National Geographic abonnementen

Kies voor een National Geographic abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Ontvang maandelijks hét legendarische magazine thuis nog voor het in de winkel ligt. Met verhalen van over de hele wereld. En altijd geïllustreerd met de schitterende foto's waarvoor dit tijdschrift bekend staat. U kunt ook een National Geographic abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€28,99 35,94
6 maanden (6 nrs.)
20% korting

€54,99 77,87
13 maanden (13 nrs.)
30% korting

€99,99 155,74
26 maanden (26 nrs.)
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 maanden (3 nrs.)
17% korting

€25,00 29,95
5 maanden (5 nrs.)
17% korting

€50,00 65,89
11 maanden (11 nrs.)
24% korting

Laatste reviews

  • Vosse

Ik heb een abonnement national geographic mijn dochter cadeau gedaan. zij studeert diergeneeskunde en hier ligt dus haar interesse.

  • J.J.

Ik kocht al regelmatig losse nummers en heb nu dan een abonnement genomen op National Geographic.

  • opa

Omdat mijn kleinzoon erg geinteresseerd is in de artikelen van dit tijdschrift heb ik hem een abonnement cadeau gegeven.

Over National Geographic

Met een abonnement op National Geographic Magazine ontdekt u iedere maand weer een fascinerend deel van de wereld waarop wij leven. In de artikelen waarin wetenschap en persoonlijke ervaring worden gecombineerd. En in de schitterende fotoreportages waarvoor de National Geographic Society bekend staat.

Nieuwsgierig en maatschappelijk betrokken verhalen de schrijvers over hun reizen. En door de vermaarde National Geographic fotografen komt de wereld bij u binnen zoals met geen enkel ander tijdschrift.

National Geographic Magazine digitaal lezen

Met een National Geographic Magazine abonnement leest u alle edities op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale National Geographic Magazine abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Proefabonnement National Geographic Magazine

Met een National Geographic Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit wereldberoemde tijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

National Geographic Magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het magazine ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand een prachtig cadeau geven? Geef een National Geographic Magazine abonnement cadeau.

Voordelen National Geographic Magazine abonnement

  • National Geographic Magazine altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Vrijblijvend proberen *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

National Geographic Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van National Geographic. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over National Geographic klantenservice