Donald Duck Extra

Donald Duck Extra biedt u elke maand een portie extra plezier met de leukste strips en verhalen van Donald Duck en zijn vrienden. Dit tijdschrift zit boordevol avonturen die u nergens anders leest.

Of u nu jong bent of jong van geest, met Donald Duck Extra heeft u altijd iets om naar uit te kijken. Laat u meeslepen door de avonturen in Duckstad en geniet van de vrolijke en humoristische verhalen.

Aanbiedingen

Donald Duck Extra abonnement

Donald Duck Extra brengt met elke editie een lach op het gezicht met nieuwe avonturen van uw favoriete Disney-figuren. Of u nu een trouwe fan bent of op zoek naar iets nieuws om te lezen, Donald Duck Extra biedt voor elk wat wils.

Meer dan alleen Donald

Donald Duck Extra is een uitbreiding van de bekende Donald Duck. In dit magazine staan de avonturen van Donald en zijn vrienden centraal, maar u zult ook genieten van verhalen die u nergens anders vindt. Denk aan spannende strips met bijfiguren zoals de neefjes Kwik, Kwek en Kwak, en zelfs de geheimzinnige Zwarte Magica. Dit tijdschrift is perfect voor lezers van alle leeftijden die houden van humor, avontuur en een vleugje magie.

Exclusieve content en avonturen

De verhalen zijn origineel en vaak langer dan die in de reguliere Donald Duck. Dit betekent dat u dieper kunt duiken in de wereld van Duckstad en meer te weten kunt komen over de achtergrond van uw favoriete personages. Van spannende speurtochten tot hilarische capriolen, elke editie van Donald Duck Extra zit boordevol nieuwe verhalen die u nergens anders kunt lezen.

Perfect voor verzamelaars

Voor de echte fans en verzamelaars is Donald Duck Extra een must-have. Elke editie biedt niet alleen fantastische verhalen, maar ook prachtige illustraties en soms zelfs speciale edities of themanummers. Dit maakt het tijdschrift niet alleen leuk om te lezen, maar ook om te bewaren.

Met in ieder nummer:

  • Nieuwe avonturen van Donald en zijn vrienden
  • Exclusieve verhalen en strips
  • Spannende en humoristische avonturen
  • Prachtige illustraties
  • Speciale edities en themanummers

Donald Duck Extra digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Donald Duck Extra? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Donald Duck Extra ook digitaal lezen.

U kunt Donald Duck Extra ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hierna activeert u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle nummers van Donald Duck Extra eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft gedownload, zijn daarna offline te lezen.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 7% op de prijs in de winkel
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Wat kost een abonnement op Donald Duck Extra?

Voor wie Donald Duck Extra wil proberen is er al een aanbieding vanaf €4,50 per maand. Met tot 7% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle Donald Duck Extra aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Donald Duck Extra abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking over een bestelling? En na 2 weken geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement op Donald Duck Extra? Neem dan contact met de uitgever van Donald Duck Extra op. Doe dit o.a. bij vragen met betrekking tot betalingen en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Donald Duck Extra 6 maanden €4,50 p/m 7%

Als Donald Duck Extra abonnee heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Donald Duck Extra komt 12 keer per jaar uit.

Donald Duck Extra komt uit op 08-02, 07-03, 11-04, 09-05, 06-06, 04-07, 08-08, 12-09, 10-10, 07-11, 05-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het tijdschrift een dag later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Donald Duck Extra. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Donald Duck Extra, neemt u contact op met de klantenservice van Donald Duck Extra. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Donald Duck Extra

" Een mooi dik blad. Blijft lang liggen op de tafel en wordt regelmatig opgepakt. "