Archeologie Magazine abonnementen

Kies voor een Archeologie Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. En reis met de redactie van dit tijdschrift mee naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland. En krijg alle achtergronden en verhalen. U kunt ook een Archeologie Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,75 23,85
3 nummers Stopt automatisch
42% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Archeologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 23,85
3 nummers
42% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

Laatste reviews

 • Anton Reurink

Heel goed dat er aandacht wordt besteed over de volle tijdsbreedte. Hopelijk wordt er ook aandacht besteed aan textielvondsten.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • E.A. Brakkee-Greve

Ik vind het prettig om geïnformeerd te worden over de geschiedenis en de manieren waarop men daarachter probeert te komen. Vooral de themanummers vind ik interessant. Graag zou ik wat meer reconstructies zien.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • E.A. Brakkee-Greve

Als geïnteresseerde in archeologie vind ik het fijn om er wat meer over te lezen. Ik vind vooral artikelen die gaan over tijden voor onze jaartelling interessant. Er zijn ook vaak artikelen over veel nieuwere tijden, dat vind ik wat minder.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • Mw. Bakx

Ik heb Archeologie Magazine mijn zoon kado gedaan. Hij wilde dit zelf graag hebben. Is zeer geinteresseerd in alles rondom dit onderwerp.

 • Hugo

Ik heb er pas een van ontvangen maar vind het een helder, toegankelijk en interessant tijdschrift.

Over Archeologie Magazine

Archeologie Magazine is het enige tijdschrift in Nederlands dat zich volledig richt op de Archeologie. Achter iedere archeologische vondst schuilt een mooi historisch verhaal. Archeologie Magazine bespreekt vondsten uit Nederland en uit de rest van de wereld. Dit Archeologische magazine richt zich op een breed publiek door goed te begrijpen, prettig leesbare en mooi geïllustreerde artikelen!

Houdt u van Archeologie? Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan nu een abonnement op Archeologie Magazine!

Wat kost een Archeologie Magazine abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €13,75. En tot 58% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Archeologie Magazine. En kies uw abonnement.

Archeologie Magazine verschijnt 6x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Archeologie Magazine

Bent u nog niet overtuigd? Kies dan voor een Archeologie Magazine proefabonnement. En beoordeel dit bijzondere magazine zelf. het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen onderscheidt u door het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Archeologie Magazine proefabonnement voor €13,75.

Archeologie Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Archeologie Magazine abonnement? Dat kan. Voor €13,75 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die van Archeologie Magazine zal genieten? Geef een abonnement op Archeologie Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 58% korting op de winkelprijs
 • Geef al voor €13,75 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
 • 6x per jaar Archeologie Magazine thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Archeologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.