Donald Duck Extra abonnementen

Kies voor een Donald Duck Extra abonnement met tot 51% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor nóg meer verhalen uit Duckstad. Met uitgebreide avonturen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien, Midas en anderen. Een magazine voor iedereen die niet genoeg van Donald Duck krijgt.


€9,00 18,32
3 nummers Stopt automatisch
51% korting

€4,25 4,58per maand
1 jaar
7% korting

€4,00 4,58per maand
2 jaar
13% korting

€3,75 4,58per maand
3 jaar
18% korting

Laatste reviews

  • Vincent

Een mooi dik blad. Blijft lang liggen op de tafel en wordt regelmatig opgepakt.

Over Donald Duck Extra

Veel kinderen kunnen maar geen genoeg krijgen van het weekblad Donald Duck. Voor deze echte Donald Duck fans is er nu een oplossing: Donald Duck Extra. Met de Donald Duck Extra gaat uw (klein)kind elke 4 weken weer op avontuur met Donald Duck!

Dit superdikke blad staat vol met EXTRA leuke, EXTRA spannende en EXTRA avontuurlijke verhalen van de wereldberoemde oom uit Duckstad. Natuurlijk zijn al zijn vriendjes en vijanden er ook: de neefjes, oom Dagobert, de Zware Jongens, Guus Geluk, Katrien en vele andere.

Donald Duck ook digitaal

Is uw (klein)kind misschien nog iets te jong voor Donald Duck? Begin dan met Donald Duck Junior.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €3,75 per maand. Met tot 67% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Donald Duck Extra. En profiteer van dit voordeel.

Donald Duck Extra digitaal lezen

Met een abonnement op Donald Duck Extra ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Donald Duck Extra ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle nummers van Donald Duck Extra ook altijd via Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft bewaard, blijven offline in te zien.

Vrijblijvend kennismaken met Donald Duck Extra

Wilt u Donald Duck Extra eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen onderscheidt u door de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Donald Duck Extra proefabonnement voor €6,00.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 67% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck Extra op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.