Panna

Kies voor een Panna abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. Het coolste en grappigste voetbaltijdschrift voor kinderen van 7 tot 14.

Panna abonnement

Panna Magazine is het dikste en leukste voetbaltijdschrift voor jonge voetbalfans! Met als dikke klapper vier XXL Superposters: grote posters van topvoetballers! Het voetbalblad voor kinderen van 7 tot 14 jaar oud waar ook de ouders blij van worden. Want lezen met plezier is beter lezen, meer lezen en minder schermtijd!

In Panna Magazine lezen jongens en meisjes interviews, achtergrondverhalen en moppen, spelen ze spelletjes en quizzen. Bovendien krijgen ze tips van de toppers uit de Eredivisie! Tot slot is natuurlijk veel aandacht voor de Nederlandse helden in het buitenlands topvoetbal.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €4,50 per maand. Met tot 25% korting op de winkelprijs. Bekijk alle Panna aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Panna digitaal lezen

Bent u abonnee van Panna? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Panna ook digitaal lezen.

U kunt Panna tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna volgt u de stappen en activeert u uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle edities van Panna eenvoudig via de app. Nummers, die u in de app heeft gelezen, blijven zonder internetverbinding te lezen.

Panna cadeau geven

Het is mogelijk om Panna cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €4,50 per maand. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef Panna cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Bespaar tot 25% op de prijs in de winkel
  • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Panna op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Panna abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,50 per maand. En een cadeauabonnement vanaf €4,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Panna heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Panna abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Panna cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Panna cadeauabonnement voor €4,50.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

De prijs van een jaarabonnement op Panna is €5,00 per maand. Voor deze prijs ontvangt u 12 keer Panna automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Panna heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Panna verschijnt 12 keer per jaar.

Als u Panna voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Panna. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Panna. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Panna, neemt u contact op met de klantenservice van Panna. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Panna

" Wordt altijd goed door gebladderd. En soms belandt een poster aan de muur. Het is niet een heel dik tijdschrift of heel diepgravend. Maar voor jonge voetballertjes is het ... "