Genoeg abonnementen

Kies voor een Genoeg abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die meer wil doen met minder. U kunt ook een Genoeg abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,50 15,90
2 nummers
21% korting

€19,95 31,80
4 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Genoeg cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 15,90
2 nummers
21% korting

€19,95 31,80
4 nummers
37% korting

Laatste reviews

Over Genoeg

Genoeg is het magazine voor iedereen die meer wil doen met minder. Met in ieder nummer de volgende 4 onderwerpen:

  • Gelukkig met genoeg: weinig bezitten, uit noodzaak of keuze, kan heel rijk voelen. Lees de inspirerende verhalen.

  • Genoeg voor iedereen: hoeveel is genoeg? Over eerlijk delen in de overvloed en voldoende overhouden voor de generatie na ons.

  • Geld genoeg: kritisch kiezen en vrolijk besparen. Over de grote economie en het kleine huishoudboekje.

  • Praktisch genoeg: we doppen onze eigen boontjes en maken dingen lekker zelf. Origineel, goedkoop, en vaak beter voor het milieu. Een gids voor huis en tuin.

Voor wie wil kennismaken met Genoeg is er al een aanbieding vanaf €12,50. Met tot 37% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Genoeg. En kies uw abonnement.

Genoeg cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Genoeg? Dat kan. Voor €12,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Genoeg cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs
  • 4x per jaar Genoeg vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Genoeg op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.