National Geographic abonnementen

Kies voor een National Geographic abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Ontvang maandelijks hét legendarische magazine thuis nog voor het in de winkel ligt. Met verhalen van over de hele wereld. En altijd geïllustreerd met de schitterende foto's waarvoor dit tijdschrift bekend staat. U kunt ook een National Geographic abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,99 43,75
7 nummers
9% korting

€69,99 87,50
14 nummers
20% korting

€89,99 131,25
21 nummers
32% korting

€99,99 175,00
28 nummers
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,25
3 nummers
1% korting

€30,00 33,75
5 nummers
11% korting

€50,00 60,75
9 nummers
18% korting

Laatste reviews

  • Vosse

Ik heb een abonnement national geographic mijn dochter cadeau gedaan. zij studeert diergeneeskunde en hier ligt dus haar interesse.

  • J.J.

Ik kocht al regelmatig losse nummers en heb nu dan een abonnement genomen op National Geographic.

  • Opa

Omdat mijn kleinzoon erg geinteresseerd is in de artikelen van dit tijdschrift heb ik hem een abonnement cadeau gegeven.

Over National Geographic

Met een abonnement op National Geographic Magazine ontdekt u iedere maand weer een fascinerend deel van de wereld waarop wij leven. In de artikelen waarin wetenschap en persoonlijke ervaring worden gecombineerd. En in de schitterende fotoreportages waarvoor de National Geographic Society bekend staat.

Nieuwsgierig en maatschappelijk betrokken verhalen de schrijvers over hun reizen. En door de vermaarde National Geographic fotografen komt de wereld bij u binnen zoals met geen enkel ander tijdschrift.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €39,99. U geniet tot 43% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor National Geographic. En profiteer van dit voordeel.

National Geographic digitaal lezen

Abonnees van National Geographic ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt National Geographic tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Hierna doorloopt u de stappen activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u vanaf dat moment alle nummers van National Geographic eenvoudig via de app. Eenmaal gelezen nummers kunt u hierna raadplegen zonder actieve internetverbinding.

National Geographic cadeau geven

Het is mogelijk om een National Geographic abonnement cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €20,00. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op National Geographic cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 43% goedkoper dan het magazine los kopen
  • Lees de digitale nummers op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van National Geographic op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.