Archeologie Magazine abonnementen

Kies voor een Archeologie Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. En reis met de redactie van dit tijdschrift mee naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland. En krijg alle achtergronden en verhalen. U kunt ook een Archeologie Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,75 23,85
3 nummers Stopt automatisch
42% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Archeologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 23,85
3 nummers
42% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

Laatste reviews

 • Anton Reurink

Heel goed dat er aandacht wordt besteed over de volle tijdsbreedte. Hopelijk wordt er ook aandacht besteed aan textielvondsten.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • E.A. Brakkee-Greve

Ik vind het prettig om geïnformeerd te worden over de geschiedenis en de manieren waarop men daarachter probeert te komen. Vooral de themanummers vind ik interessant. Graag zou ik wat meer reconstructies zien.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • E.A. Brakkee-Greve

Als geïnteresseerde in archeologie vind ik het fijn om er wat meer over te lezen. Ik vind vooral artikelen die gaan over tijden voor onze jaartelling interessant. Er zijn ook vaak artikelen over veel nieuwere tijden, dat vind ik wat minder.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • Mw. Bakx

Ik heb Archeologie Magazine mijn zoon kado gedaan. Hij wilde dit zelf graag hebben. Is zeer geinteresseerd in alles rondom dit onderwerp.

 • Hugo

Ik heb er pas een van ontvangen maar vind het een helder, toegankelijk en interessant tijdschrift.

Over Archeologie Magazine

Archeologie Magazine is het enige tijdschrift in Nederlands dat zich volledig richt op de Archeologie. Achter iedere archeologische vondst schuilt een mooi historisch verhaal. Archeologie Magazine bespreekt vondsten uit Nederland en uit de rest van de wereld. Dit Archeologische magazine richt zich op een breed publiek door goed te begrijpen, prettig leesbare en mooi geïllustreerde artikelen!

Houdt u van Archeologie? Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan nu een abonnement op Archeologie Magazine!

Wat zijn de kosten van een Archeologie Magazine abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €13,75. En tot 58% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Archeologie Magazine aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Archeologie Magazine verschijnt 6x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Archeologie Magazine

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Archeologie Magazine proefabonnement. En probeer dit unieke tijdschrift zelf. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet nodig. Een Archeologie Magazine proefabonnement is er al voor €13,75.

Archeologie Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om Archeologie Magazine cadeau te geven. Voor €13,75 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verrassen? Geef een Archeologie Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Een abonnement is tot 58% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
 • 6x per jaar het nieuwste nummer in huis
 • Geef een cadeauabonnement aan een ander voor €13,75

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Archeologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.