Donald Duck Extra abonnementen

Het tijdschrift voor nóg meer verhalen uit Duckstad. Met uitgebreide avonturen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien, Midas en anderen. Een magazine voor iedereen die niet genoeg van Donald Duck krijgt.


€9,99
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
 

Laatste reviews

  • Vincent

Een mooi dik blad. Blijft lang liggen op de tafel en wordt regelmatig opgepakt.

Over Donald Duck Extra

Veel kinderen kunnen maar geen genoeg krijgen van het weekblad Donald Duck. Voor deze echte Donald Duck fans is er nu een oplossing: Donald Duck Extra. Met de Donald Duck Extra gaat uw (klein)kind elke 4 weken weer op avontuur met Donald Duck!

Dit superdikke blad staat vol met EXTRA leuke, EXTRA spannende en EXTRA avontuurlijke verhalen van de wereldberoemde oom uit Duckstad. Natuurlijk zijn al zijn vriendjes en vijanden er ook: de neefjes, oom Dagobert, de Zware Jongens, Guus Geluk, Katrien en vele andere.

Is uw (klein)kind misschien nog iets te jong voor Donald Duck? Begin dan met Donald Duck Junior.

Donald Duck Extra digitaal lezen

Met een Donald Duck Extra abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw Donald Duck Extra digitaal abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Donald Duck Extra

Met een Donald Duck Extra proefabonnement maakt uw kind vrijblijvend kennis met dit leuke tijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Donald Duck Extra cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand verrassen met deze speciale uitgave van Donald Duck? Geef een Donald Duck Extra abonnement cadeau.

Voordelen Donald Duck Extra proefabonnement

  • De nieuwe Donald Duck Extra altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Donald Duck Extra Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Donald Duck Extra. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Donald Duck Extra klantenservice