Noorderland

Noorderland is het tijdschrift voor iedereen die houdt van de charme en schoonheid van het noorden van Nederland. Elk nummer neemt u mee op een ontdekkingsreis door de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Noord-Holland. Met prachtige fotografie, inspirerende verhalen en diepgaande artikelen over natuur, cultuur en streekproducten, laat Noorderland u de unieke sfeer en het erfgoed van deze regio's ervaren.

Met Noorderland haalt u een stukje noordelijke pracht in huis. Of u nu geniet van wandelen, fietsen, lokale geschiedenis of culinaire hoogstandjes, dit tijdschrift biedt u telkens weer nieuwe inspiratie en kennis over het noorden.

Noorderland abonnement

Noorderland viert de schoonheid en veelzijdigheid van het noorden van ons land. Of u nu een fervent natuurliefhebber bent, geïnteresseerd bent in de rijke geschiedenis van deze regio, of gewoon wilt genieten van prachtige fotografie, Noorderland biedt voor ieder wat wils.

Ontdek de natuur van het noorden

Noorderland neemt u mee op een ontdekkingstocht door de ongerepte natuur van Friesland, Groningen en Drenthe. U leest alles over de mooiste wandel- en fietsroutes, unieke flora en fauna, en de inspanningen om deze waardevolle natuurgebieden te behouden. In inspirerende reportages wordt u geïnformeerd over verborgen pareltjes, zoals de bijzondere vogelsoorten in Nationaal Park Lauwersmeer of de meest rustgevende wateren van de Friese meren.

Cultuur en geschiedenis

Noorderland duikt ook diep in de verhalen van deze regio, van oude hunebedden in Drenthe tot de historische stadscentra van Groningen en Leeuwarden. U leest over bijzondere musea, traditionele ambachten en lokale festivals die het culturele erfgoed in stand houden.

Levensstijl en lokale producten

Noorderland is ook een bron van inspiratie voor een levensstijl die in harmonie is met de omgeving. In elk nummer vindt u tips over duurzame initiatieven, interviews met lokale ondernemers en verhalen over streekproducten die de regio karakteriseren. Denk aan heerlijke recepten met ingrediënten van het Noord-Nederlandse platteland, zoals een authentieke Groninger mosterdsoep of een frisse salade met biologische kazen uit de regio.

Met in ieder nummer:

  • Informatieve artikelen over natuurgebieden
  • Reportages over lokale cultuur en geschiedenis
  • Interviews met inspirerende bewoners
  • Tips voor uitstapjes en activiteiten
  • Recepten met lokale producten
  • Fotoreportages van de mooiste plekjes

Noorderland digitaal lezen

Als abonnee van Noorderland leest u alle nummers op papier én online.

U kunt Noorderland tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw abonnement bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u hierna raadplegen zonder actieve internetverbinding.

Noorderland cadeau geven

U kunt een abonnement op Noorderland ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €15,98. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Noorderland met plezier zal lezen? Geef een Noorderland abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Noorderland cadeauabonnement.

  • 8x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat

Wat kost een abonnement op Noorderland?

Voor wie Noorderland wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,98. Een jaarabonnement op Noorderland kost €63,92. Vergelijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor Noorderland. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Noorderland abonnement.

Klantenservice

Vragen over een aanvraag? En na 14 dagen nog geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit o.a. bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Noorderland 3 maanden €15,98 n.v.t.
Noorderland 6 maanden €31,96 n.v.t.
Noorderland 1 jaar €63,92 n.v.t.
Titel Periode Prijs Korting
Noorderland 3 maanden €15,98 n.v.t.
Noorderland 6 maanden €31,96 n.v.t.
Noorderland 1 jaar €63,92 n.v.t.

Een abonnement op Noorderland is verkrijgbaar vanaf €15,98. En een cadeauabonnement vanaf €15,98. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Noorderland abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Noorderland abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Noorderland cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Noorderland cadeauabonnement voor €15,98.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op Noorderland betaalt u €63,92. Voor deze prijs ontvangt u Noorderland 8 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van Noorderland heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Noorderland verschijnt 8 keer per jaar.

Noorderland komt uit op 20-02, 02-04, 14-05, 25-06, 20-08, 01-10, 12-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets eerder of later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging uitsluitend aan de uitgever van Noorderland. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Noorderland, neemt u contact op met de klantenservice van Noorderland. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Noorderland

" Leuk blad met regionale tips. "

" Leuk blad om te lezen, vooral omdat het specifiek over het noorden gaat. Mooie foto’s, leuke verhalen en ideeën, een aanrader. Jammer dat zulke tijdschriften zo ... "

" Fijn blad om te lezen, veel over de omgeving!! "

" Noorderland is een mooi blad die de schoonheid laat zien in de Noordelijke provincies. Er staan leuke artikelen en mooie foto's in. "

" Interessant en informatief blad. "

" Ik ben nierpatiënt en moet per week drie keer vier uur naar de dialyse en dan geeft een prachtig blad als Noorderland een prima tijdsbesteding. "

" Sinds de eerste keer dat ik het blad in de supermarkt in handen had wist ik het: dit is precies iets voor mij. Plaatselijke wetenswaardigheden gecombineerd met leuke ... "

" Vele jaren abonnement gehad. Zeer tevreden. "

" Mijn vrouw en ik lezen er met plezier in. Prachtige foto's. Veel inspiratie voor leuke uitstapjes. "