Panna abonnementen

Kies voor een Panna abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. Het coolste en grappigste voetbaltijdschrift voor kinderen van 7 tot 14. U kunt ook een Panna abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€5,00 5,99per maand
12 nummers
17% korting

€4,50 5,99per maand
24 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Panna cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€5,00 5,99per maand
12 nummers
17% korting

€4,50 5,99per maand
24 nummers
25% korting

Laatste reviews

Over Panna

Panna Magazine is het dikste en leukste voetbaltijdschrift voor jonge voetbalfans! Met als dikke klapper vier XXL Superposters: grote posters van topvoetballers! Het voetbalblad voor kinderen van 7 tot 14 jaar oud waar ook de ouders blij van worden. Want lezen met plezier is beter lezen, meer lezen en minder schermtijd!

In Panna Magazine lezen jongens en meisjes interviews, achtergrondverhalen en moppen, spelen ze spelletjes en quizzen. Bovendien krijgen ze tips van de toppers uit de Eredivisie! Tot slot is natuurlijk veel aandacht voor de Nederlandse helden in het buitenlands topvoetbal.

Voordelen Panna abonnement

  • Iedere maand Panna in de brievenbus
  • Inclusief digitaal lezen op tablet en smartphone
  • Goedkoper dan in de winkel
  • 4x per jaar een gratis special waaronder het bekende zomerdoeboek

Panna Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Panna. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Panna klantenservice