Genoeg

Kies voor een Genoeg abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die meer wil doen met minder.

Genoeg abonnement

Genoeg is het magazine voor iedereen die meer wil doen met minder. Met in ieder nummer de volgende 4 onderwerpen:

  • Gelukkig met genoeg: weinig bezitten, uit noodzaak of keuze, kan heel rijk voelen. Lees de inspirerende verhalen.

  • Genoeg voor iedereen: hoeveel is genoeg? Over eerlijk delen in de overvloed en voldoende overhouden voor de generatie na ons.

  • Geld genoeg: kritisch kiezen en vrolijk besparen. Over de grote economie en het kleine huishoudboekje.

  • Praktisch genoeg: we doppen onze eigen boontjes en maken dingen lekker zelf. Origineel, goedkoop, en vaak beter voor het milieu. Een gids voor huis en tuin.

Voor wie wil kennismaken met Genoeg is er al een aanbieding vanaf €12,50. Met tot 37% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Genoeg. En kies uw abonnement.

Genoeg cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Genoeg? Dat kan. Voor €12,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Genoeg cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs
  • 4x per jaar Genoeg vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Genoeg op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Genoeg abonnement is verkrijgbaar vanaf €12,50. En een cadeauabonnement vanaf €12,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Genoeg heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Genoeg abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Genoeg cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Genoeg cadeauabonnement voor €12,50.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Een jaarabonnement op Genoeg kost €19,95. Voor dit bedrag ontvangt u 4 keer Genoeg.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Genoeg. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Genoeg verschijnt 4 keer per jaar.

Genoeg verschijnt op 15-03, 14-06, 13-09, 13-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine iets eerder of later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Genoeg. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Genoeg, neemt u contact op met de klantenservice van Genoeg. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.