National Geographic abonnementen

Kies voor een National Geographic abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Ontvang maandelijks hét legendarische magazine thuis nog voor het in de winkel ligt. Met verhalen van over de hele wereld. En altijd geïllustreerd met de schitterende foto's waarvoor dit tijdschrift bekend staat. U kunt ook een National Geographic abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€28,99 35,94
6 nummers
20% korting

€54,99 77,87
13 nummers
30% korting

€99,99 155,74
26 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 nummers
17% korting

€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€50,00 65,89
11 nummers
24% korting

Laatste reviews

  • Vosse

Ik heb een abonnement national geographic mijn dochter cadeau gedaan. zij studeert diergeneeskunde en hier ligt dus haar interesse.

  • J.J.

Ik kocht al regelmatig losse nummers en heb nu dan een abonnement genomen op National Geographic.

  • opa

Omdat mijn kleinzoon erg geinteresseerd is in de artikelen van dit tijdschrift heb ik hem een abonnement cadeau gegeven.

Over National Geographic

Met een abonnement op National Geographic Magazine ontdekt u iedere maand weer een fascinerend deel van de wereld waarop wij leven. In de artikelen waarin wetenschap en persoonlijke ervaring worden gecombineerd. En in de schitterende fotoreportages waarvoor de National Geographic Society bekend staat.

Nieuwsgierig en maatschappelijk betrokken verhalen de schrijvers over hun reizen. En door de vermaarde National Geographic fotografen komt de wereld bij u binnen zoals met geen enkel ander tijdschrift.

Een National Geographic abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie National Geographic wil proberen is er al een aanbieding vanaf €28,99. En u geniet tot 36% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor National Geographic. En pak dit voordeel.

National Geographic verschijnt 12x per jaar.

National Geographic digitaal lezen

Abonnees van National Geographic ontvangen alle edities op papier en digitaal.

U kunt National Geographic ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van National Geographic ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u vanaf dat moment alle edities van National Geographic ook altijd via de app. Eenmaal gelezen nummers kunt u daarna inzien zonder internet. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

National Geographic cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk National Geographic abonnement? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef National Geographic cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €15,00 een tijdelijk abonnement cadeau
  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 36% op de losse verkoopprijs
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van National Geographic op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.