijk leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. Om het magazine online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En lees alle edities overal en altijd in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Kijk

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Kijk proefabonnement voor €18,00.

Kijk cadeau geven

Het is ook mogelijk om een Kijk abonnement cadeau te doen. Voor €35,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een abonnement op Kijk cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
 • Een abonnement is tot 37% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €35,00)
 • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kijk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.