Panna abonnementen

Kies voor een Panna abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. Het coolste en grappigste voetbaltijdschrift voor kinderen van 7 tot 14. U kunt ook een Panna abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€5,00 5,99per maand
12 nummers
17% korting

€4,50 5,99per maand
24 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Panna cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€5,00 5,99per maand
12 nummers
17% korting

€4,50 5,99per maand
24 nummers
25% korting

Laatste reviews

Over Panna

Panna Magazine is het dikste en leukste voetbaltijdschrift voor jonge voetbalfans! Met als dikke klapper vier XXL Superposters: grote posters van topvoetballers! Het voetbalblad voor kinderen van 7 tot 14 jaar oud waar ook de ouders blij van worden. Want lezen met plezier is beter lezen, meer lezen en minder schermtijd!

In Panna Magazine lezen jongens en meisjes interviews, achtergrondverhalen en moppen, spelen ze spelletjes en quizzen. Bovendien krijgen ze tips van de toppers uit de Eredivisie! Tot slot is natuurlijk veel aandacht voor de Nederlandse helden in het buitenlands topvoetbal.

Wat kost een Panna abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €4,50. En tot 25% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Panna. En kies uw abonnement.

Panna verschijnt 12x per jaar.

Panna digitaal lezen

Abonnees van Panna ontvangen alle edities op papier en digitaal.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Panna cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een abonnement op Panna? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €4,50. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef een abonnement op Panna cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Bespaar tot 25% op de losse verkoopprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €4,50)
  • 12x per jaar als eerste Panna thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Panna op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.