Panna abonnementen

Kies voor een Panna abonnement met tot 28% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Panna abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,00 33,00
6 maanden (6 nrs.)
15% korting

€47,70 66,00
1 jaar (12 nrs.)
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Panna cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,00 33,00
6 maanden (6 nrs.)
15% korting

€47,70 66,00
1 jaar (12 nrs.)
28% korting

Laatste reviews

Over Panna

Nederland is een nieuw voetbaltijdschrift rijker: PANNA! Het blad richt zich op voetbalgekke jongens én meisjes in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar.

PANNA! brengt interviews met de jonge helden van de Eredivisie. Zoals Viktor Fischer, Tonny Vilhena, Jeroen Zoet, Davy Klaassen, Lucas Piazon, Aron Johannsson, Jean-Paul Boëtius, Memphis Depay en Hakim Ziyech. Stuk voor stuk voetballers die voor deze doelgroep zeer tot de verbeelding spreken. Uiteraard worden de grote wereldsterren Arjen Robben, Lionel Messi, Robin van Persie, Neymar en Radamel Falcao niet vergeten.

Ook is er veel aandacht voor het jeugd- en schoolvoetbal. Wat het blad extra bijzonder maakt, is dat het met eigen beeld komt: de fotografen van PANNA! zijn ook aanwezig bij de Champions Leaguefinales, EKs Onder-21, de ontknoping van de competitie, de bekerfinale, de landelijke school- en straatvoetbalfinales, alle duels van Oranje én het EK-zaalvoetbal. Ook de portretten en de actiefotografie is ‘eigen’beeld.

Tot slot: PANNA! houdt de verrichtingen van de talentvolle Belgische voetballers nauwlettend in de gaten. PANNA! telt 64 pagina's, exclusief vier kampioensposters op A2 formaat. Het is daarmee het dikste jeugdvoetbalblad van Nederland en België.

Panna Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Panna. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Panna:

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.