Archeologie Magazine abonnementen

Kies voor een Archeologie Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Reis met de redactie van dit tijdschrift mee naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland. En krijg alle achtergronden en verhalen. U kunt ook een Archeologie Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,75 23,85
3 nummers Stopt automatisch
42% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Archeologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 23,85
3 nummers
42% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

Laatste reviews

 • Anton Reurink

Heel goed dat er aandacht wordt besteed over de volle tijdsbreedte. Hopelijk wordt er ook aandacht besteed aan textielvondsten.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • E.A. Brakkee-Greve

Ik vind het prettig om geïnformeerd te worden over de geschiedenis en de manieren waarop men daarachter probeert te komen. Vooral de themanummers vind ik interessant. Graag zou ik wat meer reconstructies zien.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • E.A. Brakkee-Greve

Als geïnteresseerde in archeologie vind ik het fijn om er wat meer over te lezen. Ik vind vooral artikelen die gaan over tijden voor onze jaartelling interessant. Er zijn ook vaak artikelen over veel nieuwere tijden, dat vind ik wat minder.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • Mw. Bakx

Ik heb Archeologie Magazine mijn zoon kado gedaan. Hij wilde dit zelf graag hebben. Is zeer geinteresseerd in alles rondom dit onderwerp.

 • Hugo

Ik heb er pas een van ontvangen maar vind het een helder, toegankelijk en interessant tijdschrift.

Over Archeologie Magazine

Archeologie Magazine is het enige tijdschrift in Nederlands dat zich volledig richt op de Archeologie. Achter iedere archeologische vondst schuilt een mooi historisch verhaal. Archeologie Magazine bespreekt vondsten uit Nederland en uit de rest van de wereld. Dit Archeologische magazine richt zich op een breed publiek door goed te begrijpen, prettig leesbare en mooi geïllustreerde artikelen!

Houdt u van Archeologie? Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan nu een abonnement op Archeologie Magazine!

Een Archeologie Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €13,75. U geniet tot 58% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Archeologie Magazine. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Archeologie Magazine

Met een Archeologie Magazine proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is dus niet nodig. Een Archeologie Magazine proefabonnement is er al voor €13,75.

Archeologie Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Archeologie Magazine ook cadeau doen. Voor €13,75 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die van Archeologie Magazine zal genieten? Geef Archeologie Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
 • Profiteer van tot 58% korting op de winkelprijs
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €13,75

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Archeologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.