National Geographic abonnementen

Kies voor een National Geographic abonnement met tot 47% korting op de winkelprijs. Ontvang maandelijks hét legendarische magazine thuis nog voor het in de winkel ligt. Met verhalen van over de hele wereld. En altijd geïllustreerd met de schitterende foto's waarvoor dit tijdschrift bekend staat. U kunt ook een National Geographic abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€37,50 47,25
7 nummers
21% korting

€67,50 94,50
14 nummers
29% korting

€99,99 189,00
28 nummers
47% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,25
3 nummers
1% korting

€30,00 33,75
5 nummers
11% korting

€50,00 60,75
9 nummers
18% korting

Laatste reviews

  • Vosse

Ik heb een abonnement national geographic mijn dochter cadeau gedaan. zij studeert diergeneeskunde en hier ligt dus haar interesse.

  • J.J.

Ik kocht al regelmatig losse nummers en heb nu dan een abonnement genomen op National Geographic.

  • opa

Omdat mijn kleinzoon erg geinteresseerd is in de artikelen van dit tijdschrift heb ik hem een abonnement cadeau gegeven.

Over National Geographic

Met een abonnement op National Geographic Magazine ontdekt u iedere maand weer een fascinerend deel van de wereld waarop wij leven. In de artikelen waarin wetenschap en persoonlijke ervaring worden gecombineerd. En in de schitterende fotoreportages waarvoor de National Geographic Society bekend staat.

Nieuwsgierig en maatschappelijk betrokken verhalen de schrijvers over hun reizen. En door de vermaarde National Geographic fotografen komt de wereld bij u binnen zoals met geen enkel ander tijdschrift.

Wat zijn de kosten van een National Geographic abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €37,50. En tot 47% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor National Geographic. En profiteer van dit voordeel.

National Geographic verschijnt 12x per jaar.

National Geographic digitaal lezen

Met een abonnement op National Geographic ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt National Geographic ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van National Geographic ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle edities van National Geographic eenvoudig via de app. Edities, die u met de app heeft gelezen, blijven zonder internetverbinding te lezen. Handig voor onderweg en in het buitenland.

National Geographic cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk National Geographic abonnement? Dat is mogelijk. Voor €20,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een National Geographic abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Bespaar tot 47% op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar National Geographic automatisch thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €20,00)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van National Geographic op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.