Kijk abonnementen

Kies voor een Kijk abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét magazine over wetenschap en technologie voor jong en oud. Met ieder nummer van dit tijdschrift verlegt u uw horizon: van de nieuwste toepassingen van drones tot de laatste inzichten over DNA. Met een KIJK abonnement blijven u en uw kind zich verbazen. U kunt ook een Kijk abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,00 19,14
3 nummers Stopt automatisch
6% korting

€30,00 38,28
6 nummers
22% korting

€57,00 82,94
13 nummers onze keuze
31% korting

€105,00 165,88
24 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,00 38,28
6 nummers
9% korting

€70,00 82,94
13 nummers
16% korting

Laatste reviews

 • Ineke
Heel interessant met veel weetjes

Er staat in elke editie iets over de ruimte, de natuur en leuke colums, ik bewaar ze allemaal! Je kan vragen stellen en die worden dan beantwoord in het blad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Abel Bontenbal

Er wordt leuke informatie verteld over allemaal dingen. Ze hebben een getallenlijn en ze geven elke week iets weg. En de verhalen die ze geven zijn grooooooot. Heel fijn dus!

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

Kijk is het tijdschrift over wetenschap en techniek. Elke vier weken gunt dit magazine een uniek kijkje nemen in de wereld van wetenschap, microbiologie, geschiedenis, techniek en nog veel meer.

Dit unieke magazine staat bekend om zijn betrouwbare informatie, maar is tegelijkertijd origineel en humoristisch. Kijk neemt u en uw kind mee naar de toekomst en terug naar het verleden. Geen vraag is te gek! Wilt u(w kind) alles weten over wetenschap en techniek? Neem dan nu een abonnement op Kijk!

Kijk heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale nummers leest. Hoeveel kost een abonnement op Kijk? Voor wie Kijk wil proberen is er al een abonnement vanaf €105,00. En tot 6% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele Kijk aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Kijk verschijnt 12x per jaar.

Kijk digitaal lezen

Als abonnee van Kijk leest u alle nummers op papier én digitaal. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft 24/7 toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app bekeken edities blijven daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar internet minder goed of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Kijk

Wilt u Kijk eerst zelf ervaren alvorens u een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Een Kijk proefabonnement is er al voor €18,00.

Kijk cadeau geven

U kunt een Kijk abonnement ook cadeau doen. Voor €35,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef Kijk cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
 • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
 • Een abonnement is tot 6% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
 • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €35,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kijk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.