National Geographic

Kies voor een National Geographic abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Ontvang maandelijks hét legendarische magazine thuis nog voor het in de winkel ligt. Met verhalen van over de hele wereld. En altijd geïllustreerd met de schitterende foto's waarvoor dit tijdschrift bekend staat.

Aanbiedingen

National Geographic abonnement

Met een abonnement op National Geographic Magazine ontdekt u iedere maand weer een fascinerend deel van de wereld waarop wij leven. In de artikelen waarin wetenschap en persoonlijke ervaring worden gecombineerd. En in de schitterende fotoreportages waarvoor de National Geographic Society bekend staat.

Nieuwsgierig en maatschappelijk betrokken verhalen de schrijvers over hun reizen. En door de vermaarde National Geographic fotografen komt de wereld bij u binnen zoals met geen enkel ander tijdschrift.

Voor wie National Geographic wil proberen is er al een abonnement vanaf €39,99. Met tot 43% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor National Geographic. En kies uw abonnement.

National Geographic digitaal lezen

Met een abonnement op National Geographic ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt National Geographic tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van National Geographic ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de laatste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app heeft bekeken, zijn offline in te zien.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 43% korting op de losse verkoopprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van National Geographic op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een National Geographic abonnement is verkrijgbaar vanaf €39,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op National Geographic heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Als National Geographic abonnee heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

National Geographic verschijnt 12 keer per jaar.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van National Geographic. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op National Geographic, neemt u contact op met de klantenservice van National Geographic. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van National Geographic

" Ik heb een abonnement national geographic mijn dochter cadeau gedaan. zij studeert diergeneeskunde en hier ligt dus haar interesse. "

" Ik kocht al regelmatig losse nummers en heb nu dan een abonnement genomen op National Geographic. "

" Omdat mijn kleinzoon erg geinteresseerd is in de artikelen van dit tijdschrift heb ik hem een abonnement cadeau gegeven. "