Kijk abonnementen

Kies voor een Kijk abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Hét magazine over wetenschap en technologie voor jong en oud. Met ieder nummer van dit tijdschrift verlegt u uw horizon: van de nieuwste toepassingen van drones tot de laatste inzichten over DNA. Met een KIJK abonnement blijven u en uw kind zich verbazen. U kunt ook een Kijk abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 20,25
3 maanden Stopt automatisch
14% korting

€24,99 40,50
6 maanden
38% korting

€49,99 87,75
1 jaar
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 20,25
3 maanden
14% korting

€29,99 40,50
6 maanden
26% korting

€59,99 87,75
1 jaar
32% korting

Laatste reviews

 • Ineke
Heel interessant met veel weetjes

Er staat in elke editie iets over de ruimte, de natuur en leuke colums, ik bewaar ze allemaal! Je kan vragen stellen en die worden dan beantwoord in het blad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Abel Bontenbal

Er wordt leuke informatie verteld over allemaal dingen. Ze hebben een getallenlijn en ze geven elke week iets weg. En de verhalen die ze geven zijn grooooooot. Heel fijn dus!

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

Kijk is het tijdschrift over wetenschap en techniek. Elke vier weken gunt dit magazine een uniek kijkje nemen in de wereld van wetenschap, microbiologie, geschiedenis, techniek en nog veel meer.

Dit unieke magazine staat bekend om zijn betrouwbare informatie, maar is tegelijkertijd origineel en humoristisch. Kijk neemt u en uw kind mee naar de toekomst en terug naar het verleden. Geen vraag is te gek! Wilt u(w kind) alles weten over wetenschap en techniek? Neem dan nu een abonnement op Kijk!

Een Kijk abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Kijk wil proberen is er al een abonnement vanaf €17,50. Met tot 43% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle aanbiedingen voor Kijk. En kies het abonnement dat bij u past.

Kijk digitaal lezen

Met een abonnement op Kijk ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. Kijk heeft een app. Hierin vindt u de digitale edities. Om het tijdschrift online te lezen installeert u de Kijk app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met Kijk

Wilt u Kijk eerst proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Een Kijk proefabonnement is er al voor €17,50.

Kijk cadeau geven

Het is mogelijk om Kijk cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €17,50. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Kijk abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Kijk cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 13x per jaar Kijk automatisch thuis bezorgd
 • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
 • Een abonnement is tot 43% goedkoper dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kijk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.