Donald Duck Extra abonnementen

Kies voor een Donald Duck Extra abonnement met tot 7% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor nóg meer verhalen uit Duckstad. Met uitgebreide avonturen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien, Midas en anderen. Een magazine voor iedereen die niet genoeg van Donald Duck krijgt.


€4,50 4,83per maand
6 maanden altijd opzegbaar
7% korting

Laatste reviews

  • Vincent

Een mooi dik blad. Blijft lang liggen op de tafel en wordt regelmatig opgepakt.

Over Donald Duck Extra

Veel kinderen kunnen maar geen genoeg krijgen van het weekblad Donald Duck. Voor deze echte Donald Duck fans is er nu een oplossing: Donald Duck Extra. Met de Donald Duck Extra gaat uw (klein)kind elke 4 weken weer op avontuur met Donald Duck!

Dit superdikke blad staat vol met EXTRA leuke, EXTRA spannende en EXTRA avontuurlijke verhalen van de wereldberoemde oom uit Duckstad. Natuurlijk zijn al zijn vriendjes en vijanden er ook: de neefjes, oom Dagobert, de Zware Jongens, Guus Geluk, Katrien en vele andere.

Is uw (klein)kind misschien nog iets te jong voor Donald Duck? Begin dan met Donald Duck Junior.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €4,50 per maand. Met tot 7% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Donald Duck Extra. En pak dit voordeel.

Donald Duck Extra digitaal lezen

Met een abonnement op Donald Duck Extra ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U kunt Donald Duck Extra tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van Donald Duck Extra ontvangt, activeert u uw abonnement via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade nummers opnieuw te bekijken heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze weer verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 7% korting op de winkelprijs
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • 12x per jaar als eerste Donald Duck Extra in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck Extra op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.