Kijk

Kies voor een Kijk abonnement met tot 42% korting op de winkelprijs. Hét magazine over wetenschap en technologie voor jong en oud. Met ieder nummer van dit tijdschrift verlegt u uw horizon: van de nieuwste toepassingen van drones tot de laatste inzichten over DNA. Met een KIJK abonnement blijven u en uw kind zich verbazen.

Kijk abonnement

Kijk is het tijdschrift over wetenschap en techniek. Elke vier weken gunt dit magazine een uniek kijkje nemen in de wereld van wetenschap, microbiologie, geschiedenis, techniek en nog veel meer.

Dit unieke magazine staat bekend om zijn betrouwbare informatie, maar is tegelijkertijd origineel en humoristisch. Kijk neemt u en uw kind mee naar de toekomst en terug naar het verleden. Geen vraag is te gek! Wilt u(w kind) alles weten over wetenschap en techniek? Neem dan nu een abonnement op Kijk!

Voor wie wil kennismaken met Kijk is er al een abonnement vanaf €17,50. U geniet tot 42% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele Kijk aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Kijk digitaal lezen

Bent u abonnee van Kijk? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Kijk ook digitaal lezen. Kijk biedt u een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Ideaal voor onderweg in het buitenland en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of kostbaar is.

Vrijblijvend kennismaken met Kijk

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies in dat geval voor een Kijk proefabonnement. En probeer dit bijzondere magazine zelf. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Kijk proefabonnement is er al voor €17,50.

Kijk cadeau geven

U kunt een abonnement op Kijk ook cadeau geven. Voor €17,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Kijk abonnement zal weten te waarderen? Geef een Kijk abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 42% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 13x per jaar Kijk thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kijk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Om Kijk tijdelijk te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €17,50.

Een Kijk abonnement is verkrijgbaar vanaf €17,50. Een proefabonnement voor €17,50. En een cadeauabonnement vanaf €17,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Kijk heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Kijk abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor Kijk cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Kijk cadeauabonnement voor €17,50.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Kijk is €54,99. Voor deze prijs ontvangt u 13 keer Kijk.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als Kijk abonnee heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Kijk verschijnt 13 keer per jaar.

Kijk komt uit op 19-01, 16-02, 15-03, 12-04, 24-05, 19-07, 16-08, 13-09, 08-11, 06-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift een dag eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Kijk. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Kijk, neemt u contact op met de klantenservice van Kijk. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Kijk

" Goede artikelen, begrijpelijk geschreven. "

" Er staat in elke editie iets over de ruimte, de natuur en leuke colums, ik bewaar ze allemaal! Je kan vragen stellen en die worden dan beantwoord in het blad. "

" Er wordt leuke informatie verteld over allemaal dingen. Ze hebben een getallenlijn en ze geven elke week iets weg. En de verhalen die ze geven zijn grooooooot. Heel fijn ... "

" Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds. "

Gerelateerde artikelen