Donald Duck Extra abonnementen

Kies voor een Donald Duck Extra abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor nóg meer verhalen uit Duckstad. Met uitgebreide avonturen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien, Midas en anderen. Een magazine voor iedereen die niet genoeg van Donald Duck krijgt.


€9,99 14,60
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
32% korting

Laatste reviews

  • Vincent

Een mooi dik blad. Blijft lang liggen op de tafel en wordt regelmatig opgepakt.

Over Donald Duck Extra

Veel kinderen kunnen maar geen genoeg krijgen van het weekblad Donald Duck. Voor deze echte Donald Duck fans is er nu een oplossing: Donald Duck Extra. Met de Donald Duck Extra gaat uw (klein)kind elke 4 weken weer op avontuur met Donald Duck!

Dit superdikke blad staat vol met EXTRA leuke, EXTRA spannende en EXTRA avontuurlijke verhalen van de wereldberoemde oom uit Duckstad. Natuurlijk zijn al zijn vriendjes en vijanden er ook: de neefjes, oom Dagobert, de Zware Jongens, Guus Geluk, Katrien en vele andere.

Is uw (klein)kind misschien nog iets te jong voor Donald Duck? Begin dan met Donald Duck Junior.

Wat kost een abonnement op Donald Duck Extra? Voor wie Donald Duck Extra wil proberen is er al een abonnement vanaf €9,99. En u geniet tot 32% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Donald Duck Extra. En kies het abonnement dat bij u past.

Donald Duck Extra verschijnt 15x per jaar.

Donald Duck Extra digitaal lezen

Met een abonnement op Donald Duck Extra ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U kunt Donald Duck Extra ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw abonnement via Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u dit afgerond, leest u vanaf dat moment alle nummers van Donald Duck Extra eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app heeft bekeken, blijven offline in te zien. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Donald Duck Extra

Met een Donald Duck Extra proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Donald Duck Extra proefabonnement voor €9,99.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 32% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 15x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck Extra op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.