Panna abonnementen

Kies voor een Panna abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. Het coolste en grappigste voetbaltijdschrift voor kinderen van 7 tot 14. U kunt ook een Panna abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€5,00 5,99per maand
12 nummers
17% korting

€4,50 5,99per maand
24 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Panna cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€5,00 5,99per maand
12 nummers
17% korting

€4,50 5,99per maand
24 nummers
25% korting

Laatste reviews

Over Panna

Panna Magazine is het dikste en leukste voetbaltijdschrift voor jonge voetbalfans! Met als dikke klapper vier XXL Superposters: grote posters van topvoetballers! Het voetbalblad voor kinderen van 7 tot 14 jaar oud waar ook de ouders blij van worden. Want lezen met plezier is beter lezen, meer lezen en minder schermtijd!

In Panna Magazine lezen jongens en meisjes interviews, achtergrondverhalen en moppen, spelen ze spelletjes en quizzen. Bovendien krijgen ze tips van de toppers uit de Eredivisie! Tot slot is natuurlijk veel aandacht voor de Nederlandse helden in het buitenlands topvoetbal.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €4,50. Met tot 25% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Panna. En kies uw abonnement.

Panna digitaal lezen

Als abonnee van Panna leest u alle edities op papier én digitaal.

Panna cadeau geven

U kunt een Panna abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €4,50. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een Panna abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 25% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 12x per jaar als eerste Panna thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €4,50)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Panna op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.