Archeologie Magazine

Kies voor een Archeologie Magazine abonnement met tot 61% korting op de winkelprijs. Reis met de redactie van dit tijdschrift mee naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland. En krijg alle achtergronden en verhalen.

Archeologie Magazine abonnement

Archeologie Magazine is het enige tijdschrift in Nederlands dat zich volledig richt op de Archeologie. Achter iedere archeologische vondst schuilt een mooi historisch verhaal. Archeologie Magazine bespreekt vondsten uit Nederland en uit de rest van de wereld. Dit Archeologische magazine richt zich op een breed publiek door goed te begrijpen, prettig leesbare en mooi geïllustreerde artikelen!

Houdt u van Archeologie? Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan nu een abonnement op Archeologie Magazine!

Een Archeologie Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Archeologie Magazine is er al een abonnement vanaf €13,75. Met tot 61% korting op de winkelprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Archeologie Magazine. En pak dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Archeologie Magazine

Met een proefabonnement op Archeologie Magazine maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op de vermelding "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Archeologie Magazine proefabonnement voor €13,75.

Archeologie Magazine cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een Archeologie Magazine abonnement? Dat is mogelijk. Voor €13,75 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Archeologie Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 61% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Archeologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u Archeologie Magazine voordelig en vrijblijvend proberen. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €13,75.

Een Archeologie Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €13,75. Een proefabonnement voor €13,75. En een cadeauabonnement vanaf €13,75. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Archeologie Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Archeologie Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Archeologie Magazine te zien. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Archeologie Magazine cadeauabonnement voor €13,75.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Archeologie Magazine is €19,95. Voor deze prijs ontvangt u 6 keer Archeologie Magazine gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Archeologie Magazine komt 6 keer per jaar uit.

Archeologie Magazine komt uit op de volgende data: 23-02-2024, 19-04-2024, 21-06-2024, 16-08-2024, 18-20-2024, 13-12-2024.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Archeologie Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Archeologie Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Archeologie Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Archeologie Magazine

" Heel goed dat er aandacht wordt besteed over de volle tijdsbreedte. Hopelijk wordt er ook aandacht besteed aan textielvondsten. "

" Ik vind het prettig om geïnformeerd te worden over de geschiedenis en de manieren waarop men daarachter probeert te komen. Vooral de themanummers vind ik ... "

" Als geïnteresseerde in archeologie vind ik het fijn om er wat meer over te lezen. Ik vind vooral artikelen die gaan over tijden voor onze jaartelling interessant. Er ... "

" Ik heb Archeologie Magazine mijn zoon kado gedaan. Hij wilde dit zelf graag hebben. Is zeer geinteresseerd in alles rondom dit onderwerp. "

" Ik heb er pas een van ontvangen maar vind het een helder, toegankelijk en interessant tijdschrift. "